Izvor: Piplmetar.rs, 04.Jul.2023, 06:30

Najnesrećniji horoskopski znaci u julu: Nema više tolerancije za vas!

Kuća Horoskop Astro vorld Najnesrećniji horoskopski znaci u julu: Nema više tolerancije za vas! Naoružajte se strpljenjem i promenom jer dolazi težak period koji neće lako prebroditi. Ovo su najsrećniji horoskopski znaci u julu.
Ne treba da panite ili da se plašite, već budite malo oprezniji i spremniji da rešite sve probleme koji vam se nađu. Ovog meseca posebno pazite na to kako se obratite prema partneru, ali i obratite pažnju na odnos sa kolegama.
Ribe, ne preterujte Mars >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << besni u vašem znaku i vaši ljubavni i poslovni odnosi biće prilično teški. Što pre napustite svoj pasivni stav i poznato da ima drugih koji imaju potrebe, pre će prestati sukobi i svađe sa kolegama i partnerima. Priznajte da mnogo puta ne možete uočiti granice i prioritete. Ali ako počnete da tražite izgovore poput: „Nisam razumeo“, „Nisam znao“, „Nisam primetio“, „Zaboravio sam“, budite spremni da odgovorite za sve što sledi. Oko 20. jula nastaće haos i razlaz!
Najnesrećniji horoskopski znaci u julu: Devica, na teškoj ste raskrsnici Mars u vašem znaku će nametnuti red i organizaciju, zbog čega nećete tolerisati izgovore i utaje. Međutim, oko 20. jula sledi kazna za vašu nezahvalnost i činjenicu da ne možete da trpite tuđe nesavršenosti ili navike u svom važnom životu. Kada su u pitanju veze i seksualni odnosi, potiskićete ih i potpuno ih izbegavati dok se konačno ne slomite i osećate usamljenost. Najgori dani u mesecu za vas su 10, 17. i 21. jul.
Strelac, previše ste se oslobodili Leto te uhvatilo i previše si se pustio, ali Mars u Devicama, od 10. u mesecu, način da vas postroje, jer će vas neozbiljnost na poslu dovesti do ozbiljnih problema i sukoba sa nadređenima. Zato, ako ne želite da izgubite sve što ste stekli, iskoristite se! S druge strane, ni ljubavne veze ni finansije neće biti mnogo bolje jer ste preterali sa opuštanjem. Upozorenje će nastupiti 10. jula, dok ćete 17. i 21. dočekati krizu.
Najnesrećniji horoskopski znaci u julu: Blizanci na strelani Mars će se od 10. u mesecu useliti u vašu 4. kuću, stvarajući situacije beskrajnih sukoba, kako sa porodicom, tako i sa poslovnim partnerima. Ukratko: biće haosa. Pošto je sve već propalo, popravljanje ili pokušaj da nešto promenite samo će potrošiti vašu energiju i vreme. Oko 20. jula ćete se još više mučiti, jer vaš profesionalni život takođe može biti na meti. Krizni dani u mesecima za vas su 10, 17. i 21. jul.
Jarac, Rak, Vaga i Ovan nemaju drugog izbora Vas četvorica pada na listu, samo ako ste rođeni pred kraj svog horoskopskog znaka. Za vas jul počinje neprijatnim iznenađenjima i neočekivanim problemima u finansijama i ljubavi. Pluton preuzima kontroli Jarac i kao vulkana koji se budi, počinje da „pali” vaš profesionalni, porodični i ljubavni odnos. Prvi put će se desiti 10., a potom Mlad Mesec 17., što zahteva da jednom zauvek završi svoje nedela i uzmete stvari u svoje ruke 21. jula. Osim što ćete pokazati snagu i mentalnu čvrstinu, shvatite da nemate izbor osim da napravite promenu.
Miljana MomirovićAndrii Iemeljanenko/GettiImagesPlus



Najsarkastičniji znaci zodijaka Bez obzira na sve, uvek će biti bahati i sumnjičavi jer jednostavno ne mogu drugačije. Ovo su najsarkastičniji horoskopski znaci. Postavi me…








Četiri znaka koji pate nakon raskida Uobičajeno je da ova četiri znaka pate nakon raskida. Tek kada izgubite partnera, shvataju da ne mogu da žive bez njega. Dakle, ako ste…





Ko ne veruje u ljubav na prvi pogled Ako vas zanima ko ne veruje u ljubav na prvi pogled, pitajte horoskop. Jednosno, pitajte se u znaku je rođena vaša simpatija. Oni su ljudi koji…





Savršen desert za svaki znak zodijaka Otkrivamo savršen desert za svaki horoskopski znak. Ne postoji osoba koja je imunitet na slatkiše i jedan bar jednom dnevno. Zvezde nas savetuju koje…













Detaljnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ribe

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.