HOROSKOP ZA 24. JUL: Ribe, stižu dobre vesti! Rakovi, ljubav cveta!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jul.2016, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROSKOP ZA 24. JUL: Ribe, stižu dobre vesti! Rakovi, ljubav cveta!

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Siloviti ste, brzi ali i pedantni kao i željni akcije i dokazivanja. Danas ćete upravo i dobiti priliku da se pokažete u pravom svetlu!

BIK

Ništa ne prepuštate slučaju. Izuzetno ste dobro organizovani i sve svoje sile usmeravate danas na ljubavna pitanja. Imaćete puno uspeha!

Ilustracija: Internet Archive Book Images
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
BLIZANCI

Niste skloni nerazumnim i previše rizičnim odlukama. Ali, danas ste prilično sigurni u sebe! Imate osećaj kao da vam niko ništa ne može i zato nastupate prilično hazarderski.

RAK

Uživate danas u životu i ljubavi koja cveta. Predmet ste, čak, i obožavanja na neki način. Osećate sve intenzivniju vezanost za jednu posebnu osobu!

LAV

Kad treba, kad je situacija takva, veliki ste borac i ništa vam nije teško da učinite, za sebe i druge. Ipak, da biste došli do tog stadijuma, mora da postoje okolnosti koje će vas, obično na vrlo grub način, naterati!

Ilustracija: Internet Archive Book Images

DEVICA

Taman kad pomislite da ste sve savršeno organizovali, da ste sa velikim uspehom predvideli sve događaje, dese se neke stvari koje vas ostave bez teksta i pokažu koliko je život zapravo spontan i nepredvidiv!

VAGA

Mnogo razmišljate, previše ste u strahu i to zato jer vam je stalno pred očima negativan rasplet bilo kojih očekivanja i želja. Bilo bi dobro da se nekad prepustite impulsima!

ŠKORPIJA

Nemojte se praviti da se ništa oko vas ne dešava. Za neznanje i slepilo kod očiju, ne postoje nikakvi baš izgovori! Otvorite oči! Ne bežite od problema!

Ilustracija: Internet Archive Book Images

STRELAC

Ne radite poslove na polovičan i površan način. Ukoliko danas propustite da neke stvari uradite onako kako treba,znajte da će vam se ti ubrzo vratiti kao bumerang.

JARAC

Danas rešavate da uzmete stvari u svoje ruke, što se tiče ljubavi ali i poslovne strane! Odlučujete da više nikom ne verujete i da se ne oslanjate više ni na koga i ni na šta! Uzdajete se od danas samo u sebe!

VODOLIJA

Jedina osoba koje se zapravo trebate bojati, a to će vam i današnji dan apsolutno potvrditi, ste vi sami. Vi ste sebi najveći i najopasniji neprijatelj!

Ilustracija: Internet Archive Book Images

RIBE

Neko vam danas donosi neke jako dobre vesti koje se tiču vaše vrlo skore poslovne budućnosti. Nemojte biti škrti i tog nekog dobro počastite.

Astrolog: Darko Škalabrin

Pogledajte i šta su nam to zvezde zakuvale za ovo leto, barem kad je u pitanju ljubav:

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Horoskop - Ribe

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

HOROSKOP ZA 25. JUL: Strelčevi, prihvatite poziv! Bikovi, sve je kreni-stani!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jul.2016, 19:58

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop...OVAN..Danas vas ruke ne slušaju. Imate i očigledan problem sa koordinacijom želja i misli. Ne polazi vam danas baš ništa za rukom, ni posao niti ljubav...BIK..Sporiji ste, čak i po vašim,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.