HOROSKOP ZA 14. NOVEMBAR: Ribe, vreme je da izjavite ljubav! Strelčevi, sve ćete uspeti da stignete!

Izvor: Telegraf.rs, 13.Nov.2016, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROSKOP ZA 14. NOVEMBAR: Ribe, vreme je da izjavite ljubav! Strelčevi, sve ćete uspeti da stignete!

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Očekuje vas značajno poboljšanje finansija. Konaačno vam dolazi prilika za stabilizaciju na ovom polju. Nemate važne promene na polju ljubavi. Možete da očekujete stabilne odnose sa voljenom osobom ako ste u vezi. Dobro se osećate.

BIK

Očekuje vas prilika da malo odmorite i da napravite predah od posla. Nećete imati neke važne promene >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ili preokrete. Veoma ste emotivni i tražite od voljene osobe da razume vaše raspoloženje i vašu potrebu za nežnošću. Prijao bi vam odmor.

Ilustracija: Internet Archive Book Images

BLIZANCI

Imate jako dobre ideje i možete da očekujete da ćete dobiti podršku koja vam je neophodna da ih realizujete. Dopada vam se osoba koja bi mogla biti drugačijeg porekla. Spremni ste za neke nove doživljaje. Imate višak energije!

RAK

Zadovoljni ste rezultatima koje ste ostvarili na poslovnom planu i verujete da će i u budućnosti sve ostati dobro. Dopada vam se osoba koju ste upoznali preko prijatelja i želite da ostvarite bolju komunikaciju sa njom. Odlično ste raspoloženi!

LAV

Vaši nadređeni su uvideli pozitivne promene u vašem radu i možete da očekujete adekvatnu nagradu za to. Ukoliko ste planirali da svog partnera upoznate sa porodicom ili prijateljima danas je idealan dan za to. Negujte svoju kožu.

Ilustracija: Internet Archive Book Images

DEVICA

Ukoliko ste planirali putovanje u inostranstvo možete da očekujete da će da vas prati dobra atmosfera i faktor sreće. Dopada vam se osoba koja ima slobodniju prirodu i potpuno otvoreno shvatanje života i sveta oko sebe. Izbegavajte alkohol.

VAGA

Možete da očekujete rešenje za polje novca. Aspekti su veoma povoljni i za prodaju ili kupovinu nekretnine. Očekuje vas veoma strastvena atmosfera u kojoj ćete uživati zajedno sa svojim partnerom. Prijala bi vam aktivnost i bavljenje sportom.

ŠKORPIJA

Ukoliko budete sklopili poslovni dogovor ili potpisali neki ugovor danas, bićete zadovoljni ishodom istog. Voljena osoba je spremna da vam pokaže svoju ljubav i privrženost, uživaćete u lepom danu sa njom. Povedite računa o bubrezima.

Ilustracija: Internet Archive Book Images

STRELAC

Iako imate mnogo obaveza, sa lakoćom sve privodite kraju. Možete da očekujete dan u kom ćete biti veoma produktivni. Ne smeta vam to što ste zapali u manju monotoniju sa voljenom osobom uživate u njenom društvu. Povećajte unos vitamina.

JARAC

Faktor sreće vam se osmehuje danas! Možete da očekujete neki iznenadni dobitak na ovom polju! Veoma povoljna situacija na polju ljubavi vas očekuje. Možete da ostvarite sve ono što poželite i zamislite. Uživajte u lepom danu koji je ispred vas!

VODOLIJA

Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete povećanje prihoda i nove, zanimljive ponude. Stabilna atmosfera na ovom planu vam uliva osećaj miram sreće i sigurnosti. Možete da se nadate dobroj atmosferi. Pronašli ste svoj unutrašnji mir.

Ilustracija: Internet Archive Book Images

RIBE

Uspećete da šarmirate svoje poslovne saradnike. Veoma ste vešti u komunikaciji i imate jaku moć ubeđivanja. Rešili ste da sasvim otvoreno priznate svoju naklonost ka osobi sa kojom već neko vreme flertujete. Mogući su manji problemi sa sinusima.

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte sve sudbinske tajne koje se kriju na vašem dlanu.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Horoskop - Ribe

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.