Dnevni horoskop za petak 22. mart 2024. godine!

Izvor: Svet plus, 21.Mar.2024, 12:44

Dnevni horoskop za petak 22. mart 2024. godine!

Dnevni horoskop za petak 22. mart 2024. godine savetuje Ribe da oslobode energiju i pokažu svetu da su spremni za svaku bitku, a šta očekuje ostale znakove Zodijaka pogledajte u nastavku.
Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za petak 22. mart na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.
Ovan 21.3.- 20.4.
Danas se spustite na zemlju. Ne morate imati svaki novi uređaj ni svaku najmoderniju krpicu na ovom svetu. Ako nastavite da budete toliki materijalista, nećete biti srećni šta god budete imali. Postoje stvari koje se ne mogu kupiti, a koje su mnogo važnije, nastojte njih da negujete.
LJUBAV:
Vaša emotivna...
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ribe

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Za ova 4 znaka proleće 2024. biće kao iz snova, očekuje ih tona lepih stvari

Izvor: Luftika.rs, 22.Mar.2024, 11:05

Proleće je stiglo, a to znači i veliku sreću za neke horoskopske znakove. Pogledajte koji znaci Zodijaka će prema astrolozima procvetati.. Proleće je po mnogima najlepše doba godine, ono u kojem se priroda budi, a mnogima se popravlja i raspoloženje.. Dolazak proleća tema je kojom su se pozabavili...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.