Izvor: Luftika.rs, 06.Jul.2023, 19:19

U ovih 5 znakova rađaju se najbolje majke, pune ljubavi i nežnosti

Majčinstvo je jedna od najvažnijih uloga u životu žene. Majke su hrabre, ljubazne, strpljive i pune ljubavi koja nema granica. Postoji nekoliko horoskopskih znakova koji imaju posebnu sklonost majčinstvu.
Iako horoskop ne može odrediti kakva će žena biti majka, zanimljivo je sagledati kako bi osobine različitih znakova mogle uticati na majčinske stilove.
Rak Rakovi su poznati po svojoj emocionalnoj i brižnoj prirodi. Oni su prirodni zaštitnici i često su vrlo povezani sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << svojom porodicom. Mame u ovom znaku mogu biti izuzetno nežne, ljubazne i pune podrške, piše Index.
Lav Lavovi su velikodušni i puni topline. Oni su izuzetno zaštitnički nastrojeni i skloni tome da svoju porodicu stave na prvo mjesto. Kao mame Lavice su često vrlo snažne, ohrabrujuće i pune ljubavi.
Devica Device su praktične i odane. One cene red i disciplinu i često se trude osigurati najbolje za svoju porodicu. Kao mame Device su organizovane, brižne i pouzdane.
Vaga Vage su poznate po svojoj diplomatiji i pravednosti. One nastoje da stvore harmoniju i ravnotežu, a njihova ljubaznost i saosećanje mogu ih činiti izvanrednim mamama.
Ribe Ribe su intuitivne i empatične. One su sklone dubokom razumevanju i saosjećanju s drugima, što ih može činiti posebno brižnim i ljubaznim majkama.
Kakav ste tip majke prema horoskopu

Pogledaj vesti o: Horoskop - Rak

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.