Izvor: Svet, 01.Okt.2015, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rak – Mesečni horoskop za oktobar 2015.

Delujete vrlo ambiciozno sa idejama koje imate i zahtevno pred saradnicima. U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite neke utvrđene standarde u poslovnom izražavanju. Imate dovoljno energije i nalazite se u kreativnoj fazi, stalo vam je da poboljšate svoj poslovni status. Uz dobru volju neophodno vam je dosta strpljenja ili mudrosti, kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Očekuju vas uspešni rezultati na različitim stranama u periodu od 10. oktobra. Potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je da uspostavite nove kriterijume vrednosti prilikom izbora odgovarajuće teme. Aktuelna dešavanja na poslovnoj sceni otvaraju novu mogućnost za perspektivnom saradnjom. Ipak, za dugoročniji poslovni uspeh potreban je dobar organizacioni plan, priprema i podrška saradnika. U skladu sa inspiracijom koja vas prati delujete vrlo zanosno, energično ili zahtevno pred bliskom osobom. Umete da ostvarite svoje ljubavne namere i da se »nametnete« na očaravajući način. Ponekad u emotivnom zanosu čini vam se da je sve moguće ili lako. Vaš ljubavni stil ili sposobnost zavođenja deluju vrlo efikasno. Godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja koju pobuđujete u društvu. Svesni ste svojih kvaliteta i da privlačite različite poglede ili komentare. Osobi koja vam se dopada jasno dajete do znanja da priželjkujete harmoničan odnos, uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom odgovorite na najlepši izazov, nema razloga da sumnjate u svoju »ljubavnu sreću« i uticaj koji imate. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u četvrtom, uz pozitivan uticaj Venere, Marsa i Jupitera u vašem trećem polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i mogućeg. Ukoliko »pomerite« svoje emotivne, duhovne ili praktične granice, moguće je da ostvarite ravnotežu između poslovnog i privatnog života, kao i novi ljubavni zanos. Uz povoljan upliv Marsa i Neptuna očekuju vas novi izazovi i afirmacija na različitim stranama. Pratiće vas i novi »talas popularnosti«. Poseban priliv stvaralačke i raznovrsne energije donosi vam povoljan uticaj Jupitera u trećem i Plutona u vašem sedmom polju.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Rak,   Mesečni horoskop

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lav – Mesečni horoskop za oktobar 2015.

Izvor: Svet, 01.Okt.2015

Poslovna dinamika nameće nove dileme u odnosu sa saradnicima, okolina vam daje do znanja da ne odobrava uvek vaše stavove ili ponašanje. Ipak, strategija koju spovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu profesionalnog usavršavanja. Preostaje vam da...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.