Izvor: Luftika.rs, 01.Okt.2021, 19:47

Ovna, Lava i Jarca u oktobru 2021. čekaju ogromne životne promene

Oktobarski horoskop predviđa velike životne promene na polju ljubavi za Ovna, Lava i Jarca.
Ova tri znaka treba da se pripreme za neočekivane i velike promene.
Rak Usamljeni Rakovi imaće dilemu kada su u pitanju romantične veze. Važno je slediti ono što vam srce kaže. Postoji mogućnost da se zaljubite kao nikada do sada.
Ne dozvolite da vaš strah od posvećenosti i promena pojede vašu sreću. Ovo je prekretnica u vašem životu, trebalo bi da uživate u dobrim vremenima >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << umesto da postavljate pitanja.
Rakovi koji su u vezi prevazilaze svoje probleme i konačno grade harmoničnu atmosferu. Možete očekivati da ćete ponovo uspostaviti bliskost i ponovo zapaliti plamen između vašeg partnera i vas.
Lav Slobodni Lavovi će u oktobru imati mnogo prilika za stvaranje novih romantičnih veza.
Stari plamen se mora polako razvijati, pa biste trebali biti strpljivi. Imaćete dvostruku korist od svakog truda koji uložite u svoju vezu. Sanjajte to i desiće se, razgovarajte o tome i rešićete.
Pokušajte da pronađete zajedničko rešenje sa svojim partnerom. Pred vama su dobre prilike i neke od njih mogu vam postati sudbina.
Jarac Dostupni Jarčevi biće veoma ambiciozni i uspešni u domenu ljubavi.
Oni koji su zauzeti će u svoje odnose uneti više iskrenosti, empatije i podrške. Osećaćete se voljeno, sigurno i veličanstveno. Spremni ste da otkrijete svoja osećanja i da primite talas divnih emocija.
Zvezde pozitivno utiču na vaše želje i ovo je jedno od najnežnijih doba godine. Kad je ljubav u pitanju, idete pravim putem.
S partnerom pravite dugoročne planove i od 17. oktobra vaši zajednički projekti će početi da oživljavaju, što će rezultirati vašom srećom.
Lav, Strelac i Ribe su najveći lenjivci Zodijaka i previše razmaženi za bilo kakav težak posao

Pogledaj vesti o: Horoskop - Rak

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.