Izvor: Luftika.rs, 10.Jan.2019, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci Rakovi su katastrofalni u krevetu

Muškarac rak u krevetu definitivno nije najbolji izbor. Svako želi partnera koji će umeti da ih zadovolji u krevetu, ali ljudi se često zaljube pre nego što otkriju da li je neko dobar u seksu. Ali ako verujete u horoskop, onda lako možete da izbegnete loše ljubavnike jer se najviše njih, navodno, rađa u znaku Raka.
Iako su na glasu kao jako brižni partneri, Rakovi su u krevetu poprilično sebični, ali samo zato što su nespretni i ne znaju šta rade. Zato i inicijativu najčešće >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << prepuštaju partnerki, kojoj ne znaju da uzvrate istom merom, piše Superžena.
Rakovi su zatvoreni i nikada prvi neće predložiti ispunjenje neke seksualne fantazije. Oni su sramežljivi i uvek čekaju da partner načini prvi korak, a onda znaju i da se opuste.
Ukoliko preterate s Rakovima, možete se vratiti na početak.
Rakovi su uvek spremni na seks, ali umeju da mešaju ljubav i fizičku privlačnost pa se zaleću u odnose u koje ne bi trebalo.
Zašto su Lav i Rak najgora ljubavna kombinacija Zodijaka?

Pogledaj vesti o: Horoskop - Rak

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.