Horoskopski znak Rak: mesečni horoskop za maj 2016.

Izvor: Luftika.rs, 30.Apr.2016, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskopski znak Rak: mesečni horoskop za maj 2016.

Voleli biste da ostanete fokusirani, ali 2. i 3. maja se toliko toga dešava da je to prosto nemoguće. Posebno kada vas obuzme sanjarenje, teško je ostati u realnom svetu, jer, zabga, vi ste Rak.
Rezervisani ste i stidljivi u prisustvu osobe koja vam se sviđa 10. i 11. maja, ali to ne znači da ne želite da obrati pažnju na vas. Ne možete da savladate stidljivost, ali to ne znači da niste zainteresovani, već upravo suprotno. Najviše vam prija da ste u sistemu i okruženju koje je uređeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << posebno 15. i 16. maja jer znate da će na taj način vaše zalaganje biti cenjeno.
Ako vam se delić slagalice ne uklapa, nemojte siliti. Vaša umetnička strana će doći do izražaja 20. i 21. maja, jer ćete u tom periodu dobijati inspiraciju sa svih strana. U tom periodu će vam šanse da budete primećeni biti velike, stoga nemojte ih propuštati. Ako postanete sentimentalni oko 28. maja, razbijte ta osećanja logikom.
Da je bivši partner trebalo da bude sa vama još uvek, bio bi tu sa vama. Jasnije od toga ne može.
Ljubav Pixabay.com Kada su emocije u pitanju, ako želite da ih pokažete ili iskažete, a ne znate na koji način, pitajte osobu rođenu u znaku Raka. Oni znaju i uživaju da ugađaju voljenoj osobi. A u maju ćete…

Pogledaj vesti o: Horoskop - Rak,   Mesečni horoskop,   Horoskop za maj

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.