Horoskop za kraj aprila 2024: Rak da izbegava rasprave, Strelca čeka divno iznenađenje, a Ribe na životnoj raskrsnici

Izvor: Luftika.rs, 11.Apr.2024, 10:49

Horoskop za kraj aprila 2024: Rak da izbegava rasprave, Strelca čeka divno iznenađenje, a Ribe na životnoj raskrsnici

April nam je doneo dolazak pravog proleća i pojačane emocije, ali i neke važne astrološke događaje, poput koridora pomračenja i retrogradnog Merkura u Ovnu. Koridor pomračenja završen je totalnim pomračenjem Sunca, 8. aprila, međutim retrogradni Merkur nastavlja da utiče na živote i planove svih znakova Zodijaka.
Astrolozi najavljuju da će se od 11. aprila osetiti snažan uticaj Marsa u konjukciji Saturna u Ribama, pa nije dobro vreme za donošenje važnih odluka. Zato je bolje da se u narednom periodu posvetite detaljnom planiranju, barem dok se retrogradnost konačno ne završi.
Ovan Za Ovnove će se stvari odvijati dobro na poslovnom planu.
Dok se spaja sa Saturnom u Ribama, Mars će vam doneti energiju takmičenja...
Pogledaj vesti o: Horoskop - Rak,   Horoskop - Ribe,   Horoskop za april,   Pomračenje sunca

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.