Dnevni horoskop za 13. oktobar 2019. godine!

Izvor: Svet plus, 13.Okt.2019, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 13. oktobar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Rak će prihvatiti nešto što mu se baš i ne dopada, Devica će biti primecena gde god se pojavi... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 13. oktobar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Ovan 21.3.- 20.4.

Nesigurnost će se smenjivati sa velikim samopouzdanjem. Možete biti vrlo neodlučni i povodljivi, pa danas pažljivo birajte svoje društvo.

LJUBAV
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<
Ukoliko ste u vezi, partner će verovatno imati pune ruke posla oko vas. Slobodnima se mogu dopasti dve osobe potpuno različitog temperamenta.

POSAO

Vaši poslovni ciljevi možda nisu u skladu sa realnim mogućnostima, ali to ne znači da se u skorije vreme situacija neće promeniti u vašu korist.

ZDRAVLJE

Podložni ste alergijama.

Bik 21.4.-21.5.

Iako su male šanse da samostalno inicirate neko društveno okupljanje, pokušajte da se barem ne izolujete u potpunosti. Samoća vam neće prijati.

LJUBAV

Ako ste slobodni, moguće je da imate tajnu simpatiju među prijateljima. Situacija i nije toliko kompleksna koliko se vama čini. Zauzeti će zanemariti svog partnera.

POSAO

Činiće vam se da trenutno nemate dovoljno samopouzdanja da biste smeli da se uhvatite ukoštac sa velikim poslovnim izazovima.

ZDRAVLJE

Preskočite konzumaciju alkohola.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Trudićete se da se nađete prijateljima u nevolji, međutim, nećete želeti da se prekomerno žrtvujete ni za koga jer će vam sopstvena dobrobit ipak biti najvažnija.

LJUBAV

Ako ste u vezi, bićete vrlo romantični i strastveni, što će se jako dopasti vašem partneru. Slobodni će biti zainteresovani za ulazak u jedan neobavezan odnos.

POSAO

Danas ćete se više baviti finansijskim nego poslovnim pitanjima. Razmišljaćete o nekim alternativnim načinima koji bi vam obezbedili dodatnu zaradu.

ZDRAVLJE

Nećete imati većih problema sa zdravljem.

Rak 22.6. - 22.7.

Sa jedne strane, želećete da se posvetite ispunjavanju ličnih ciljeva, a sa druge ćete za sve što budete radili tražiti odobravanje od strane svoje okoline.

LJUBAV

Pokušaćete da udovoljite partneru tako što ćete prihvatiti jedan njegov predlog koji vam se u osnovi ne dopada. Slobodni će se truditi da sami sebi budu dovoljni.

POSAO

Bićete okupirani razmišljanjem o aktuelnim dešavanjima na vašem radnom mestu. Nastojaćete da se dokažete pred svojim saradnicima i nadređenim.

ZDRAVLJE

Osećaćete nervnu napetost.

Lav 23.7.- 22.8.

Veći deo dana rezervisaćete za opuštanje, međutim, pozabavićete se i nekim praktičnim pitanjima jer ćete ipak želeti da se osećate korisnim.

LJUBAV

Ukoliko ste slobodni, vaš trenutni emotivni status će vam savršeno odgovarati. Zauzeti će se prema partneru odnositi pomalo neodgovorno. Rasprava je moguća.

POSAO

Zaključićete da se vaši stavovi i poslovni ciljevi bitno razlikuju od onih kojih se drže vaši najbliži saradnici. Smatraćete da ste po mnogo čemu ispred njih.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vas dobro služiti.

Devica 23.8. - 22.9.

Danas ćete biti nestrpljivi, hiroviti i pomalo egocentrični. Kako biste izbegli bespotrebne sukobe sa okolinom, u nečemu ćete morati da popustite.

LJUBAV

Ako ste u vezi, partner će morati ceo dan da obleće oko vas kako bi udovoljio svim vašim prohtevima. Slobodni će se potruditi da budu primećeni gde god se pojave.

POSAO

Skloni ste lošim procenama i donošenju rizičnih poslovnih, ali i finansijskih odluka. Poslušajte savet jednog od kolega. Nećete pogrešiti.

ZDRAVLJE

Pijte više vode.

Godina napretka na svim poljima! Venčanje u 2020. godini je pun pogodak!Horoskop kombinacije sa najviše strasti! Strelac nemiran, a Blizanac infantilan!

Vaga 23.9. - 22.10.

Trudićete se da svojim rečima i postupcima nikoga ne uvredite, međutim, nećete u tome u potpunosti uspeti. Bolje se usredsredite na sebe i svoje želje i potrebe.

LJUBAV

Ako ste slobodni, možete požuriti sa ulaskom u vezu sa osobom za koju će se ispostaviti da nije pravi izbor za vas. Zauzeti se neće najbolje slagati sa partnerom.

POSAO

Biće vam teško da se usaglasite sa svojim poslovnim partnerima oko koraka koje treba da preduzmete kako biste realizovali jedan veliki projekat.

ZDRAVLJE

Priuštite sebi više odmora.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Današnji dan ćete provesti pripremajući se za sve što vas čeka sutra. Razmišljaćete o svojim brojnim obavezama i načinima da ih se što pre oslobodite.

LJUBAV

Ako ste u vezi, pokazivaćete veće interesovanje za svog partnera nego on za vas. Slobodni će imati utisak da nemaju kad da se posvete svom emotivnom životu.

POSAO

Smatraćete da je isuviše odgovornosti na vama. Poželećete da postoji neko ko bi bio voljan da vas odmeni. Preterano ste štedljivi.

ZDRAVLJE

Naspavajte se.

Strelac 21.11.- 21.12.

Tokom većeg dela dana pratiće vas razdragano raspoloženje. Uživaćete u provođenju vremena sa porodicom, prijateljima i drugim bliskim osobama.

LJUBAV

Ukoliko ste slobodni, aktivirajte se. Danas možete imati puno uspeha na ljubavnom planu. Zauzeti će se u partnerovom društvu osećati srećno i ispunjeno.

POSAO

Pokušaćete da ne razmišljate mnogo o poslu i minulim dešavanjima na radnom mestu. Na polju finansija su moguća prijatna iznenađenja.

ZDRAVLJE

Krećite se više.

Jarac 22.12.- 19.1.

Neračunajući to što ćete se malko ulenjiti i usporiti, osećaćete se dosta dobro. Iskoristićete ovaj dan za zabavu i opuštanje u društvu dragih osoba.

LJUBAV

Zauzeti će moći da se pohvale prilično skladnim odnosom sa partnerom. Slobodnima će se neko udvarati, što će im imponovati, ali će biti malo nepoverljivi prema toj osobi.

POSAO

Puno je toga što je već trebalo da završite kada su u pitanju vaša radna zaduženja, međutim, nećete nimalo paničiti zbog toga. Smatraćete da će na kraju sve biti u redu.

ZDRAVLJE

Dobro ćete se osećati.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Možda ćete imati previsoka očekivanja od svoje okoline, pa ćete se donekle razočarati njihovim stavovima i postupcima. Zatvorićete se u sebe.

LJUBAV

Ukoliko ste u vezi, obratite više pažnje na svog partnera. Imaće utisak da ga zapostavljate. Slobodnima se danas niko neće činiti dobrim izborom za njih.

POSAO

Smišljaćete način na koji biste svoje bliske saradnike mogli da ubedite da vas poslušaju po pitanju jednog velikog predstojećeg posla.

ZDRAVLJE

Skloni ste nervozi.

Ribe 20.2.- 20.3.

Danas će okolnosti biti na vašoj strani, tako da se možete nadati vrlo pozitivnom razvoju događaja po svim pitanjima. Želećete da ovaj dan traje duže.

LJUBAV

Ako ste slobodni, prihvatićete nečije udvaranje, iako vas dotična osoba neće preterano zaintrigirati. Zauzeti će partneru predložiti izlazak u veće društvo.

POSAO

Situacijom na poslu nećete biti naročito zadovoljni, međutim, na trenutni finansijski status se nećete žaliti. Ipak, malo povedite računa o svojim troškovima.

ZDRAVLJE

Budite fizički aktivniji.

MESEČNI HOROSKOP

NEDELJNI HOROSKOP
Pogledaj vesti o: Horoskop - Rak,   Horoskop - Devica

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.