Vikend horoskop za 6. i 7. januar: Kvadrat Hirona i Sunca zahteva prihvatanje kompromisa

Izvor: Piplmetar.rs, 06.Jan.2024, 04:42

Vikend horoskop za 6. i 7. januar: Kvadrat Hirona i Sunca zahteva prihvatanje kompromisa

Vikend horoskop za 6. i 7. januar donosi subotnji kvadrat Sunca i Hirona koji će nas podsticati na stvaranje kompromisa, dok će u nedelju Mesec preći iz Škorpije u Strelca podstičući izlazak iz zone komfora.
Ovan Ove subote moguće je da ćete imati problem zbog toga što se neko neće u potpunosti slagati sa vašim stavom. Međutim, nemojte dozvoliti da vas to preterano mnogo pogađa. Možda ćete morati da pravite manje kompromise. Horoskop poručuje da u nedelju ostanete u krevetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << umesto da odmah proveravate poruke. Krajem dana Mesec će iz Škorpije preći u Strelca što će vam doneti energiju za nove ideje i izlazak iz zone komfora.
Bik Vaš ego će vam stvarati probleme ove subote. Mogli biste vrlo lako da se uvredite i napravite problem tamo gde ga nema. Međutim, umesto da se fiksirate na svoje frustracije, možda bi bilo bolje da se na trenutak odmorite od svojih zadataka. U nedelju biste se mogli osećati zaglavljeno po pitanju emocija. Međutim, do kraja dana bi ovaj problem mogao biti razrešen. Mogla bi da se javi ideja o saradnji.
Vikend horoskop za 6. i 7. januar: Blizanci Možda mislite da imate savršeno rešenje za zajednički problem, ali ako radite na grupnom projektu, veoma je važno da saslušate i druga mišljenja. Predstavite svoju ideju, ali ostanite otvoreni za misli ostalih. Ne dozvolite da vaš ego ometa napredak. Što se nedelje tiče, moguće je da ćete osetiti da ste pod stresom i nemojte se plašiti da zatražite podršku. Krajem dana, posvetite se partneru, a mogla bi se javiti i ideja za novu saradnju.
Rak Ove subote ćete osetiti pritisak da postignete ravnotežu između posla i privatnog života. Obaveze na planu su se nagomilale u poslednje vreme, a to čini da se vaši najbliži bore za vašu pažnju. Ovaj vikend posvetite porodici. U nedelju se prepustite kreativnosti, a krajem dana osmislite kako bi se vaše ideje mogle pretvoriti u stvarnost. Cilj je izgraditi ovaj san na čvrstim temeljima.
Lav U subotu će svi želeti malo vašeg vremena što bi vas moglo posebno iscrpeti. Umesto da preopterećujete svoj kalendar, pokušajte da ne vršite pritisak na sebe i izaberite jednu ili dve aktivnosti koje vam pričinjavaju najviše radosti. U nedelju bi mogli da osetite melanholiju, pa pokušajte da nađete uzrok ovog osećanja. Uveče izađite sa društvom i ubrzo ćete osetiti olakšanje.
Devica Niz problema bi mogao da ispliva ispod površine ove subote. Primetićete da neko pokušava da vas dovede u toksičnu situaciju. Izbegavajte i da vi provocirate druge ljude. Ukoliko dođete u sukob, najbolje bi bilo da pokušate da se izvučete iz situacije. U nedelju ćete biti preplavljeni mislima i idejama, ali nema potrebe da pokušate sve svima da kažete odjednom. Zapišite ih u dnevnik i pokušajte da ih razredite pre nego što ih podelite.
Vikend horoskop za 6. i 7. januar: Vaga Ove subote će svi želeti da budu u vašem društvu. To je naravno laskavo, ali biće vam potrebno vreme za sebe. Vaša voljena osoba će možda požuriti kod vas sa najnovijim problemom tražeći vaš mudar savet. U nedelju se potrudite da objektivno sagledate situaciju i da pronađete rešenje problema koji vas muči. Poslušajte vaše instinkte, a veče posvetite prijateljima.
Škorpija Koliko god vam bilo teško da se suočite sa tim, vaša sreća je direktno povezana sa tim kakvi ste sa ljudima. Neko bi mogao lako da vam isprazni baterije što bi moglo da vas dodatno isfrustrira, a možda i stvori osećaj krivice. Postavite granice. U nedelju budite kreativni i postavite ciljeve za sledeću nedelju. Kada Mesec pređe u Strelca krajem dana, ambiciozne ideje bi mogle da dobiju značenje.
Strelac Možda ste željni povratne informacije, ali ne bi bilo loše da se još malo strpite sa deljenjem svojih osećanja ili ideja. U suprotnom, biste mogli da dobijete informacije koje vam uopšte neće biti od koristi. U nedelju se fokusirajte na to da jednostavno prihvatite stvari koje ne možete da promenite. Nema smisla u tome da ponavljate prošlost. Krajem dana ćete se vratiti u realnost i osmisliti ciljeve za budućnost.
Jarac Budite veoma oprezni kada su u pitanju novi kontakti. Ovo bi za Jarčeve moglo biti pogubno, jer neke veze možda nisu onakve kako zaista izgledaju. Uverite se da ste uradili sva svoja istraživanja pre nego što donesete značajnu odluku. U nedelju ćete se osećati usamljeno, ali ova tiha atmosfera će vam prijati i trajaće sledećih nekoliko dana. Pomerite planove kako biste gledali omiljeni film.
Vikend horoskop za 6. i 7. januar: Vodolija Vodolije će se ove subote suočavati sa emocionalnim toboganom. U jednom trenutku nećete želeti da se odvojite od voljene osobe ni trenutka, a u drugom ćete moliti za više prostora. Vratite unutrašnju ravnotežu šetnjom ili meditacijom koja će vam pročistiti um. U nedelju ujutro ćete osećati veliku odgovornost za svoje postupke, ali i za druge. Ipak, nemojte preuzimati previše obaveza na sebe. Verujte i drugima.
Ribe Ukoliko se borite da sve uskladite ove subote, oktivite za to napet kvadrat Sunca i Hirona. Delovaće vam nemoguće da postignete dogovor sa saradnicima jer ćete imati osećaj da neko namerno kvari sve. Pre nego što odreagujete, istražite o čemu je reč. U nedelju se potrudite da se okružite ljudima koji vam prijaju. Izlazak u grad bi mogao dovesti do slučajnog susreta koji će biti koristan za vaš projekat.
nd3000/GettyImagesPlus
Nastavite da čitate
?>



Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.