Vikend horoskop za 23. i 24. septembar: Ove subote Sunce ulazi u Vagu, a evo šta to znači za nas

Izvor: Piplmetar.rs, 22.Sep.2023, 23:30

Vikend horoskop za 23. i 24. septembar: Ove subote Sunce ulazi u Vagu, a evo šta to znači za nas

Vikend horoskop za 23. i 24. septembar: Bikovi treba da se posvete fizičkoj aktivnosti, a Rakovi da se posvete bliskim ljudima. Šta očekuje vaš znak?
Ovan Ako vam ne polazi za rukom da razumete sami sebe, sve bi trebalo da bude jasnije od subote kada Sunce ulazi u Vagu. Sunce će obasjati vaša kreativna partnerstva, ali i romantične veze. Podignite odnos sa vašim partnerom na viši nivo. Ukoliko ste sami, iskoristite vikend i istražite beskrajan niz jesenjih aktivnosti ili se učlanite >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u sportski ili čitalački klub.
Bik Vikend je savršeno vreme da se posvetite sebi i fizičkim aktivnostima, pa se nemojte ustručavati da iskoristite tu priliku. Osim toga, plan zdrave ishrane takođe ne zvuči loše, zar ne? Zdrav način života će biti oslobađajući za vas.
Vikend horoskop za 23. i 24. septembar: Blizanci Imate pretrpan raspored i za sledećih nekoliko nedelja, zar ne?  Istražite kakvi festivali, nastupi ili izložbe se dogažaju u vašoj blizini i potrudite obezbedite sebi i dozu kreativnog zadovoljstva. Pozovite i vama bliske ljude da uživaju u ovim događajima. Ako vidite nekoga ko vam dde dopadne, nemojte se bojati da načinite prvi korak.
Rak Ako ste se distancirali od bliskih ljudi u poslednje vreme, vikend je pravo vreme da im ponovo posvetite pažnju. Osim toga, razmislite da li je vreme za promene. Ako vam se ne sviđa mesto gde živite, promenite ga.
Lav Zaor organizacija zabave ne zvuči zabavno za ovaj vikend. Ukoliko planirate veliki broj ljudi, razmislite o nekom kafiću u blizini. Pored toga, posvetite se svojim kreativnim idejama i poduhvatima. Pronađite potencijalne partnere za ostvarenje svojih vizija. Zabave su svakako dobar način za stvaranje novih kontakata.
Devica Da li su se finansije umanjile nakon rođendanske sezone? Iako ste možda uživali u proslavi sa stilom, sada ćete da se ubacite u režim štednje. Iskoristite vikend da osmislite reorganizaciju budžeta. Budite spremni za promene.
Svaki horoskopski znak ima nesrećne boje – koje bi vi trebalo da izbegavate?
Vaga Vreme je da se preporodite. Dolazi vaša sezona i Sunce će obezbediti pogodno tlo za mentalnu, emocionalnu i fizičku ekspanziju. Vikend je idealan da se pripremite za nadolazeće nedelje. Uzmite u obzir ono što ste dobro uradili i osmislite kako da budete još bolji.
Vikend horoskop za 23. i 24. septembar: Škorpija Kreativnost će ovog vikenda početi da teče iz vas. Rešite do kraja sve što ste započeli i stavite tačku na sve sukobe. Pokušajte da oprostite, to je pre svega oslobađajuće za vas. Ukoliko vam je teško da se sa nečim izborite sami, zatražite pomoć prijatelja.
Strelac Ukoliko treba da odaberete tim za zajednički projekat, nemojte bežati od kandidata koji su pomalo i čudni. Njihova originalnost bi mogla biti baš ono što vam je potrebno. Osim toga, ovog vikenda se posvetite hobijima i kreativnosti. Možda vam sine sjajna ideja za novi projekat.
Jarac Pripremite se za brainstorming. Ovo je idealan vikend za ostvarenje novih poslovnih kontakata i umrežavanje sa ljudima koji mogu mnogo da učine za vas. Možda nije vikend kakav ste zamišljali, ali profesionalni napredak bi mogao da bude plod ovoga. Možda ne bi bilo loše da odete u šoping kako biste našli pravi poslobni autfit.
Vikend horoskop za 23. i 24. septembar: Vodolija Istraživanje je nešto što karakteriše vaš znak, a ovaj vikend biste mogli da istražujete zanimljive ideje za putovanja. Osim toga, započnite putovanje i razgovorom sa osobom sa kojom to inače ne biste učinili. Ideje za avanture će same početi da naviru.
Ribe Vreme je da razmislite o sledećem koraku sa osobom sa kojom ste u vezi. Možda je vreme za zajednički život ili brak. Ukoliko je to već slučaj, smislite zanimljiv način da unapredite vaš odnos. Posvetite se partneru u potpunosti. Oni koji su sami, mogu da započnu vikend šetnjom ili časom joge.
Zašto ne možete da nađete partnera: 5 najčešćih razloga
pavlyukv/GettyImagesPlus


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.