Izvor: Piplmetar.rs, 18.Maj.2024, 11:30

Vikend horoskop za 18. i 19. maj: Uživajte u društvu novih ljudi, ali budite oprezni

Vikend horoskop za 18. i 19. maj nam u subotu donosi konjukciju Venere i Urana, a već sutra će u sličnoj poziciji biti i Sunce i Jupiter.
Ovan Očekujte neočekivano! Novi prihodi bi se mogli pojaviti na iznenađujućim mestima. Pored toga, ako budete kreativno blokirani, najbolje bi bilo da se odmaknete od obaveza i da vreme posvetite društvu. Izađite u prirodu na šetnju ili vožnju biciklom ako želite da probudite inspiraciju. U nedelju iskoristite obećavajuće prilike i dobro razradite budžet. Ukoliko ne možete da se ispetljate, potražite pomoć.
Bik Potrudite se da iskoristite supermoći ove dve konjukcije, Bikovi. Da biste to učinili morate da budete veoma pažljivi jer ćete biti skloni nepromišljenim potezima....
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.