Izvor: Piplmetar.rs, 15.Apr.2023, 17:31

Vikend horoskop za 15. i 16. april 2023: Planete vas nagrađuju!

Vikend horoskop za 15. i 16. april 2023. Ovnovima donosi nalet emocija, dok Vodolije uživaju u idejama koje će promeniti njihov svet.
Ovan Prijatelj bi slučajno mogao otkriti njihove prave namere. Možda ćete imati priliku da vidite pravo lice ove osobe. Možda neće biti srećni što su razotkriveni pred vama. Na vama je da odlučite da li će ovo otkriće uticati na vaše prijateljstvo. Možete osetiti nalet ambicija. Sada možete ploviti preko bilo koje prepreke. Nijedna blokada vas >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << neće sprečiti. Kada vas uhvati iznenadna želja da preduzmete akciju, znajte da se nećete nužno tako osećati sutra.
Bik Pravite nove planove za nešto sjajno. Mogli biste biti spremni da promenite način na koji rukujete novcem. Ovo može biti zbog nedavne potrošnje. Možda ćete pogledati svoje kupovine (neke od njih su nepovratne) i zapitati se šta vas je navelo da potrošite toliko. Imate snagu volje da napravite duboku promenu u svom odnosu prema novcu. Mogli biste da krenete na put sticanja bogatstva. Mogli biste otkriti da se nepovratna stvar zaista može vratiti ili da će vam iznenadni neočekivani prihod pomoći da ostanete na površini. Takođe možete iskoristiti ovu energiju da manifestujete nešto sasvim pozitivno u vezi sa poslom ili životnom situacijom. Ovo je dobar period za molitvu, meditaciju i pozivanje viših sila u pomoć.
Vikend horoskop za 15. i 16. april 2023- Blizanci Dobijate novo razumevanje nečega važnog.  Jedna nova ideja može da promeni način na koji vidite svet. Ovu ideju možete dobiti iz knjige koju čitate, videa koji gledate ili dijaloga u filmu. U neurolingvističkom programiranju, ovo se naziva „reframe“. Način na koji vidite svet se promenio i sada vidite stvari drugačije. Blizanci, mogli biste doživeti iskustvo koje vam otvara oči. Možda ćete imati iznenadnu želju da se pridružite grupi istomišljenika. Mogli biste aktivno tražiti da se povežete sa članovima grupe skoro odmah. I koliko god da ste društveni, možete brzo uspostaviti neke korisne veze.
Rak Ovog vikenda prepreke nestaju. Čini vam se da se stvari koje su vas zaustavljale još juče smiruju. Oklevanje koje ste osećali, pa čak i blokovi koje su drugi postavljali sada izgledaju kao da su napravljeni od vazduha. Lako se možete probiti. Bilo bi dobro pregledati ono što ste mislili da su ograničenja i videti kako nestaju jedno po jedno kao da su napravljeni od dima. Mogli biste dobiti priliku da zakažete intervju ili možda ćete dobiti ponudu za posao. Na vašem trenutnom poslu, vaš pretpostavljeni bi vas mogao odvesti u stranu i reći vam o otvaranju nove pozicije. Ili se možete prijaviti za rad u drugom odeljenju sa mnogo boljim timom. Ako ste vlasnik preduzeća, mogli biste da vidite priliku da steknete neko priznanje.
Lav Kada vam je potrebna pomoć, možete pronaći prijatelja koji će vam pomoći. Ovo se dešava jer tražite pomoć (a Pluton transformiše vaše prijateljstvo). Ovo je vreme kada treba da dozvolite nekome da vidi da imate ranjive trenutke. I umesto da vas ova osoba vidi kao slabog, vaša će veza biti ojačana. Takođe, mogli biste da imate velike planove, veće nego što ste imali veoma dugo. Odjednom vidite kako sve to može da prođe. Ne morate više da radite stvari sami. Jednom kada savladate veštinu traženja pomoći i otvaranja ruku za primanje, ništa vas neće zaustaviti. A ovo bi moglo dovesti do neverovatne avanture.
Vikend horoskop za 15. i 16. april 2023-Devica Možda ne volite da budete viđeni, tako da se možda ne profilišete na društvenim mrežama. Moguće je, čak i tokom video poziva kompanije, da nikada ne uključite kameru. Device, ovo je dobro vreme da to promenite. Darovi iz Univerzuma moraju nekako da vas pronađu. Razmislite o tome da izađete iz skrovišta kako biste bili viđeni. Takođe, sasvim je moguće da bi vas neko neočekivano mogao pronaći. Možda vas je neko tražio da bi vam dao poklon. Devica, moguće je da ponudu za posao koja je znatno bolja od onoga što imate u ovom trenutku.
Vaga Možete odlučiti da ne želite više da ostanete kod kuće. Nakon meseci ili možda godina stagnacije, spremni ste za novu avanturu. Vaga, ovo bi vas moglo navesti da preispitate svoje životne izbore na veoma stvaran način. Takođe, kada kažete prijatelju ili partneru o svojoj želji da se proširite u svetu, naići ćete  na odlučno „da“. Ova osoba je spremna da uskoči sa vama u voz. Već su spakovani i spremni za polazak. Oni vas ne podržavaju samo; takođe vas guraju kroz vrata.
Škorpija Inspirisani ste da krenete putem do bogatstva. Možda ste prilično fokusirani na stvaranje pasivnog prihoda. To može značiti da ulažete u dividende ili gradite posao. Ovo interesovanje za ulaganje moglo bi da promeni način na koji trošite novac, kao i vaš stav o finansijama uopšte. Možda ćete ustati malo ranije da biste mogli da radite na poslovnoj ideji. Ili možete da ponesete ručak na posao kako ne biste imali dodatni trošak. Možda ćete videti kako male promene napravljene svakog dana mogu doprineti ogromnoj promeni u vašem životu.
Vikend horoskop za 15. i 16. april 2023- Strelac Mogli biste da upoznate nekoga ko će uzdrma vaš svet. Moguće je da je ovo potencijalni partner za zabavljanje, a hemija između vas dvoje izaziva strastvene, gotovo opsesivne misli. Ali takođe je moguće da je ovo neko ko vam otvara um za nove mogućnosti. Oni mogu da promene vaš svet jer vam mogu pokazati šta možete učiniti drugačije. Poput dodavanja benzina u vatru, vaš entuzijazam  može eksponencijalno da raste. Mogli biste se toliko uzbuditi zbog novih mogućnosti da ste spremni da krenete u akciju. Možda ćete željno čitati članke i konzumirati video zapise na tu temu. Ovog vikenda se osećate nezaustavljivo.
Jarac Ovog vikenda ste spremni da prihvatite izazove. Mogli biste shvatiti da vaše rutine (ili njihov nedostatak) izazivaju probleme u vašem životu. Možda ćete primetiti da vam je potrebna bolja rutina za pripremu obroka. Ili da prekasno buđenje otežava jutra. Ili da vam unutrašnji dijalog crpi samopouzdanje. Sada možete napraviti male promene koje donose odlične rezultate. Moguće je da ste upravo saznali da je jedan od vaših predaka učinio nešto izuzetno. Prkosili su svim izgledima, a ta energija teče vašim venama. Možda ćete se osećati povezanije sa svim svojim precima koji se vraćaju kroz vreme. I sada osećate njihovu podršku, ljubav i sve njihovo iskustvo kako kucaju u vašem srcu.
Vikend horoskop za 15. i 16. april 2023- Vodolija Tokom ovog perioda cveta nešto divno. Mogli biste da upoznate nekoga od koga vas proilaze trnci. Moguće je da ste vi i vaš sadašnji partner ušli u novu fazu vaše veze u kojoj ste otvoreni i ranjivi i zajedno istražujete svoje strasti. Vodolije, vi i vaš partner biste mogli da uđete u baštu senzualnih užitaka. Takođe, očekuje vas nalet novih ideja. Možda ste neke od njih pronašli u knjigama ili bili inspirisani filmovima. Sada imate ambiciju da ih sve isprobate. I pošto su ovo ideje, nisu ograničene nikakvim spoljnim čuvarima kapije. Slobodni ste da zamislite i isprobate nešto novo. Nemojte samo razmišljati o mogućnostima; zapitajte se šta biste danas mogli da uradite da manifestujete ovaj novi koncept.
Ribe Mogli biste imati jaku želju da se oslobodite porodičnih obrazaca. Ribe, možda ćete prepoznati da možete ići drugačijim putem nego vaši roditelji. Možda ćete shvatiti da ste radili mnogo stvari u prošlosti samo da biste zadovoljili svoju porodicu i prijatelje. Sada otkrivate da imate neke članove porodice koji vas u potpunosti podržavaju u promeni. Ovog vikenda biste mogli da dobijete neočekivani novac. To može biti novac ili pristup neprocenjivoj pomoći. Ovo dolazi da vam pomogne da se oslobodite starog modela za koji ste se zaglavili. Ova energija dolazi da podstakne vašu ambiciju. Ribe, odvojite nekoliko minuta danas i zamislite šta bi vam najviše pomoglo.
lepotaizdravlje.rsJacoblund/ iStock /Getty Images Plus via Getty Images

Najnovije na portalu Marie Claire









Opširnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.