Izvor: Piplmetar.rs, 13.Jan.2024, 16:30

Vikend horoskop za 13. i 14. januar: U nedelju Merkur ulazi u Jarca, a evo šta to znači za nas

Vikend horoskop za 13. i 14. januar u subotu nas očekuje sekstil Venere i Meseca koji će podsticati druželjubivost, a u nedelju se Merkur u direktnom kretanju vraća u Jarca.
Ovan U subotu će povoljan aspekt sekstila Venere i Meseca podsticati sve na druželjubivost, pa stoga iskoristite dan za obilazak žurki i u okruženju prijatelja. Međutim, nedelja će obeležiti ovaj vikend zahvaljujući Merkuru koji prelazi u Jarca. Ovaj aspekt će izoštriti vaš strateški um i staviti fokus na >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << vašu profesionalnu sferu. Ovo će takođe osvetliti muškarce u vašem životu. Odaberite prioritete.
Bik Horoskop vam savetuje da subotu posvetite dubokim i iskrenim razgovorima. Svejedno da li je u pitanju osoba koju ste tek upoznali ili blizak prijatelj. Naravno, u prvom slučaju horoskop poručuje da ne otkrivate baš sve o sebi. Što se nedelje tiče, pripremite se na novi nalet optimizma. Napravite planove sa ljudima koji osvežavaju vašu perspektivu i duh. Prilike će se ređati, ali ne u uobičajenim okolnostima tako da budite veoma pažljivi.
Vikend horoskop za 13. i 14. januar: Blizanci Ukoliko ste sami Blizanci, onda je subota pravo vreme za istraživanje na ljubavnom polju. Izađite u grad i potražite ljubav. Pod sekstilom Venere i Meseca, svi ćemo biti druželjubivi i raspoloženi za ljubav. Ovakvo raspoloženje preneće se i na nedelju. Nova veza bi mogla da procveta u nešto značajno u sledećih nekoliko nedelja. Vaše zavodljive moći će biti pojačane do 5. februara.
Rak Subotu provedite u okruženju porodice. Komunikacija će biti povoljna, a druželjubivost će obeležiti dan. U nedelju će Rakovi koji su sami imati jaku želju da nađu srodnu dušu. Društveni Merkur će probuditi i vašu radoznalost prema nekome ko je sasvim drugačiji od vas. Ovo ne treba da vas plaši. Ako ništa drugo, biće zanimljivo iskustvo više. Oni koji su u paru treba da oslobode mesto u rasporedu za veče u dvoje.
Lav Kako vam zvuči da ove subote organizujete kućnu žurku? U tom slučaju, ko će biit zvezda večeri? Naravno – vi! Nakon što se opustite tokom prvog dana vikenda, u drugom danu vas čeka čišćenje. I to ne samo vaše kuće, nego svega: vaše e-mail pošte, radnog prostora, ali i duše. Ukoliko niste sigurni da to možete sami, prijatelji su uvek tu da pomognu zar ne?
Devica Razgovor sa najbližim prijateljem je zaista ponekad poput terapije koja nas leči. Pa zašto ne biste iskoristili subotu za uživanje sa najboljom prijateljicom? Nedeljni aspekt planeta će vas pozivati da zasijate glamurom i izađete iz introvertnosti. Sve zimske aktivnosti su dobrodošle. Ako nemate sa kim da idete, otiđite sami. Vaš koketni šarm će privući svakoga. Nova ljubav može biti na pomolu.
Vikend horoskop za 13. i 14. januar: Vaga Ako će subota biti dan kada ćemo svi biti raspoloženi za površna ćaskanja, nedelja za vas svakako neće nositi isto raspoloženje. Merkur u Jarcu će se naći u vašem sentimentalnom polju zbog čega ćete želeti dubokoumne razgovore koji će vam uzburkati srce. Uz to, možda ćete na momente biti neraspoloženi, pa će vam trebati malo mira. Ukoliko to nije moguće, okružite se porodicom i ljudima koji vas vole.
Škorpija U subotu ćete upoznati posebnu osobu koja će vas opčiniti na prvi pogled. Ako želite da saznate više o njoj, nemojte se plašiti da pokrenete zanimljiv razgovor. U nedelju će vašem sumnjičavom umu biti potreban odmor. Da ne biste sami sebe morili preteranim razmišljanjem, pozovite tog prijatelja sa odličnim humorom i opustite se. Ko zna do kakvih zaključaka biste nesvesno mogli doći ako na trenutak zaboravite na ono što vas muči.
Strelac Nakon što provedete subotu u ispijanju kafe po dva sata sa različitim prijateljima, u nedelju je vreme da se organizujete i da sve pojednostavite. Merkur odlazi iz vašeg znaka, pa je ovo pravo vreme da se vratite u formu i sve dobro osmislite. Ovo je posebno važno kada su vaše finansije u pitanju. Ukoliko to ne možete sami, zamolite prijatelje da vam preporuče stručnjake koji će vam pomoći da osmislite pametnu strategiju.
Jarac Moći ubeđivanja su ponovo vaše Jarčevi. Ovog vikenda sve je u komunikaciji i društvenosti, ali i ljubavnim igrarijama. A i sami znate da skoro niko neće moći da vam kaže ne dok vam Merkur čuva leđa, pa postavite veliko pitanje do kraja meseca. Naravno, to ne znači da treba samo da se oslonite na sreću. Naprotiv, vaša moć je u vašoj sjajnoj pripremi i organizaciji. Izrazite svoje želje na pravi način.
Vikend horoskop za 13. i 14. januar: Vodolija Iako je svima ove subote do druženja, vama ipak treba samoća i mir. Već neko vreme teško razumete sebe, a druženje vas iscrpljuje. Ovakvo raspoloženje će se preneti i na nedelju kada će vam Merkur u Jarcu obezbediti introspektivno putovanje. Očistite svoj raspored kako biste mogli da se posvetite pisanju dnevnika, meditaciji ili prosto uživanju u tišini. Vaša podsvest svašta krije, pa pokušajte da izvučete ono najbolje iz vas.
Ribe Vaša ljubavne maštarije bi ove subote mogle postati stvarnost. Naravno, ako budete otvorenog uma i uprkos svemu, ne izgubite dodri sa realnosti. U nedelju izađite iz zone komfora i budite stranac u gomili. Nova prijateljstva bi mogla biti veoma produktivna za neke nove ideje i projekte. Ukoliko se sigurnije osećate uz prijatelje, odlučite se na neku zajedničku avanturu i izađite iz kolotečine.
vladans/GettyImageaPlus
Nastavite da čitate
?>



Opširnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.