Izvor: 011vodič.com, 14.Jun.2020, 02:51

VELIKI PROLEĆNI HOROSKOP ZA MART! Bikovi se ZALJUBLJUJU, Strelčevima uspeh na POSLU, a ovim znakovima će konačno SVANUTI!

VELIKI PROLEĆNI HOROSKOP ZA MART! Bikovi se ZALJUBLJUJU, Strelčevima uspeh na POSLU, a ovim znakovima će konačno SVANUTI!

OVAN Posao – Mars u desetom polju ukazuje da situacija na poslu postaje dinamičnija, a vi imate sve manje vremena za sebe. Kako retrogradni Merkur kreće napred tek 10. marta, od tog momenta možete da očekujete stabilizaciju odnosa sa saradnicima. Ukoliko planirate da promenite posao, to možete od sredine meseca. Venera u drugom polju početkom meseca doneće vam nepredviđene troškove, ali od sredine meseca podrazumeva i uvećanje zarade.
Ljubav – Do 5. marta ćete biti >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u fazi kada vam svaki odnos izgleda neizvesno i neozbiljno. Nećete moći da uspostavite bilo kakvu stabilnost u emtoivnim odnosima. Sunce u Ribama početkom meseca ukazuje da gajite tajna osećanja prema jednog osobi. Neki Ovnovi će biti u tajnim kombinacijama. Ukoliko želite nešto stabilnije, sačekajte sredinu meseca. Druga polovina meseca donosi priliku da uspostavite stabilan emotivan odnos.
Zdravlje – Slabiji imunitet.
BIK Posao – Venera 5. marta ulazi u vaš znak, pa ćete tada konačno moći da osetite olakšanje. Međutim, kako će Venera aspektovati Uran, očekujte neku iznenadnu promenu na poslu. Neki pripadnici vašeg znaka će promeniti posao, a finansije će biti nestabilne do 10. marta. Svakako možete da očekujete da ćete biti odlučniji, ali postoji rizik da posao neće ispasti onakav kakav vam se činio. Morate da promenite nešto u svakodnevnom funkcionisanju na poslu, ako želite napredak.
Ljubav – Venera u Biku, Mars u Jarcu konačno mogu da donesu stabilnu emotivnu situaciju. Iza 10. marta će prestati konfuzna konverzacija, pa ćete osetiti pomak. Imaćete više obzira prema partneru i izaći iz minus faze. Kako Venera ulazi u vaš znak, puno ćete flertovati, a mnoge osobe će želeti da budu u vašem društvu. Prijaće vam komplimenti, a mnogi će primetiti da se se prolepšali. Obnovite garderobu, promenite stil, jer ćete biti harizmatični. Vi ćete biti jedan od najprivlačnijih znakova u zodijaku!
Zdravlje – Stabilnije.
BLIZANCI Posao – Sa retrogradnim Merkurom treba da budete strpljivi do 10. marta! Situacija će biti sve luđa do tog datuma, jer nećete znati da li je porblem u vama ili sa svima ostalima nešto nije u redu. Najviše vas brinu finansije i budite oprezni ako planirate da uzmete kredit ili imate jedan. Treba da naučite kako da budete štedljiviji. U drugoj polovini marta imaćete veću podršku prijatelja, pa ćete i moći racionalnije da donesete odluke. U svakom slučaju, iza 10. marta će vam se mnogo toga razbistriti.
Ljubav – Venera  5. marta ulazi u Bika, pa ćete više nego ikada biti skloni tajnim vezama i aferama. Počećete da osećate nešto prema osobi koja ili nije slobodna ili je na neki način nedostupna. Tajne simpatije i izlasci na zatvorena mesta će biti učestali. Bićete emotivno zatvoreni i zbog toga će vam biti teško da održite odnos stabilnim. Moguća su poznanstva preko društvenih mreža. Ukoliko ste u braku, imaćete svađe oko finansija.
Zdravlje – Stabilnije.
RAK Posao – Mars je u Jarcu, što znači da je napredak na poslu spor, ali moguć! Samo je bitno da ne odustajete i ne prestanete da se trudite. Iza 10. marta Merkur kreće napred, pa ćete konačno moći da pregovarate. Do tada nije dobar momenat za završavanje papirologije ili potpisivanje bilo kakvih ugovora. Mnogi vaši planovi su zapravo odloženi za mart, a uvidećete da je tako bilo i bolje. 
Ljubav – Pošto Venera ulazi u Bika, na emotivnom planu počećete da mešate ljubav i prijateljstvo. Stalno će vam se činiti da osobe sa kojima se družite žele da imaju nešto više sa vama. Neki Rakovi započeće romansu iz dugogodišnjeg prijateljstva. Od partnera vam je najvažnija prijateljska podrška. U svakom slučaju to će u martu biti pomak, jer ste se dosad osećali prilično usamljeno. Bikovi će vam biti privlačni. 
Zdravlje – Osetljivo.
LAV Posao – Planete u Jarcu i Venera koja ulazi u Bika nagoveštavaju da ćete već u prvoj nedelji meseca doneti prelomne odluke na poslu. To znači da ćete imati manjak tolerancije u bilo kakvim odnosima na poslu i mnoge će iznenaditi vaši potezi. Spremni ste za drastičan preokret. Saradnja sa Bikovima i Jarčevima će biti teška, ali i pravi izazov za vas. Jedno je sigurno, u ovom momentu ne postoji posao sa kojim biste bili kompletno zadovoljni.
Ljubav – Venera ulazi u Bika, što govori da ćete flertovati na radnom mestu. Ukoliko ste slobodni, osoba zemljanog znaka će vam biti privlačna. Dopadaju vam se ambiciozne osobe koje su ostvarene na poslu. Ukoliko ste u braku, imaćete krizu i razmišljaćete kako je vam je potrebna sloboda. Niste preboleli jednu mlađu osobu iz prošlosti!
Zdravlje – Nestabilno.
DEVICA Posao – Retrogradan Merkur će vam zadavati muke do 10. marta. Opet ćete imati komplikacije oko stvari koji ste mislili da ste rešili na poslu. Sretaćete stare saradnike, ali nikako nećete uspeti da napravite pomak do sredine meseca. Odličan je mesec za putovanja i zaradu iz inostranstva. Neočekivano možete da se odlučite na putovanje koje će vam doneti korist. Takođe, odličan je mesec za usavršavanje znanja. Ukoliko ste mladi, period je odličan za polaganje ispita.
Ljubav – Partneru ste zadavli dosta muke sa retrogradnim Merkurom, ali će to konačno nestati do 10. marta. Odnos će postatati stabilniji. Mnogi pripadnici vašeg znaka radiće na proširenju porodice. Pravi je momenat da iza 10. marta donesete neku stabilnu odluku u ljubavi. Imaćete podršku voljene osobe. Iako ćete početkom meseca imati utisak da nikoga ne možete da trpite, samo treba malo da se strpite.
Zdravlje – Popravlja se.
VAGA Posao – Retrogradni Merkur izlazi iz vašeg polja posla, pa će vam se odnosi sa mnogim kolegama razjasniti. Venera ulazi u Bika, što ukazuje da je mesec mart stabilniji za finansije. Vreme je da pokrenete pitanje nasledstva ili tražite povišicu. Mars u Jarcu vam neće dati prilike da se odmarate, pa je najbolje da se trudite najviše što možete. Ako planirate da menjate posao, mart je bolji nego februar.
Ljubav – Venera ulazi u Bika 5. marta, pa će u vašem odnosu biti više strasti. Odnos sa postojećim partnerom će biti skladniji i sa više razumevanja. Ukoliko ste sami, imaćete priliku da započnete novu romansu i to iz strasti. Jedna osoba zemljanog znaka će vas snažno privlačiti. Ljubav može da vam se desi na potpuno neočekivanim mestima!
Zdravlje – Stabilnije.
ŠKORPIJA Posao – Mars u trećem polju vam zadaje muke, pa imate česte konflikte sa saradnicima. Veoma ste odsečni, strogi i beskompromisni u svojim stavovima. Jedno je sigurno, uporniji ste nego ikada do dođete do cilja. Ovo je mesec pojačane kmunikacije, kraćih putovanja ali i pregovora. Iako će sve ići sporije nego što biste hteli, upornost će se na kraju  isplatiti.Venera u sedmom polju donosi vam priliku da prezentujete svoje ideje u javnosti.
Ljubav – Venera ulazi u Bika pa ćete biti veoma privlačni za osobe suprotnog pola. Plenićete šarmom gde god se pojavite, a ovaj period je bolji za početak nove romanse nego februar. Nije isključeno da ćete se zaljubiti u nekoga ko će vas iznenaditi svojih gestom. Odgovaraju vam Bikovi, Vage i Jarčevi.
Zdravlje – Bolje.
STRELAC Posao – Iako će vam početak marta delovati nestabilno i neorganizovano, uvidećeteda je ovaj mesec veoma uspešan za posao! Pokazećete svoje sposobnosti, a možda čak i dobiti novu ponudu. Mesec  mart je odličan za finansije, ali vam se neće dopadati to što nemate vremena za sebe. Retrogradan Merkur će prestati da vam pravi probleme 10. marta, pa ćete posle toga uspeti da realizujete neki poslovni pregovor koji se ranije prolongirao.
Ljubav – Kada Merkur završi retrogradan hod 10. marta, prestaće i nestabilna faza u ljubavi. Već ste obnovili kontakt sa jednom Vodolijom, pa ćete pokušavati da poboljšate komunikaciju. Međutim, bilo kakav novi početak možete da očekujete iza 10. marta. Do tada će biti nejasno šta neko hoće od vas. Moguće je pomirenje sa osobom iz prošlosti.
Zdravlje – Stabilno.
JARAC Posao – Četiri planete u vašem znaku nisu lake, a retrogradni Merkur pravi probleme do 10. marta na poslu! Ništa vam neće biti jasno i imaćete utisak kao da bespotrebno rasipate energiju da nešto poboljšate. Naoružajte se strpljenjem jer će vam za najjedostavniju stvar trebati više vremena nego inače. Do 10. marta ne ulažite novac i ne pozajmljujte nikakve pare, jer vam neće biti vraćene. 
Ljubav – Venera u petom polju donosi uzbudljiva dešavanja na ljubavnom planu. Konačno ćete se pomeriti sa mrtve tačne u emotivnom odnosu. Lep period za nova poznanstva i izlaske na mesta jvanog tipa. Ako ste zauzeti, razmišljaćete o proširenju porodice. Ukoliko niste, odnos će napredovati i više ćete uživati. Ako ste slobodni, jedna atraktivna osoba će probati da vas osvoji. Očekujte poziv za zabavu.
Zdravlje  – Osetljivo.
VODOLIJA Posao – Retrogradni Merkur se vraća u vaš znak, pa ne treba da donosite nikakve važne odluke do 10. marta. Takođe, ne započinjite nove pojekte. Puno dvanaesto polje govori da je ovaj period dosta maglovit i da vam neko radi iza leđa. Reklo bi da se da imate dosta neiskrenih osoba oko sebe i da ništa nije onako kako izgleda da jeste. Ako razmišljate o sedlibi, to je moguće u prvoj polovini marta.
Ljubav – Do 10. marta nećete znati na čemu ste! Merkur je retrogradan i vraća vam bivše ljubavi u život. To nije neka povoljna prilika za pomirenje, nego mogućnsot da poravnate odnos koji je nekada bio loš. Druga polovina marta je odlična za ljubav! Počećete neobavezno da se dopisujete sa jednom osobom, a ona to može da preraste u nešto više.
Zdravlje  – Osetljiva nervna baza.
RIBE Posao – Sunce u prvom polju i retrogradan Merkur koji napušta vaš znak doprinose tome da se situacija na poslu konačno razjasni! Prestaćete da budete sluđeni i bolje ćete se organizovati. Mesec mart je period odličnih i važnih pregovora. Iza 10. marta imate priliku da ugovorite nove poslove i čujete vesti koje če vam popraviti raspoloženje. Imaćete zanimljive pregovore sa Bikovima, a Jarćevi mogu da vam budu podrška. Iza 10. marta možete da potpišete važne ugovore i završite papirologiju.
Ljubav – Venera u trećem polju donosi više flerta u vašem životu. Intenzivno ćete se dopisivati, pa čak i preko interneta. Početkom meseca ćete više biti zaniteresovani za dopisivanje preko društvenih mreža. U vašem okruženju nalazi se osoba koja će vas zaintrigirati. Otvoreni ste za nove predloge. Lep mesec za kraća putovanja. Pripremite se za više provoda i izlazaka na mesta javnog tipa.
Zdravlje – Odlično.
The post VELIKI PROLEĆNI HOROSKOP ZA MART! Bikovi se ZALJUBLJUJU, Strelčevima uspeh na POSLU, a ovim znakovima će konačno SVANUTI! appeared first on 011vodic.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na 011vodič.com...


Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.