Pronađite svoj idealan hobi za izolaciju na temelju horoskopskog znaka

Izvor: 011vodič.com, 11.Apr.2020, 10:57

Pronađite svoj idealan hobi za izolaciju na temelju horoskopskog znaka

Dosadno vam je kod kuće? Onda verovatno još niste pronašli zanimaciju koja će vas ispuniti. Srećom, u pomoć vam priskače horoskop, a evo koji je idealan hobi za svaki znak:
Foto: Shutterstock
Ovan – naučite novi recept
Ovnovi su dinamični i kreativni, a usto su obično i pravi gurmani. Spojite li sve to u jedno – kuvanje zvuči kao idealna zanimacija za vas, a pravo je vreme da usavršite svoje kulinarske sposobnosti isprobavanjem novih recepata i kuhinja. Srećni >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << će biti i vaši ukućani.
Bik – vežbajte
Iako im godi biti kod kuće više nego ostalim znakovima horoskopa, Bikovi vole jedan deio dana provesti aktivno pre nego što se sklone u svoje utočište. A ako je izolacija poremetila vaš dnevni ritam, vreme je za povratak starim navikama.
Umesto da s vrećicom čipsa u ruci plačete za zatvorenom teretanom, pronađite snimke s vežbama na YouTubeu i pokrenite se.
Blizanci – pročitajte knjigu (ili više njih)
Prirodno znatiželjnim Blizancima kod kuće je posebno dosadno pa je za njih idealan beg od stvarnosti neka dobra knjiga. Čak i ako niste knjiški moljci, pružite šansu ovoj ideji i mogli biste se iznenaditi koliko će vas to učiniti sretnijima.
Rak – preuredite prostoriju u kuću
Iako su po prirodi jako kreativni, Rakovi obično nemaju vremena za ostvarivanje svojih ideja koje se obično tiču uređenja doma. Sada za to vremena imate na pretek i pravo je vreme da ostvarite svoje zamisli.
Preuredite jednu prostoriju ili barem kutak u domu, a osim što ćete si skratiti vreme u izolaciji, bićete ponosni na svoja dela.
Foto: Shutterstock
Lav – pokrenite blog
Ili, ako ste skloniji snimanju videa – vlog. U svakom slučaju, potreban vam je neki izduvni ventil kroz koji ćete moći iskazati svoje stavove i mišljenja drugima, sada kada oko vas nema okupljene gomile.
Bonus je i što ovako možete postati slavni, a svi znamo da Lavovi obožavaju da budu u centru pažnje.
Devica – naučite novi jezik
Praktične i organizovane Device nikako ne vole da troše vreme ne radeći ništa. Zato je za vas idealan hobi u izolaciji – učenje, a novi jezik će vam sigurno dobro poslužiti u životu te ćete usto imati nešto novo za nadodati u svoj životopis.
Vaga – naučite da šijete
Vage obožavaju lepe stvari, a posebno lepu odeću. Problem je u tome što često zamisle nešto što ne mogu da nađu u prodavnici ili se zaljube u neki zlata vredan dizajnerski komad koji ne mogu priuštiti.
Zato je idealan izolacioni hobi za Vage šivenje. Osim što biste u tome mogli da budete jako dobri, jer ste obično vešti s rukama, kada naučite da šijete, moći ćete sami da sašijete kreacije o kojima ste maštali.
Škorpija – posadite vrt
Škorpijama je jako teško biti zarobljen u četiri zida i stalno traže izgovore da izađu iz kuće. A savršen i dugotrajan izgovor je sadnja vrta.
Ako pak niste te sreće da imate okućnicu, možete i na balkonu (pa čak i unutar kuće) posaditi cveće ili začinsko bilje oko kojeg ćete trebati da se brinete i što će vas okupirati dok se sve ovo ne završi.
Foto: Shutterstock
Strelac – gledajte dokumentarce
Strelci su uvek željni novih avantura, a posebno su im draga putovanja u nepoznato. S obzirom na to da je to trenutno neostvarivo, utešiće vas dokumentarci o zanimljivim lokacijama na svetu, a sigurno će vas zabaviti i blogovi o putovanjima.
Jarac – vodite dnevnik
Oduvek ste sanjali o tome da napišete knjigu? Sada vam sigurno ne nedostaje inspiracije, a za početak možete pisati dnevnik koji će vam, čak i ako ga nikad ne pretvorite u knjigu, pomoći da barem malo rasteretite svoj mozak od bujice misli.
Vodolije – sređujte se
Vodolije vole da izgledaju lepo, a ako inače nemate vremena za pravljenje frizura i eksperimentisanje sa šminkom, pravo je vreme da isprobate sve stilove koje ste hteli. Usput ćete i usavršiti svoje frizerske i šminkerske veštine pa ćete se ubuduće lakše i brže spremiti onako kako ste hteli.
Ribe – svirajte
Rođeni u znaku Ribe uživaju u muzici više od ostalih i često su nadareni za nju, u smislu da sviraju barem jedan instrument. Ako pak još niste otkrili taj svoj skriveni talent, pravo je vreme da ga pronađete.


Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Šta horoskopski znakovi rade kada je dosadno?

Izvor: 011vodič.com, 11.Apr.2020

Ovih dana situacija koja nas je zatvorila u kuću stvorila je stres, ali i dosadu zbog manjka aktivnosti te nemogućnosti bavljenja stvarima na koje smo se navikli. Evo šta horoskopski znakovi rade kada je dosadno.. Foto: Shutterstock. Ali, ne nose se svi s dosadom na isti način, odnosno neki su imuniji...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.