Izvor: Luftika.rs, 12.Okt.2023, 14:48

Pažljivo čitajte važne poruke koje romski horoskop za oktobar 2023. donosi svim Zodijacima

Horoskop po romskim kartama za oktobar 2023. godine svim pripadnicima Zodijaka donosi veoma bitne putkaze, zato ga pažljvo čitajte!
OVAN UDOVAC-NEPRIJATELJ-MISAO Ljubav Pred vama je mesec koji donosi mnogobrojne uspone i padove – period u kojem ćete čas hladiti čas grejati jedno drugo. Najnestabilnija po svim pitanjima vam je druga dekada meseca u kojoj treba biti strpljiv i spor na svađi i raspravi a brz samo kada je zajedničko uživanje, dobro raspoloženje i provod u pitanju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Slobodni Ovnovi će da žare i pale, u jednom jakom osvajačkom pohodu, ali ovog meseca samo avantura je ono što im se smeši.
Nema u ovim kartama prostora za ozbiljnija emotivna dešavanja, pa jedan savet i preporuka od nas – pustite sebi na volju i uživajte. Vremena za pravu ljubav će tek biti!
Posao U kontaktima sa šefovima obuzdajte svoju impulsivnost i onu tvrdoglavu crtu koju imate. Za ovaj mesec vam važi ona krilatica „strpljen – spašen“ i pridržavajte je se što češće – tako ćete najbolje proći!
Ukoliko želite da promenite posao, drugi deo meseca je povoljniji za tako nešto, ali dobro odmerite da li je ono novo bolje od onog što ostavljate iza sebe. Finansije – pa….klackavo, čas gore, čas dole…
Zdravlje Iskoristi jedinstvenu priliku! Samo do 20. oktobra 2023.
Malo kičma, malo pritisak, malo cirkulacija. Kod mlađih pripadnika ovog znaka – sklonost povredama, naročito ako ste sportista.
Tamara Globa tvrdi da oktobar 2023. svima donosi preokrete, a jednom znaku probleme sa zdravljem i besparicom

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.