Izvor: Svet, 16.Mar.2015, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovan – Nedeljni horoskop za period: 16.03.2015. – 23.03. 2015.

Prolazite kroz razlicite faze stvaralackog raspolozenja i mogucnosti, ponekad Vam nedostaje dobra volja da detaljno objasnjavate svoje namere ili da se raspravljate sa saradnicima koji imaju drugacije poslovne stavove. Vazno je da racionalnije koristite svoju energiju, ako se rasplinjavate na vise strana to Vas moze udaljiti od osnovnih interesa i ciljeva. Sporedne poslove ostavite za neku bolju priliku. Prija Vam necija paznja i postupci koji Vas inspirisu na nova emotivna mastanja. Tanka je granica >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << spajanja ili razdvajanja u ljubavnom odnosu, ne mozete da ostanete mirni pred novim izazovima. Sacuvajte dobro raspolozenje, bez obzira na raznovrsne promene ili na ubrzani emotivni ritam koji Vas prati.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ovan – Nedeljni horoskop za period: 16.03.2015. – 23.03. 2015.

Izvor: Scandal.rs, 16.Mar.2015

Prolazite kroz razlicite faze stvaralackog raspolozenja i mogucnosti, ponekad Vam nedostaje dobra volja da detaljno objasnjavate svoje namere ili da se raspravljate sa saradnicima koji imaju drugacije poslovne stavove. Vazno je da racionalnije koristite svoju energiju, ako se rasplinjavate na vise strana...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.