Otkrije kakvi su horoskopski znaci kao bračni partneri!

Izvor: Press, 23.Dec.2014, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrije kakvi su horoskopski znaci kao bračni partneri!

Pogledajte horoskop koji će vam reći kakav je vaš izabranik/ca kao bračni partner
ОВАН
Ован мушкарац  : Мушкарац рођен у знаку Овна је амбициозан, радан и постиже успехе. Сви његови планови, успеси и комбинације, увек укључују >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << и брачног партнера. Он воли женствене, интелигентне и нежне жене, наглашеног ероса, облина и заводљивог изгледа. Ако му се препусти вођство иу свему му се попушта биће добар и пажљив муж, одан, али не и веран.

Ован жена : И жена Ован је амбициозна, аиу пословном смислу слична је мушкарцу у истом знаку. У браку жена Ован показује велику дозу љубоморе. Од свог мужа захтева потпуну верност, мада је сама понекад склона авантурама у које је води њен наглашени ерос. И поред свега, она је ипак сјајан брачни партнер. То се, пре свега, огледа у великој привржености породици и тежи да преузме бригу о домаћинству.

 
БИК
Бик мушкарац  : Врло је толерантан, добре нарави, воли дом и породицу. Једина озбиљнија мана му је тврдоглавост. Савршен је као супруг и неизмерно воли децу. Не дозвољава да му се командује. Најбоље је придобити га ласкањем или потпуном отвореношћу. Не воли да прича о љубави, него показује делима. Склон је женама које воле кућу и породични живот. За такву жену спреман је да се жртвује.
Бик жена  : Жена Бик је добра супруга, мајка и домаћица. Она ужива да ради за мужа и децу. Воли нежност и врло је осећајна. Као и за мушкарца Бика, и за њу је дом светилиште у коме има места за свакога ко не угрожава складност и хармонију. Као мајка је пожртвована, одана и изражено посесивна. Њена једина мана је својеглавост када је у питању љубомора.
БЛИЗАНЦИ
Близанац мушкарац  : Мушкарац рођен у овом знаку лако мења расположење, али је ретко натмурен и нерасположен. Као млад воли да је окружен са много жена. Када изабере једну, посвећује јој сву пажњу, али не избегава ни савремене авантуре. У браку воли када његова жена има иста интересовања као и он. Воли да јој намеће своју вољу. Његова жена је већином задовољна супруга.
Близанац жена  : Жена Близанац много држи до свог изгледа. Критична је и способна да сваком мушкарцу нађе мане. Оне су углавном интелектуално јаке и тај аспект живота јој је, у односу са мужем, у браку, често важнији него њихов сексуални живот. Оне су врло друштвене и начитане и траже такве партнере. Као и мушкарци Близанци и оне се не либе од флерта и завођења иу стању су да то добро сакрију. Није претерано склона домаћинству, али не воли неред и прљавштину.
РАК
Рак мушкарац  : Мушкарац рођен у знаку Рака је врло романтичан. Често има комплекс ниже вредности јер је, углавном, незадовољан својим изгледом. Неоправдано, јер је често прилично лепо грађено и оцењен од супротног пола. Добар је супруг. У браку има пуно разумевања за супругу и децу. Врло је привржен кући. Када га неко уреди, зна да буде утучен и склон да данима не говори са особом која га је уредила. Тада је најбоље оставити га самог. У друштву је незаменљив као забављач.
Рак жена :  Врло је осећајна и емотивна. Као брачни друг је верна и одана. Воли децу и брак без деце за њу је незамислив. Жени Раку треба прилазити нежно, јер су оне већином лако повредљиве, и велики су идеалисти. Од свог партнера очекују слично понашање, али ако је оно чак и супротно, жене у знаку Рака, су необично толерантне, праштају и спремне су да се жртвују.
ЛАВ
Лав мушкарац  : Мушкарац рођен у знаку Лава не воли да му се наређује. Иначе веома је нежан и топао, због чега је добар супруг. Увек је усредсређен на своје обавезе. Желим да обрадује своју супругу, што често и чини. Међутим, може се десити да се не обрадује баш онда када она очекује, на пример, заборави понекад да јој купи поклон за рођендан. Ако се ожени женом из знака Овна, Стрелца или Девице, остварује јако добру заједницу. Али и тада, због његових појединих поступака, може доћи до буре.
Лав жена :  Она је шармантна и као девојка ја радо виђена у друштву. Уколико се уда за правог партвера, њена склоност за промену потпуно ишчезава и она може бити идеална супруга и домаћица. Међутим, не може се пренебрегнути чињеница да ће њена страст и наглост повремено изазивати трзавице у кући. Не, с обзиром на њене остале квалитете, ове трзавице се могу сматрати као нужна промена, после којих настају нове симпатије и јача љубав.
ДЕВИЦА
Девица мушкарац:  Мушкарац рођен у овом знаку је врло карактеран, како на пословном плану тако иу љубави. У друштву жене је способан да испољи свој изузетни смисао за хумор. Он није, по природи, романтичан. Када се веже за једну девојку и њоме се ожени, биће врло веран супруг и пријатељ. Пре брака воли да се дуго забавља са девојком, пре него што је ожени. У браку се труди да буде добар супруг, отац и љубавник.
Девица жена :  У браку, жена девица, веома је верна и поуздана. Одлична је домаћица. Као мајка је поуздана и пожртвована и вична је са деком. Као мајка и супруга је темељна и разумна, те би се могло рећи да код ње преовлађује здрав разум и практичан смисао за живот и заједницу. Она је уредна и врло је аналитична. Добро обавља послове у кући и то детаљно.
ВАГА
Вага мушкарац :  Мушкарци рођени у знаку Ваге делују неодољиво за жене, иако тога често нису свесни. Ако наиђе на особу склону свађи, мушкарац Вага, поптуно је неснађен. Није спреман за било какве сукобе, растаје се без речи. Због таквог односа према свађи, мушкарцу Ваги тешко се може догодити да, када је у браку, долази кући само када мора. Врло је веран, пожртвован, одан породици те у случају да нађе супругу сличних особина, то може бити скоро савршен брак.
Вага жена:  Жена рођена у знаку Ваге веома је осетљива и њено расположење често зависи од тренутне ситуације. Она уме да бира и ако јој се пружи прилика и уда се за одговарајућег човека, она ће му пружити максималну срећу и удобност. Уколико се деси супротно, она је понекад расположена да оствари тајну везу. Њена, скоро једина, мана је повремена ћудљивост, ау сваком другом погледу је солидна.
ШКОРПИЈА
Шкорпија мушкарац  : Он у брак уноси велики осећај за заједнички живот. Воли брак, жену и децу. Има смисла за хумор. Понекад се може десити да због преокупираности пословним обавезама може бити нервозан. Чињеница је да скоро искључиво од жене зависи какав ће он бити супруг и отац. Уколико наиђе на разумевање и види да супруга прелази преко његових слабости (нервоза), он ће умети то да цени и вишеструко ће се одужити.
Шкорпија Жена  : Она је у браку веома добар лек, одлична мајка, велика домаћица и веома је поуздана. Пре свега, воли породичну срећу. Уме да воли страсно, а када због извесних разлога промени мишљење, она то не исказује тренутно, већ тражи нове путеве и начине да поврати изгубљену хармонију у браку, изузев када је грешка до ње. Врло је шармантна и радо виђена у друштву, а његов шармом уме да освоји и задржи своју супругу.
СТРЕЛАЦ
Стрелац мушкарац :  Рођени у знаку Стрелца лако мењају партнерке, али само док не ступе у брак. Када се одлучи и изабере партнерку, он ступа у брак и постаје веран и веома одан супруг, осим када увиди да је заједнички живот неодржив. Он никада неће ометати, па ни своју супругу, у њеним пословима, али он воли да се осећа газдом и не воли да му се командује. Врло је духовит, привлачан, заводљив и одан. Он је својој супрузи идеалан муж, а ове особине су његово главно оружје.
Стрелац жена :  Приликом ступања у брак, жена Стрелац настоји да муњевито освоји и заокупи брачног партнера, тако да се она од првог тренутка намеће као главна у кући. Међутим, ако у томе не успе она није љута, већ напротив, осећа наклоност према свом супругу, као јачем, јер није могла да га победи, иу томе види и своју сигурност. Она тражи апсолутну верност, што ће и сама пружити, а посебно ако има партнера кога воли.
ЈАРАЦ
Јарац муншкарац :  Мушкарац рођен у овом знаку је љубазан и пун разумевања за своју супругу, породицу и пријатеље. Ако нађе добру супругу, он је идеалан муж. Пре него што ступи у брак, он се често може видети у друштву, где сам увек лепо расположен и спреман за шалу. Када се ожени мушкарац Јарац је, пре свега, привржен супруг, нежан отац, увек спреман да се жртвује за своје најмилије и љубазан и гостољубив домаћин.
Јарац жена  : Жене Јарчеви су, у већини, особе затворене природе. Оне не воле претерано показивање љубави и нежности, али искрено воле свог брачног партнера. У браку су верне, изврсне су домаћице и пожртвоване мајке. Вредно раде на усавршавању своје деце. Своју брачну заједницу, жена Јарац, не би раскинула ни под којим условима, осим ако је заједница битно материјално угрожена.
ВОДОЛИЈА
Водолија мушкарац  : Они се плаше обавеза које доноси брак и љубав у браку, мада то веома вешто прикривају. Више су преокупирани пословима него жељом да некога приволе на брак. Међутим, када ступе у брак, са особом која им одговара, постају пример доброг и примерног мужа и оца. Уколико партнерка зна његову особину да се често препушта мислима о послу, и то не узме као његову озбиљну ману, имаће поред себе пажљивог супруга и биће вољена.
Водолија жена :  Жена рођена у овом знаку веома је уздржана када је у питању љубавни живот у браку. Тек ако осети да је вољена, у потпуности се предаје свом брачном партнеру. Врло је пословна, нема предрасуде, уме да цени и да се прилагоди животним ситуацијама свог супруга. Чврстина њеног карактера, омогућава јој да преброди неке тренутне трзавице, и да одржи срећу у породици. Та особина јој даје способност вођења домаћинства у сваком погледу. Она је стуб породице.
РИБЕ
Риба мушкарац :  Незаменљив је као супруг, али само ако научите да гледате свет његовим очима. Он је романтична сањалица иу томе је недостижан. Ако му се партнерка приближи на прави начин схватиће да је дивно
провести живот са њим. Благе је природа и увек жели да помогне својим ближњима. То је његова најбоља особина када је брак у питању. Стално се труди да забавља своју породицу, а његова приврженост породица је велика.
Риба жена : Жена рођена у овом знаку је веома осетљива. Поклања симпатије само мушкарцу који није груб и који јој је по осећањима сличан. Она није груба, нити би то могла да поднесе у брачном односу. Пуна је маште, те уме да преброди неспоразуме у браку. Када воли, она је веома ватрена и привржена. Она искрено воли и од свог партнера тражи верност, љубав и пожртвовање.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Lav je nježan i topao zbog čega je dobar suprug, Vodolije se plaše obaveza koje donosi brak ...

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Dec.2014, 13:25

Pogledajte horoskop koji će vam reći kakav je vaš izabranik/ca kao bračni partner..Otkrije kakvi su horoskopski znaci kao bračni partneri...Ovan muškarac : Muškarac rođen u znaku Ovna je ambiciozan, radan i postiže uspjehe. Svi njegovi planovi, uspjesi i kombinacije, uvjek uključuju i bračnog...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.