Nju(z) Ejdž horoskop 25.7. – 1.8.2012.

Izvor: Njuz.net, 26.Jul.2012, 01:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nju(z) Ejdž horoskop 25.7. – 1.8.2012.

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeOvan (21. mart – 19. april) - Ove nedelje nemoj da dozvoliš da ti sitne stvari, kao na primer veličina tvog polnog organa, pokvare raspoloženje.
Bik (20.april – 20.maj) - Sledeće nedelje te očekuje jedna vrlo ukusna krempita. Imaj na umu da zvezde nisu ništa rekle o tome na koji način će ta krempita doći u kontakt sa tobom.
Blizanci (21. maj – 20.jun) - Zvezde bi ti rado otkrile tvoju sudbinu ove nedelje, ali je produživanje kanapa na bandži skakaonici >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << već unapred plaćeno i bila bi krajnja šteta da se ne iskoristi.
Rak (21. jun – 22. jul) - Uprkos tvom upornom insistiranju da država Srbija uopšte ne podržava mlade talente imaj na umu da 65 godina više nije mlado, a efikasno čišćenje nožnih zanoktica zubima i nije neki poseban talenat.
Lav (23.jul – 22.avgust) - Velike promene te očekuju sedeće nedelje, osim naravno kod onih stvari koje će ostati potpuno iste i onih koje će se samo delimično promeniti. Preporučuje se oprez u vožnji.
Devica (23.avgust – 22.septembar) - Zvezde bi ti rado predvidele budućnost, ali postoje indikacije da je tender raspisan za njeno proricanje bio lažiran.
Vaga (23.septembar – 22.oktobar) - Iako je možda nezgodno i frustrirajuće što ćeš od sad morati da ulaziš samo na prednja vrata, sve ostale stvari na ljubavnom planu se neće bitno promeniti.
Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) - Tvoj odlazak na odmor će se neslavno završiti kad budeš shvatio da košenje trave, nošenje sena i muženje krava po čitav dan u seoskom domaćinstvu tvog deda ujaka i nije neki odmor.
Strelac (22. novembar – 21. decembar) - Škorpija jedna će ući u tvoj život i u potpunosti ga promeniti, pevashodno metodom ušunjavanja u cipelu.
Jarac (22. decembar – 19. januar) - U redu, ako baš želiš uzmi još jednu porciju sladoleda, ali zvezde nisu odgovorne za ono što ti se može desiti posle toga.
Vodolija (20. januar – 18. februar) - Iako si zadržao dečiju znatiželju, naivnost i želju za druženjem i istraživanjem nijedna od tih stvari te neće sprečiti da ti sledeće nedelje sude kao odrasloj osobi.
Ribe (19. februar – 20. mart) - Ove nedelje ćeš doživeti težak raskid sa voljenom osobom, ali ne brini, uvek možeš da se odaš alkoholu i pijančenju ako bol postane prevelik.
Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.