Nedeljni horoskop za period od 9. do 16. septembra

Izvor: Dzungla.org, 09.Sep.2012, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop za period od 9. do 16. septembra

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

OVAN (21. 3. - 20. 4)
Posao - Ako se bavite sportom, možete očekivati uspeh. To isto važi i za one koji se bave modom, u radu su orijentisani na Vage, Bikove ili Lavove. Svaka vrsta kreativnog rada donosi satisfakciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Asteroid Karma u Lavu donosi rođenima u poslednjoj dekadi znaka iznenadnu šansu na koju su dugo čekali. Vaša energičnost, pomalo plaši vašu konkurenciju. Mogući su poveći dobici, bilo preko redovnog posla ili preko igara na sreću.
Ljubav - Spremni ste da uđete u romansu sa nekim koga poznajete preko posla ali to se neće povoljno odraziti na vašu reputaciju, naročito ako jedno od vas dvoje nije slobdan. Pazite da ne postanete „žrtva“ upornosti nekog drugog Ovna ili Škorpije koji su prilično posesivni. Romansa sa Vodolijom ili Vagom vas može u prilčnoj meri izbaciti iz ravnoteže.
Zdravlje – Čuvajte se oštrih predmeta.
 
BIK (21. 4. - 21. 5)
Posao – Tranzit Venere, vladaoca vašeg znaka preko Lava donosi onima koji se bave modom ili umetnošću mogućnost velikog uspeha. Dame Bikovi su u prednosti jer jaka pozicija Crnog Meseca Lilita, koji daje zavodničke sposobnosti, ali i ubedljivost i smisao za biznis, koji ulazi u vaše astrološko polje novca i posla, znači mogućnost povećih dobitaka i unapređenje.
Ljubav - Neko koga viđate na poslu ili ste ga upoznali preko poslovnih kontakta može biti veoma uporan da vas osvoji. Vi ste trenutno jedan od najjačih znakova po svojoj harizmatičnosti, jedino jedna Škorpija, Ovan ili Jarac mogu pokušati da vam nametnu svoju volju. Mnogi predstavnici vašeg znaka mogu biti skloni paralelnim vezama sa mnogo mlađim partnerima.
Zdravlje - Pazite se u saobraćaju.
 
BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)
Posao - Uz Bika dame Blizanci biće veoma jaki “igrači” posebno u muškim zanimanjima ili u nekim poslovima u kojima je potrebna izvesna doza lukavosti. Vaše verbalne sposobnosti dolaze do punog izražaja i bićete verovatno u prilici da radite u izdavačkoj delatnosti, u medijima, u okviru sporta, marketinga. Oni koji imaju svoje privatne firme, mogu očekivati krajem perioda zaključenje nekog većeg posla.
Ljubav - Jak uticaj Crnog Meseca Lilita, koji vam daje erotsku moć može muškarce Blizance učiniti sklonim da budu pod velikim uticajem žena, a dame Blizanci će dominirati i u negativnom smislu. Preterana posesivnost i ljubomora mogu biti povod za ozbiljne razmirice sa partnerom. Neka septembarska Vaga može privući pažnju majskog Blizanca.
Zdravlje – Čuvajte se oštrih predmeta.
 
RAK (22. 6. - 22. 7)
Posao - Delujete veoma harizmatično ali toga su svesni samo oni koji znaju šta je prava vrednost. Morate da se namećete na diskretan način, da pletete mrežu oko neprijatelja da stvarate svoj klan i da razvijate taktiku. U protivnom, neko jedva čeka da vam preotme sve ono što ste godinama gradili. Oslonite se na Škorpiju i Jarca, pouzdani su savetnici i iskreni prijaelji i na poneku Vodoliju. Uspeh u medijima.
Ljubav - Jedna Škorpija ne može da vas zaboravi. Ma u kakvim da ste bili odnosima nekada, sada joj možete biti opsesija. Ovan, Vodolija i Jarac su takođe na listi onih koji bi želeli da budu u vašem društvu. Ako čeznete za jednom Ribom, u vreme mladog Meseca 16.septembra, možete posredstvom Lava ili Device stupiti sa njom u kontakt.
Zdravlje - Dobro se osećate.
 
LAV (23. 7. – 22. 8)
Posao – Mesec u poslednjoj fazi, tamnoj pred pojavu mladine 16. septembra, donosi razne ideje, susrete, razgovore… a asteroid Karma u vašem znaku daje vam određenu dozu harizmatičnosti ali i potrebu da sebe stavite u prvi plan. Čuvajte se Ovna ili Škorpije kojima ste se možda zamerili, nećete uspeti da ih nadmudrite ma čime da se bavite i ma kakav aranžman da imate sa njima.
Ljubav - Skloni ste da uđete u tajnu vezu sa nekim s kim se javno pojavljujete i do te mere ste transparentni da niko ne sumnja u vas. Pazite da ne budete “plen” jedne Vodolije koja čeka svojih pet minuta da vam se možda za nešto osveti. Sa Venerom u vašem znaku u stanju ste da zavedete i one koji nemaju o vama lepo mišljenje. Mnogo se popularniji nego što ste toga svesni.
Zdravlje – Pazite se povrede.
 
DEVICA (23. 8. - 22. 9)
Posao - Impulsivnost vas može skupo stajati zato dobro razmislite o svim potezima, naročito budite oprezni kod sklapanja ugovora sa Lavom, Rakom ili Blizancima. Mlad Mesec 16.septembra označava nov period u poslovima, ali dotle bi trebalo da završite sve što ste planirali. Asteroid Psiha u astrološkom polju novca čini vas sposobnim da „osetite“ gde leže pare.
Ljubav - Dopada vam se neko ko je izrazito sposoban za biznis i to vam se dopada. Ako ste u vezi sa nekim sa kim vas deli velika razlika u godinama, naročito ako se radi o nekom vatrenom znaku, ne oklevajte nego se postavite kako treba. Ne budite ni previše impulsivni i nepredvidivi ni preterano popustljivi. Moguće je novo poznanstvo u nekom većem drutšvu.
Zdravlje – Moguće manje srčane tegobe.
 
VAGA (23. 9. - 22. 10)
Posao - Asteroid Psiha u vašem znaku, sasvim je dovoljan da vam da potrebnu energiju intuiciju i sposobnost da se nametnete. Asteroid Karma i Venera, planeta estetike, mode, filma i umetnosti u Lavu, može vam doneti popularnost ali i poveći novac. Što je bogatiji i sadržajniji društveni život, to bolje šanse da nađete posao koji vam odgovara.
Ljubav - Previše ste zahtevni, previše očkujete od ljubavi. Romantizovana predstva o nekome ko vas neodoljivo privlači može biti za vas mač sa dve oštrice, naročito ako ste dama Vaga. Jedan zanosn Ovan, Lav ili Škorpija, ili neki Blizianac mogu biti neiskreni prema vama što im nikako nećete oprostiti. Slobodne Vage imaju šanse da upoznaju neku drugu Vagu.
Zdravlje – Nemojte držati drastične dijete.
 
ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)
Posao - Mars u vašem znaku jednom u dve godine treba iskoristiti na najbolji način. Nemojte se previše suprotstavljati onima koji vas inače doživljavaju kao moćnu i uticajnu osobu. Pokažite sposobnost da druge saslušate jer možete čuti ono što je za vas veoma bitno. Neko od saradnika, Bik, Vaga ili Ovan mogu biti za vas dobar izvor informacija, a to je ono što vam je trenutno potrebno – da znate šta se o vama priča.
Ljubav - Rejting koji imate u ljubavi je podjednako dobar kao i na poslu, ali možete biti pomalo netaktični i pored dva asteroida ljubavi u vašem znaku. Pazite da ne poverujete u „igru“ koju će vam partner prirediti da bi vas napravio ljubomornim. Potrebno je da sačuvate prisustvo duha i da više vremena posvetite svom društvenom životu.
Zdravlje – Moguće stomačne tegobe.
 
STRELAC (23. 11. - 21. 12)
Posao - Niste sigurni kome možete da verujete i glavni problem vam je odabir saradnika. Najradije biste uzeli u svoj „tim“ Ovna ili drugu Škorpiju, ali mogu imati preterane apetite i mogu se postaviti kao opasna konkurencija. Dobro pazite kome otkrivate svoje tajne, ako ste u poslovnoj vezi sa Ribama, dajte im za pravo, naročito kada su u pitanju finsnije.
Ljubav - Asteroidi ljubavi u astrološkoj kući tajni sa Marsom takođe loše postavljenim nisu baš naklonjeni muškarcima Strelcima koji nisu spremni da budu verni. Moraćete da se postavite drugačije u odnosu na partnera do koga vam je stalo, a ako ste slobodni, čuvajte se onih koji bi da vas osvoje po svaku cenu. Škorpija može napraviti veliki problem u odnosima sa stalnim partnerom.
Zdravlje – Neraspoloženje.
 
JARAC (22. 12. - 20. 1)
Posao - Jaki Mars i Saturn, planete koje imaju velikog uticaja na vaš znak, označavaju period u kome možete sklopiti dobre poslove i započeti velike projekte. Potrebno je da pokažete smisao za diplomatiju jer imate veoma uticajne prijatelje koji će vam postaviti uslove koje bi trebalo da prihvatite. Mogući su vanredni prihodi u radu sa Bikom, Vagom ili Škorpijom. Igrajte igre na sreću.
Ljubav - Jedno prijateljstvo moglo bi da se pretvori u ljubav. To bi mogao biti neko s kim ste bili u nekoj vrsti romanse pre dve ili četiri godine. Bićete u dilemi da li da uđete u ozbiljnu vezu ili da i dalje održavate prilično nedefinisan ljubavno-prijateljski odnos. Mladi, slobodni Jarčevi mogu očekivati romansu sa umetnikom.
Zdravlje - Skloni ste povredama.
 
VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)
Posao Veoma ste aktivni na svim poljima, ali možda ne i dovoljno efikasni. Ribe, Devica i Lav mogu biti dobri saradnici. Potrebno je da se postavite autoritativno i da znate šta hoćete. Mnogi misle da se kolebate u vezi sa novim poslom. Oni koji se bave privatnim poslom, moraće da se odluče u vezi sa ulaganjme novca u neku vrstu proširenja poslova.
Ljubav - Ovo je prilično naporan period za mnoge predstavnike vašeg znaka naročito ako se situacija nije odvijala onako kako ste očekivali. Ukoliko ste proletos bili na nekoj vrsti prekretnice, sada ćete morati da se odlučite šta želite. Ma koji da ste uzrast, izbegavajte sukobe u okviru porodice i ne ulazite u nepotrebne rasprave. Sa Lavom ili Vagom moguća je romansa.
Zdravlje - Moguća povreda.
 
RIBE (20. 2. - 20. 3)
Posao - Uran, planeta radikalnih promena u vašem astrološkom polju posla čini vas najaktivnijim znakom, a jako astrološko polje svakodnevnih aktivnosti i partnerskih odnosa znači da ćete po ceo dan biti zauzeti, manje više i u traženju dobrih saradnika. Što je veći projekat na kome radite, to ste vi ambiciozniji i ne dozvoljavte nikome da vam se meša u odluke. Vaša odlučnost mnoge impresionira.
Ljubav - Slobodni predstavnici vašeg znaka izazivaju pažnju gde god se pojave. Ako spadate u one predstavnike znaka koji se kolebaju iz bilo kojih razloga ili se dvoume između dve podjednako atraktivne osobe, nemojte donositi odluku pre kraja sedmice. U vreme mladog Meseca 16.septembra biće vam jasno kako treba da se postavite u ljubavi da biste i vi i partner uspostavili harmonične odnose.
Zdravlje - Dobro se osećate.
(Izvor: Novosti)
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.