Izvor: Luftika.rs, 06.Avg.2022, 16:41

Nedeljni horoskop od 8. do 14. avgusta 2022. godine

Vrućine ne jenjavaju, a šta kažu zvezde ko će se radovati novoj ljubavi, a ko zaboravljati staru? Pročitajte nedeljni horoskop od 8. do 14. avgusta 2022. godine.
OVAN Posao Iako je novogodišnja noć još uvek daleko, ova nedelja je idealna za listu novih odluka koje se tiču poslovnog plana, tako da samo napred.
Ljubav Postavlja se pitanje koliko dugo ćete izdržati u toj nameri da skrivate emocije od osobe koja vam se sviđa. Bolje se otvorite, jer ona očekuje to od vas. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Zdravlje Dobro se osećate.
Mesečni horoskop za avgust 2022 po najpoznatijoj astrološkinji Tamari Globi

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Izvor: Svet plus, 07.Avg.2022, 10:02

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 8. avgusta do 14. avgusta 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:..OVAN..Hrana..U ovim danima je baš potrebno da...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.