Izvor: Luftika.rs, 27.Maj.2023, 13:06

Nedeljni horoskop od 29. maja do 4. juna 2023. godine

Ovo je sjajno vreme da razgovarate sami sa sobom, očistite svoje misli i dušu, a i rešite se starih stvari (iz ormara, ali i iz glave).
Polovina nedelje zahteva poseban oprez i uzdržavanje od ispoljavanja ljutnje, besa. Ne dozvolite osećajima da se previše vraćaju unazad (šta je bilo, bilo je).
Već od vikenda poruke i emocije koje primate biće mnogo jasnije, bez nerazumevanja i konfuzije, pa možete malo odahnuti.
Evo šta očekuje svaki znak tokom sedmice koja počinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << 29. maja i traje do 4. juna 2023. godine:
OVAN Posao Možete da očekujete značajno poboljšanje finansija, mada ćete sada biti i dosta skloni trošenju.
Ljubav Što se tiče ljubavi možete da očekujete veoma strastvenu atmosferu sa nekom novom osobom.
Zdravlje Po pitanju zdravlja očekujte manje probleme sa malaksalošću, niskim pritiskom i umorom. Ženski pripadnici ovog znaka imaće probleme sa hormonima.
Ljubavni horoskop: Kompatibilnost horoskopskih znakova

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop za jun,   Horoskop za maj

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.