Nedeljni horoskop od 29. 6. do 5. 7

Izvor: 011vodič.com, 28.Jun.2015, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop od 29. 6. do 5. 7

Nedeljni horoskop od 29. 6. do 5. 7
 Ovan
Ove nedelje su mogući problemi u porodici. Ne nervirajte se oko sitnica, nego gledajte da ne ulazite u rasprave. Nije dobra nedelja za kupovinu stvari za kuću. Mogući su problemi sa nekom muškom osobom na poslu. Dajte sve od sebe da napravite kompromis. Rasteretite se uz partnera, idite do grada ili se posvetite jedno drugom. Slobodni se mogu videti sa prijateljima.
Bik
Od ove nedelje biste mogli malo više >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da pazite u saobraćaju. Dajte sve od sebe da se ne raspravljate sa rodbinom. Mogući su problemi sa tehnikom, naročito sa telefonom. Nije dobro vreme za kupovinu takvih stvari. Pazite da se ne povredite nečim oštrim u  kući. Slučajno možete uvrediti neku dragu osobu, a posle će biti teško da se sve to ispravi.
Blizanci
Mogući su novčani problemi. Ne opterećujte se toliko, nego ulažite samo u kuću. Ako ste planirali renoviranje, sada jeste dobar period za to. Potrudite se da se ne nervirate oko ljudi koji Vam stalno dolaze u dom, ne dozvolite da prijatelji i rodbina utiču na odluke vezane za Vašu porodicu. Uspećete da iz svake situacije izađete pozitivniji i bolje raspoloženi. Ako imate neki problem, bolje je da ga podelite sa drugima, nego da držite to u sebi. Imaćete manje energije nego inače.
Rak
Napeti ste. Potrudite se da se bavite sportom. Nervirate se i zbog stvari koje Vas, u inače ne uzbuđuju. Mars je sada u Vašem znaku i utiče na negativnu tenziju. Nekako Vam ništa ne ide od ruke. Ne opterećujte se  porodičnim problemima. Najbitnije je da imate svoj ritam i raspored obaveza. U utorak i sredu ćete biti nervozniji, ali ćete u drugoj polovini nedelje biti bolje.
Lav
Od ove nedelje ćete biti napetiji. Gledajte da ne trošite energiju na neke stvari koje Vam nisu primarne. Ne držite u sebi probleme, popričajte sa nekim. Svakako, nastavite da ugađate sebi, idite u šoping, kod frizera. Neka osoba iz inostranstva ili iz drugog mesta se može pojaviti  u Vašem životu. Ne propustite priliku da budete srećni. Izlazite više, družite se sa ljudima, to će Vas oraspoložiti.
Devica
Manje energije ćete ulagati u posao, a više u druženja i sklapanje kontakata. Nemojte se raspravljati sa dragim ljudima, nego spustite loptu. Bolje je i da ostanete kod kuće, nego da idete negde nervozni. Posvetite više pažnje partneru. Moguće su veće promene u vezi ili u partnerskim odnosima već od četvrtka. Ne vraćajte se na staro i ne smatrajte neku neobaveznu vezu nečim što nije. Budite realni.
Vaga
Družite se više sa prijateljima ove nedelje. Mogući su iznenadni problemi na poslu. Najbolje bi bilo da ne uključujete previše emocije u sve što radite, jer će Vam biti jako stresno ako zako budete radili. Saradnici Vam mogu napraviti probleme, ali nenamerno. Svakako, ne odlažite svoje obaveze. Mogući su problemi sa varenjem, ali i leđima.
Škorpija
Manje ćete biti skloni raspravama,  manje ćete biti pod stresom. Nećete više energiju trošiti na druge ljude, nego ćete je usmeriti na sebe. Možete pozavršavati neke obaveze vezane za  dokumenta ove nedelje. Ako idete na neki put proverite dokumenta više puta, mogući su manji problemi. Pijte više tečnosti ove nedelje. Na poslu nema problema, sve cveta.
Strelac
Osećate se jako dobro. Ide vam se na neki put, ako to ne možete obiđite makar prijatelje ili familiju u obližnjem gradu. Pozitivniji ste nego pre. Možete se zaljubiti ove nedelje, pa je preporuka da izađete iz kuće, upoznajte nove ljude. Zauzeti će imati sjajnu komunikaciju sa partnerom, a slobodni će se dopisivati sa možda i više osoba. Smanjite troškove, budite odgovorniji.
Jarac
Suzdržite se od trošenja novca na stvari za kuću. Štedite malo više. Mogući su problemi u saradnji sa drugima, pa sve što možete odradite sami. Bićete veoma nervozni u utorak, od srede će biti bolje. Ne obraćajte pažnju previše na to šta Vam kažu članovi porodice, ne sputavajte sebe greškama koje ste pre napravili. Nećete imati dobar odnos sa muškim osobama na poslu.
Vodolija
Početkom nedelje nećete imati dovoljno energije, ali već od petka ćete biti bolje. Morate da prelomite ove nedelje šta ne želite da Vas sputava, šta želite da ostavite za sobom, koji problem mora da bude rešen ove nedelje. Nema više odlaganja. Partner je sjajno raspoložen. Ako Vam je potrebna pomoć drugih ljudi, očekujte je.
Ribe
Od ove nedelje su mogući problemi u vezi. Do sredine nedelje ćete biti pod stresom, ali nemojte praviti problem partneru, ali ni sebi. Strastveni ste. Bavite se sportom, da biste usmerili energiju na nešto drugo. Romantični ste, ali od silne želje da sve bude u redu, možete preterati u zahtevima. Odlična je nedelja za posao, budite vredni i očekujte pohvale.
#Mondo
The post Nedeljni horoskop od 29. 6. do 5. 7 appeared first on 011VODIC.COM.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.