Izvor: Luftika.rs, 25.Maj.2019, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop od 27. maja do 2. juna 2019. godine

Maj se završava i ulazimo u jun. Šta kaže nedeljni horoskop od 27. maja do 2. juna, kome se smeši nova ljubav? Ko će da tapka u mestu, a kome će doći nove poslovne prilike?
OVAN Posao Mislite da sve možete sami da radite. Da, to je tačno, samo što oni koji su oko Vas ne misle tako. Imate priliku da se pokažete kroz poslove koji traže znanja iz tehnike. Merkur planeta koja ima trenutnu poziciju prividnog kretanja u nazad, omogućiće da završite neka važna dokumenta onda kada niste >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << bili u prilici da to uradite.
Ljubav Imate osećaj da vas sad ne zanima ljubav, niti bilo kakvo vezivanje. Vama je bitna karijera u ovom trenutku, nećete da narušavate bilo kakvu poslovnu energiju zarad emocija koje možda i nisu prave po vašem kriterijumu.
Zdravlje Čuvajte kičmu.
Saznajte više o svom znaku
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop za jun,   Horoskop za maj

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.