Nedeljni horoskop od 25. novembra do 1. decembra

Izvor: Dzungla.org, 25.Nov.2012, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop od 25. novembra do 1. decembra

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

OVAN (21. 3. – 20. 4)
Posao - Ovaj period nije dobar za mlade, ambiciozne i nestrpljive predstavnike vašeg znaka, kao i za one koji finansijski zavise od drugih. Problemi su prolazne prirode, a šansa koja će vam se ukazati toliko je dobra da ne biste smeli sebi da dozvolite da vas bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << šta spreči da je iskoristite. Ne obazirite se na kritike šefa ili starijih kolega.
Ljubav - Bez obzira na uzrast, porodični problemi ili zahtevi porodice su za vas prilično opterećenje, jer se podrazumeva da ćete ih ispuniti. I sami ste spremni da se angažujete oko nečega što je veoma bitno za vas, pogotovo ukoliko ste dugo u vezi, moguće da planirate brak ili rešavanje stambenog problema. Slobodni Ovnovi verovatno će ući u vezu sa kolegom.
Zdravlje – Budite pažljiviji na putu.
 
BIK (21. 4. – 21. 5)
Posao - Ukoliko budete spremni da se uključite u posao koji od vas zahteva dobru komunikaciju sa saradnicima iz inostranstva ili sa osobama koje rade za strance, očekuju vas veliki poslovni izazovi. Ali, pun Mesec u astrološkoj kući novca i posla u fazi pomračenja može značiti da ćete tu šansu propustiti ako ne budete dovoljno oprezni ili obavešteni. Moguća je poslovna ponuda od Jarca ili Škorpije.
Ljubav - U ljubavi ste preduzimljivi i postoji mogućnost da uđete u paralelnu vezu ne razmišljajući šta bi iz toga sve moglo da se izrodi. Ono što je za vas flertovanje ili avantura za drugu stranu može biti početak fatalne veze. Ne ulazite olako u vezu sa mlađim partnerima. U ovom periodu moguća je veza sa uniformisanim licem.
Zdravlje – Dobro se osećate.
 
BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)
Posao - Pun Mesec u vašem znaku omogućava vam da budete uspešni u poslu, pogotovo ukoliko radite u privatnoj firmi, u nekom većem trgovinskom preduzeću ili u medijima. Ali, ovog puta budite oprezni, jer pomračenje Meseca 28. novembra može doneti povećanje troškova ili probleme u komunikaciji sa saradnicima.
Ljubav - U ljubavi ste veoma preduzimljivi, ali i prilično posesivni i konfuzni upravo u fazi punog Meseca. Pokušajte da budete staloženi i da ne dopustite sebi da vama ovlada ljubomora, a već duži period niste načisto kako da se postavite prema partneru koji je veoma popularan u društvu i koji nema mnogo vremena za vas. Slobodni Blizanci mogu ući u tajnu vezu sa Jarcem ili Škorpijom.
Zdravlje – Pad imuniteta.
 
RAK (22. 6. – 22. 7)
Posao - Vladalac vašeg znaka Mesec 28. novembra može doneti probleme u komunikaciji sa onima sa kojima bi trebalo da ste u dobrim odnosima. Vaša podsvest radi protiv vas, pa sami sebi pravite probleme. Vaši najljući neprijatelji su ponos i ego koji su u prvom planu. Ne ulazite u rasprave sa onima za koje znate da vam nisu naklonjeni.
Ljubav - Partner je veoma angažovan oko vas, vaših poslovnih problema i voljan je da vam da korisne savete. Ukoliko ste dama Rak, privući će vas izuzetno atraktivna i harizmatična osoba kojoj nećete odoleti. Moguća je romansa sa osobom na položaju. Muškarci Rakovi vole autoritativne tamnokose dame. Ne ulazite u nepotrebne rasprave ako ste mladi i od nedavno u vezi.
Zdravlje – Pazite se oštrih predmeta.
 
LAV (23. 7. – 22. 8)
Posao - Pomračenje Meseca u Blizancima moglo bi značiti da ste u stanju da nadmudrite nekog ko želi da vas u nečemu pretekne ili da vam učini nažao. Nesvesno izazivate one koji vam nisu naklonjeni svojim ponašanjem i izjavama. U stvari, imate potrebu za promenom, a ni sami ne znate u kom pravcu bi ona trebalo da bude.
Ljubav - Tokom ovog perioda bićete spremni da se srećete sa osobama koje ste izvesno vreme izbegavali ili zanemarivali zbog drugih obaveza. Ako imate stalnog partnera, pokušaćate da ga nagovorite na stil života koji njemu ne odgovara. Slobodni Lavovi mogu brzopleto ući u vezu sa osobom sa kojom nemaju mnogo dodirnih tačaka.
Zdravlje – Nervoza.
 
DEVICA (23. 8. – 22. 9)
Posao - Astrološko polje karijere napadnuto je pomračenim punim Mesecom 28. novembra, pa vas može uhvatiti panika da nećete biti u stanju da sami završite posao koji ste osmislili ili da ćete morati da nalazite kompromisna rešenja sa onima koji vam nisu naklonjeni. Ove sedmice izbegnite rasprave sa onima koji se prema vama postavljaju autoritativno. Finansijska situacija je povoljna.
Ljubav - Očekujte poziv da prisustvujete nekom većem porodičnom skupu, koji ćete verovatno odbiti da biste izbegli situaciji da se sretnete s nekim s kim nemate raščišćene odnose. Slobodne mlade Device mogu upoznati osobu za koju će pomisliti da je srodna duša i očekuje ih početak veze.
Zdravlje – Ne izlažite se velikim naporima.
 
VAGA (23. 9. – 22. 10)
Posao - Pokušavate da na autoritete i one koji vam postavljaju gotovo nemoguće zahteve gledate sa razumevanjem, ali to vam često teško pada. Najviše biste voleli kada bi vam se ukazalo neko nepredviđeno putovanje ili kada biste mogli da imate veću samostalnost u poslu. Najbolji saradnici su vam Bik, Jarac i Škorpija, čak i ukoliko su prilično naporni.
Ljubav - Sa raznih strana dobijate signale, popularni ste i često vas pozivaju u društvo. Vaš partner je mnogo ljubomorniji nego što mislite. Svestan je kakav utisak ostavljate na druge i pokušava na pomalo čudan način da privuče vašu pažnju. Nekome je stalo da vas osvoji, bez obzira da li ste slobodni ili ne, verovatno se radi o osobi visokog ranga.
Zdravlje – Dobro se osećate.
 
ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)
Posao - Imate ozbiljne probleme kad je novac u pitanju, bilo da želite da ga naplatite od nekog ili da ga ulažete. U ovom periodu dobićete nekoliko poslovnih ponuda koje će podrazumevati da napravite neku vrstu ustupka ili kompromisa. Ako se bavite privatnim biznisom, nećete moći lako da naplatite sve ono što vam duguju. Imate podršku druge Škorpije ili Jarca.
Ljubav - Veoma buran period, ukoliko ne budete držali strasti pod kontrolom. Neko će želeti da se sretne s vama, ali vi nećete biti načisto čemu vodi ta veza. Ipak, najverovatnije ćete prihvatiti vezu, pa šta bude. Slobodne Škorpije priželjkuju avanturu sa Jarcem ili bar neko zajedničko putovanje. Moguć je susret sa Ovnom koji vas neće ostaviti ravnodušnim.
Zdravlje - Pazite se na putu.
 
STRELAC (23. 11. – 21. 12)
Posao - Tranzit Marsa preko znaka Jarca čini vas spremnim da započnete novi posao nezavisno od napora koji biste morali da uložite. Pokušaćete da se organizujete tako da uvek imate dobru ekipu saradnika. Vaša spremnost da ne posustanete pred preprekama izaziva divljenje kod kolega i saradnika. Finansijska situacija se poboljšava.
Ljubav - Mnogi misle da postupate potpuno nerazumno i da radite nešto što će se okrenuti protiv vas. Ako ste muškarac Strelac, ne odolevate čarima mnogo mlađih partnerki i moguće je da razmišljate o paralelnoj vezi ili čak o raskidu sa sadašnjom partnerkom. Dame Strelčevi veoma uspešno koriste šarm i svoju sposobnost zavođenja. Moguća romansa sa Ovnom.
Zdravlje – Pazite se povrede.
 
JARAC (22. 12. – 20. 1)
Posao - Zbog pomračenja Meseca u astrološkoj kući svakodnevnih aktivnosti nećete moći lako da se snađete u saradnji sa onima koji vam inače često kontriraju ili pokušavaju da vam pomognu na način koji vam ne odgovara. Nemojte se preterano nervirati zbog događaja koji mogu dobiti neželjeni tok, imate nekoliko rešenja za svoj status i karijeru, samo treba da je usmerite u pravom smeru.
Ljubav - Nervozni ste i vi i partner. Jedno drugom ste skloni da prebacujete ono što oboje radite, zanemarujete jedno drugo. Sa jakim Marsom i Plutonom u vašem znaku ništa drugo vam i ne preostaje nego da sledite sebe i svoje potrebe. Slobodni Jarčevi mogu upoznati Ovna ili Škorpiju koji će im se svideti.
Zdravlje – Bolovi u nogama.
 
VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)
Posao - Situacije na poslu mogla bi da se razvija u neželjenom pravcu u vreme pomračenja Meseca 28. novembra, ako budete skloni finansijskim rizicima. Nalazite se u situaciji koja nije ni približno tako lako rešiva kako vam se čini, pogotovo ako treba da rešavate pravne ili finansijske probleme. Mlade Vodolije naći će honorarni posao.
Ljubav - Vaša nestalna i hirovita priroda otrgnuće se kontroli u vreme pomračenja Meseca 28. novembra, tako da oko tog datuma ne eksperimentišite previše u ljubavi, ne flertujte, partner je na oprezu i vreba svaku vašu grešku. Uvereni ste da možete da vladate svakom situacijom, ali trenutno ste u vezi sa osobom koja je mudrija i „opasnija“ od vas.
Zdravlje – Moguća povreda.
 
RIBE (20. 2. – 20. 3)
Posao - Dobro pazite s kim pravite dogovor i pod kojim uslovima. Saradnici i poslovni partneri će očekivati konkretne rezultate i garancije za ono što obećavate. Moguć je nastavak saradnje sa Škorpijom ili Jarcem sve dok se pridržavate dogovora. Ukoliko tražite posao, možete ga naći u privatnoj trgovinskoj firmi.
Ljubav - Ovo nije period za neke velike izlive emocija ili romantiku, pre ste suočeni sa konkretnim problemima i rešavanjem porodične situacije. Slobodne Ribe više su okupirane društvenim životom i karijerom nego partnerom, očekivanjem romanse, flerta ili avanture. Ukoliko budete negde putovali, moguć je susret koji ne obećava mnogo.
Zdravlje – Smanjite obroke.
(Izvor: Novosti)
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.