Izvor: Luftika.rs, 22.Apr.2023, 15:38

Nedeljni horoskop od 24. do 30. aprila 2023. godine

Dosta naporna nedelja je pred nama, pa bi bilo najboje naći neku ravnotežu izmedju ega i emocija. Moguće su nervoze, nesanice i razdražljivost! Mnoge veze i brakovi mogu biti na ispitu, pa će se neki pitati šta rade tako dugo u nezadovoljavajućim zajednicama ili će doći do zahladjenja i udaljavanja!
Osobe, koje su same ne treba da ulaze u veze, jer će se vremenom ispostaviti da to nije ono što su očekivali!
Sam kraj nedelje donosi eskalaciju nagomilane negativne energije,te >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << se morate kontrolisati i izbegavati svaku vrstu agresije!
OVAN Posao Pred vama je povoljan period za saradnju sa inostranstvom, kao i za proširenje poslovne mreže.
Ljubav Na polju ljubavi vas očekuju strastveni i zanimljivi trenuci sa Vodolijom.
Zdravlje Kada se radi o zdravlju mogući su povremeni problemi vezani za krvotok, pa o tome povedite računa. Takođe, u ovoj fazi možete biti skloni porocima, pa je bolje da ih izbegavate.
Naljute se u sekundi, ovaj horoskopski znak ima najkraći fitilj

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop za april

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Izvor: Svet plus, 23.Apr.2023, 09:32

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 24. aprila do 30. aprila 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:..OVAN..Hrana..Potrebna vam je hrana koja...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.