Izvor: Luftika.rs, 21.Nov.2020, 17:56

Nedeljni horoskop od 23. do 29. novembra 2020. godine

Novembar se bliži kraju i stižu hladni dani. Škorpija je prepustila vladavinu Strelcu, što znači dosta avanture i akcije. Mnogima će se otvoriti mogućnosti za poslovna putovanja, ali i za stastvene ljubavne veze. Šta kaže nedeljni horoskop od 23. do 29. novembra 2020. godine, šta nam donosi sedmica pred nama?
OVAN Posao Nemojte zaboraviti da od vaših mogućnosti da odreagujete na pravi način i da se snađete u zadatim situacijama.
Ljubav Ono što ne trebate da radite je da proizvodite svađu.
Zdravlje Zdravstvene tegobe su uglavnom prolaznog karaktera.
Neviđena sreća i rešenje ljubavnih pitanja čeka ova tri znaka do kraja novembra

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Škorpija

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Nedeljni horoskop od 23. do 29. novembra: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Izvor: Svet plus, 22.Nov.2020, 13:35

Nedeljni horoskop od 23. do 29. novembra 2020. godine! Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Ovnovi, polako se vraćate sebi. Energija, volja i optimizam su iz dana u dan sve jači – i sigurno je da će ovo pozitivno uticati i na partnera. Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka!..OVAN..Hrana..Potencijalni...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.