Izvor: Piplmetar.rs, 17.Apr.2023, 18:31

Nedeljni horoskop od 17. do 23. aprila: Pomračenje Sunca podstiče nezavisnost

Nedeljni horoskop od 17. do 23. aprila: Najznačajniji događaj za predstojeću nedelju je pomračenje Sunca 20. aprila. Sreća će pratiti hrabre i nezavisne, a ostalima će pomoći da skupe hrabrost i završi ono što su odlagali.
Pomračenje Sunca nije samo vreme promene, već i aktiviranje ne tako velikih ljudskih kvaliteta. Na primer, Ribe, Vaga i Vodolija mogu izgubiti osećaj za stvarnost, pokazujući visok egocentrizam. Zbog toga će bliski krug ovih znakova patiti i biće teško >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << obnoviti dobre odnose.
Vatreni znaci (Ovan, Lav i Strelac) dožive velike promene na profesionalnom planu, a najhrabriji će dobiti unapređenje. Preporučuje se praćenje emocionalnih reakcija tokom pomračenja, a to se preporučuje i Rakovima i Škorpijama. Škorpije bi trebalo da budu tolerantne prema drugima, a Rakovi bi trebalo da ograniči društvene aktivnosti.
Kod Bika, Blizanaca, Device i Jarca pomračenje Sunca može da izazove umor i malu apatiju, pa bi 20. aprila trebalo da smanji fizičku aktivnost i postuju ograničenja u ishrani. Istovremeno sa pomeranjem nastupiće i kvadrat Sunca i Plutona, što će mnogima pomoći da prevaziju svoje unutrašnje pitanje i strahove.

Gore (21. mart – 20. april) Ova nedelja će vam doneti otkriće tajni koje mogu razočarati bliske ljude. Za žene Ovna su mogući sukobi sa zaposlenima, što će rezultovati neprijatnim tračevima. U rešavanju problema morate da se oslonite samo na sebe. Ne sledite svoju intuiciju kada su u pitanju finansija. Mogući su problemi sa endokrinim sistemom.
Ribe (21. april – 20. maj) Bikovi će teško naći vremena da budu sami sa sobom. Taman kada želite da budete sami, roditelji i prijatelji će zauzeti vaš lični prostor. Najveću produktivnost na poslu imaće predstavnici znaka koji rade samostalno. Finansije će biti stabilne, a u oblasti zdravlja moguća je anemija u drugoj polovini nedelje.
Blizanci (21. maj – 20. jun) Ova nedelja će za vas biti ispunjena zabavama i aktivnostima. Na profesionalnom planu imaćete priliku da pokažete svoje kvalitete kojih vaši pretpostavljeni nisu svesni. To će dovesti do pozitivnih promena u vašoj karijeri. Na ljubavnom polju, Blizanci koji su sami će sresti nekoga zanimljivog koji će uzburkati njihova osećanja. Moguće su šanse za povećanje prihoda. Zdravlje će biti dobro.
Rak (21. jun – 22. jul) Rakovi će morati da odustanu od planiranog putovanja. S druge strane, uživate u slobodnom vremenu koje ćete iskoristiti za društvo sa prijateljima koje ste zanemarili zbog posla. Poslovna i finansijska sfera biće stabilne. Na ljubavnom planu obnovite osećanja sa partnerom, a moguće je i da će bivša ljubav izazvati nostalgične emocije. Preporučuje se rekreacija na otvorenom i šetnje na svežem vazduhu.
Nedeljni horoskop od 17 do 23. aprila: Niška (23. jul – 22. avgust) Za Lavove će nedelja biti ispunjena sastancima i komunikacijom. Profesionalna sfera će zahtevati akcije i inovacije, a finansije će zahtevati uštede. Porodični Lavovi će se suočiti sa problemima dece, koji će vas iscrpiti više nego inače. Vaše zdravlje će biti dobro i moći ćete da uživate u planiranim putovanjima.
Devica (23. avgust – 22. septembar) Za Device se sprema romantična nedelja. Ako će biti prijatno i veselo, može vas izvesti u svet iluzija i fantazija. U ovom periodu profesionalna sfera može biti zanemarena, a može doći do finansijskih pogrešnih proračuna. Fizički rad će dobro doći. Mogući su psihosomatski problemi.
Vaga (23. septembar – 22. oktobar) U prvoj polovini nedelje doživite nalet aktivnosti, interesovanja za život, kontakte i trenutke. Moguće je da ćete do 20. aprila dobiti novu ponudu za posao. Druga polovina nedelje biće prilično mirna, a više ćete voleti povučen način života, zanimljive knjige ili filmove. Razmotrite nove mogućnosti da poboljšate svoju finansijsku situaciju. Odnosi sa partnerom biće stabilni, a samci ovog znaka će u prvoj polovini nedelje steći nove poklonike.
Nedeljni horoskop od 17 do 23. aprila: Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) Škorpije mogu doći ozbiljno razočaranje na ljubavnom frontu. Pokušajte da izbegnete sukobe. U poslovnoj oblasti, budite oprezni u sklapanju bilo kakvih poslova ili sporazuma. Finansije će biti stabilne, a moguće je da će se uskoro pojaviti šansa za nove prihode. Bićete podložni infekcijama cele nedelje, vodite računa o sebi preventivno.
Strelac (22. novembar – 21. decembar) Strelac će uložiti mnogo truda u profesionalnu sferu, a rezultat neće dugo čekati. Biće prilike za saradnju posao plan. Finansijska strana će se poboljšati ako se potrudite. Na ljubavnom planu, uživajte u emocijama i strasti. Zdravlje će biti dobro.
Jarac (22. decembar – 19. januar) Jarčevi će biti opušteni cele nedelje. Ovakvoj atmosferi doprinose nove ponude za posao i mogućnosti da poboljšate svoju finansijsku situaciju. Na ljubavnom planu vas očekuju dvosmislene situacije i nesporazumi, koji se mogu rešiti samo iskrenim razgovorom. Psihosomatski problemi su mogući, ali osim toga zdravlje će biti dobro.
Vodolija (20. januar – 18. februar) Vodolije će cele nedelje izbegavati usamljenost, što će rezultovati stvaranjem novih prijatelja. I na poslu ćete biti skloni timskom radu i zajedničkim projektima. Romantična sfera doneće prijatna iznenađenja Vodolijama. Finansije će biti stabilne. Zdravlje može da izazove probleme u vidu pogoršanja blagostanja zbog vremenskih uslova, zbog čega se preporučuje lagani kardio trening.
Nedeljni horoskop od 17 do 23. aprila: Ribe (19. februar – 20. mart) Ove nedelje ćete imati priliku da pokažete svoje organizacione sposobnosti na radnom mestu. Sagledajte finansijsku situaciju iz drugog ugla i možda ćete naći rešenje. Oni koji promene svoju rutinu i budu hrabri povećavaju svoje finansijske prihode. Na ljubavnom planu, Ribe će se suočiti sa partnerskom nedoslednošću i činjenicom da ne želi da preuzme odgovornost ili dodatne obaveze. Zdravlje će biti dobro.
AntonioGuillem/GettiImagesPlus

Najnovije na portalu Marie Claire





Detaljnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe,   Horoskop za april,   Pomračenje sunca

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.