Izvor: Piplmetar.rs, 15.Maj.2023, 14:31

Nedeljni horoskop od 15. do 21. maja: Jupiter nas poziva da budemo vredni

Nedeljni horoskop od 15. do 21. maja: Ova nedelja će imati dva važna događaja: Jupiter će ući u Bik 16. maja i ući u kvadrat Plutona 18. maja. Preporučuje se da se ponašate odmereno, fokusirajući se na naporan rad.
Trigon Marsa i Neptuna 15. maja povećava kreativnost i inspiraciju, ali i intuiciju u poslovnoj sferi. Posvetite se poslovnim sastancima i planiranju projekata. Na romantičnom nivou, moguće je otkriti tajne u vezama. Ovan, Lavovi i Strelci snaći će se u neočekivanim >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << situacijama.
Napet aspekt sa Plutonom 18. maja pogoršaće simptome hroničnih bolesti u svim znacima. Tokom ovog perioda izbegavajte obavljanje dijagnostičkih procedura. Takođe, odložite rešavanje pravnih i finansijskih problema za sledeću nedelju. Pokušajte da ne vidite male stvari.
Mlad Mesec u Biku 19. maja je voljen za napredak u finansijskom sektoru. Za jedan koji nisu u vezi, ovo će biti idealan dan za sklapanje perspektivnih poznanstava. Bik, Devica i Jarac će moći da reši dugogodišnje finansijske probleme, a Vaga i Ribe će obnoviti odnose sa osobom sa kojom već duže vreme ne komuniciraju.
21. maja, opozicija Marsa i Plutona će zaoštriti borbu za liderstvo i takmičenje. Izlivi beseda i agresije mogu negativno uticati na finansijski sektor. Ovo posebno važi za Ovnove i Škorpije, koji moraju da kontrolišu svoje emocije. Blizancima, Vagama i Vodolijama nedelja će doneti zanimljive predloge na profesionalnom planu koje bi trebalo da shvatite ozbiljno.
Gore (21. mart – 20. april) Ovan će nedelju provesti mirno. Na profesionalnom planu biće moguće realizovati uspešne projekte koji će biti isplativi. Odlična fizička forma omogućava Ovnu da vodi aktivan život ispunjen sportom, putovanjima i sastancima sa prijateljima. Romantična sfera će ostati nepromenjena. Preporučuje se učenje i usavršavanje tokom ove nedelje.
Ribe (21. april – 20. maj) Bik će samostalno rešavati sve probleme i zadatke. Ako će biti razočarani nedostatkom podrške, to će ohrabriti predstavnike ovog znaka da rešavaju probleme. Počnite da štedite i izdržite do kraja maja. Moguće su nesuglasice sa komšijama ili bliskim rođacima. Izaberite pažnju na alergije i probleme sa endokrinim sistemom.
Blizanci (21. maj – 20. jun) Očekuje vas mnogo promena na ozbiljnom situacionom nivou. Neki predstavnici znaka će doneti odluke o promeni mesto stanovanja, dok će drugi istraživati nove oblasti. Na romantičnom planu, doći će do sukoba, a možda i do raskida veze i braka. Finansije će ostati stabilne. Tokom cele nedelje biće velika opasnost od povrede i opetotina.
Rak (21. jun – 22. jul) Ova nedelja će doneti poboljšane odnose sa partnerima u vidu putovanja i romantičnih sastanaka. Profesionalna sfera će od vas zahtevati mnogo truda i vremena. Istovremeno, može doći do nesuglasica sa nekim članovima tima. finansije i zdravlje će biti stabilno.
Nedeljni horoskop od 15. do 21. maja: Lav (23. jul – 22. avgust) Lavovi će prolaziti kroz periode unutrašnjih promena i preispitivanja svojih stavova i uverenja. Neki predstavnici znaka mogu promeniti veru ili političko uverenje kojim su pripadali. Smrt može uticati na vaše raspoloženje, ali ćete se osećati bolje do vikenda. Zdravlje će biti ljubano, a probleme mogu izazvati zubi i uganuća, modrice.
Devica (23. avgust – 22. septembar) Device se spremaju za nedelju punu emotivnog premišljanja vezanog za veze koje su za njihove netipične. Ipak, posle 19. maja Device će moći da preispitaju svoja osećanja. Na finansijskom planu biće prilike za povećanje prihoda, a na poslu će vaš rad biti primenjen. Zdravlje će biti dobro.
Vaga (23. septembar – 22. oktobar) Vage će biti aktivne na profesionalnom nivou gde će moći da pokažu svoje sposobnosti i sposobnosti. Moguće je poboljšati i doneti inovativne ideje.. Romantična sfera će ostati nepromenjena, a zdravlje će biti stabilno.
Nedeljni horoskop od 15. do 21. maja: Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) Nedelja će biti puna sreće i aktivne komunikacije. Do vikenda poželećete da se odmorite od svih tih ljudi. Slobodne Škorpije se osmećuju novom zanimljivom poznaniku.Posao će doneti zadovoljstvo predstavnicima ovog znaka, moguće je finansijsko poboljšanje. Zdravlje će biti odlično.
Strelac (22. novembar – 21. decembar) Strelac će se fokusirati na porodične poslove i probleme. Takođe, bićete zainteresovani za novu oblast koja može biti perspektivna i profitabilna. Strelci u vezi će otići na romantično putovanje. Moguća je potreba za brojem do kraja nedelje. Strelci koji konzumiraju mnogo brze hrane i gaziranih pića treba da obrate pažnju na svoje zdravlje.
Jarac (22. decembar – 19. januar) Na poslu vas čeka velika odgovornost i teret obaveza. Napetost će biti toliko da će se za vikend nadati samo udobnom krevetu. Zbog prenaseljenosti neće imati dovoljno vremena i energije za romantičnu stranu života, a zdravlje će vas u petak podsećati na sebe sa simptomima preteranog umora.
Vodolija (20. januar – 18. februar) Vodolije će pokušati da stvari postave na svoje mesto cele nedelje. Ipak, neće svi predstavnici znaka imati snage da završi ono što su započeli. Finansijska pitanja biće rešena do kraja nedelje. Partner će imati nove zanimljive ideje, a slobodne Vodolije će posle 19. maja poznati potencijalnog partnera. Zdravlje će biti dobro.
Nedeljni horoskop od 15. do 21. maja: Ribe (19. februar – 20. mart) Ribe ove nedelje nose rizik od donošenja loših odluka. Planirana putovanja neće doneti očekivane emocije, a moguće su i neprijatne situacije na granici. Promene su moguće na finansijskom planu, a na poslovnom će biti mirnog perioda. Zdravlje će biti dobro, ali postoji opasnost od vode, pa nije preporučljivo posećivati baze.
Ivanko_Brnjakovic/GettiImagesPlus
Najnovije na portalu Marie Claire





Detaljnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop za maj

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.