Izvor: Luftika.rs, 13.Maj.2023, 15:10

Nedeljni horoskop od 15. do 21. maja 2023. godine

Stigli smo do druge polovine maja. Šta kaže nedeljni horoskop? Kome se smeši nova ljubav? Ko će da tapka u mestu, a kome će doći nove poslovne prilike?
Saznajte šta vam predviđa nedeljni horoskop od 15. do 21. maja 2023. godine.
Ove sedmice budite na oprezu, ne verujte baš u svaku reč ili u data obećanja. Vodite računa da želje ne budu veće od mogućnosti, naročito krajem nedelje. Ne koristite silu da postignete cilj ni u poslu, a ni u emocijama.
OVAN Posao Možete >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da očekujete neke iznenadne preokrete na polju posla u narednom periodu.
Ljubav Pred vama je faza koja je povoljna za nova ljubavna poznanstva i početak veze.
Zdravlje Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi vezani za kardiovaskularni sistem, srce, krvotok, povišen pritisak i sve ono što je tome slično. Posavetujte se sa lekarom za svaki slučaj.
Ljubavni horoskop za maj 2023: Rak na novom početku, Lav leči stare rane, a Strelac shvata koliko je srećan
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop za maj

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.