Izvor: Luftika.rs, 09.Dec.2017, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop od 11. do 17. decembra 2017. godine

Sredina decembra i vladavina Strelca. Mnogo iskričavih situacija, moguća iznenadna putovanja i karmičke ljubavi u najavi. Nedeljni horoskop od 11. do 27. decembra 2017. godine zapravo donosi prekretnicu, i uvod je u dominaciju Jupitera, što će trajati godinu dana. Jupiter je poznat i kao planeta blagostanja, pa mnogi mogu da očekuju lični rast i napredak. Pročitajte šta vam donosi nedeljni horoskop za svaki znak pojedinačno.
OVAN POSAO Velika očekivanja od poslovnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << okruženja dovodi do netrpeljivosti i zategnutih odnosa na poslovnom planu. Spustite loptu, jer na taj način nećete mnogo postići od onoga što ste planirali.
LJUBAV U ljubavi vam odlično ide ove sedmice. Vi ste našli osobu sa kojom možete da razgovarate o svemu što vas muči.
ZDRAVLJE Dobro se osećate ove nedelje.

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.