Izvor: Luftika.rs, 29.Apr.2023, 15:24

Nedeljni horoskop od 1. do 7. maja 2023. godine

Ova nedelja će ipak biti malo lakša od prethodne! Biće više optimizma i želje za promenom, ali morate voditi računa da ne preterate i ne tražite nemoguće!
Iako su naglašene strasti, nemojte preterivati u emocijama i vodite računa da ne ulećete u avanture i tajne veze, jer vam mogu doneti gubitak ugleda i časti, ali ako ste slobodni i uđete u vezu, možete očekivati ogromnu količinu emocija! Finansije će oscilirati i izbegavajte nepotrebne kupovine i preterano trošenje! >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Kraj nedelje je dobar za polaganje ispita, uspeh u školovanju i uspešnu trgovinu!
OVAN Posao Možete da očekujete značajno poboljšanje finansija, mada ćete sada biti i trošenju skloni dosta.
Ljubav Što se tiče polja ljubavi možete da očekujete veoma strastvenu atmosferu sa nekom novom osobom.
Zdravlje Po pitanju zdravlja možete da očekujete manje probleme sa malaksalošću, niskim pritiskom i umorom. Ženski pripadnici ovog znaka probleme sa hormonima.
Ovan, Bik, Blizanci i Lav su najsebičniji Zodijaci koji misle samo na sebe i svoje potrebe

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop za maj

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.