Izvor: Piplmetar.rs, 19.Feb.2024, 19:30

Nedeljni horoskop do 26. februara: Rakovi imaju odličnu nedelju za investiranje u nove projekte

Nedeljni horoskop do 26.  februara 2024. godine donosi sledeću astro prognozu…
Astrolog: Darka Cvetković E-mail: [email protected] Instagram: darkacvetkovic_astrolog

Astrolog Darka Cvetković priredila je nedeljni horoskop do 26. februara koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.
OVAN
Morate više da verujete u svoj sud kada je novac i transakcije u pitanju. Vi ste stabilni po tom pitanju i sigurno je da ćete >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pobediti u nekom svom nastupu i borbi za napredak novih ideja i rada. Četvrtak i petak dobri sa saradnju sa Rakom. Ovan u braku razgovara sa partnerom o zajedničkom poslu u inostranstvu. Slobodni imaju perspektivu da se dobro provode ili da se
posesivno vežu za jednu Vagu koja ih dugo proganja. Ta veza bi mogla da potraje ukoliko imate kompromis jedan prema drugom. Zdravstveno česte glavobolje vas muče.
Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 26. februara  pročitajte u nastavku BIK
Trudite se da se dopadnete osobi koja je pored vas, komšiluk ili radno mesto. Više sreće od vikenda. Oni koji su u braku ili vezi, moraju da prođu ovu nedelju kroz hladan odnos. Imate nerazumevanje partnera. Dosta ste opterećeni poslom i manjkom novčanih sredstava, što vas čini nervoznim i neprijatnim za okolinu. Želite da po svaku cenu sretnete nekog ko bi vam pomogao u poslu. Očekujte osobu sa kojom ste radili nekada davno. To će biti iznenađenje, pojaviće se zaista pravi prijatelj. Dobri dani za novac sreda, dan za poslovni put petak. Zdravlje držite pod kontrolom.
BLIZANCI
Radite uvek dva posla koja vas u principu zamore. Morate da napravite prioritete. Psihički vam je potrebna podrška da bi ste opstali na tom putu. Novac već od četvrtka. Partner vas voli i podržava. Imate dobru osobu pored sebe i samim tim mogućnost da uvek pobedite loše emocije. Oni koji su slobodni imaju susret u noćnom provodu sa osobom koja je prepoznatljiva, zanimljiva, ništa manje harizmatična od neke vip ličnosti. Volite da vaš partner blista i da je zapažen od ostalih u okruženju. Zdravstveno krvni pritisak vas muči ponovo.
RAK
Rakovi imaju odličnu nedelju za investiranje u nove projekte. Sada ste u dobroj energiji i pokušajte da se stabilizujete i pokrenete sve što je potrebno za početak novog posla i novih izazova. Dobar period za investicije u nekretnine. Emotivno Rakovi će morati da donesu važnu odluku o vezi u kojoj se nalaze sa jednom Vodolijom ili osobom koja ima podznak u znaku Blizanci kako će ta veza ići dalje. U braku morate da budete jači i stabilniji. Partner traži od vas sigurnost i iskrenu ljubav. Čuvajte donji deo kičme.
Nedeljni horoskop donosi preokrete… LAV
Lav koji je u braku može biti fizički odvojen od partnera tokom nedelje zbog poslovnih obaveza. Prihvatite to veoma ozbiljno i bez ljubomore. Slobodni se suočavaju sa svojom sopstvenom dilemom oko jedne Škorpije ili Strelca. Dobra nedelja za konvencionalne poslovne dogovore. Potpisujete važan ugovor koji vam može omogućiti bolju budućnost. Sreda i četvrtak dobar poslovni put i veći novac. Zdravstveno čuvajte noge, sklonost padovima.
DEVICA
Mislite da ste stabilni i da možete da prevaziđete krizu u vezi ali ona kao da se komplikuje. Oni koji su u braku verovatno će biti pred razvodom ili ozbiljnoj svađi. Slobodni imaju bolje aspekte pa tako očekujte više udvaranja i zabavljanja. Oprezni ste kada je nov početak posla zastupljen. Vi umete i više od svega da postignete iz tog razloga mnogi su ljubomorni ali vi to lako prevazilazite. Moguće ponovo da vam se desi promena posla. Zdravlje je povezano sa alergijama.
VAGA
Dobra komunikacija u četvrtak ili petak vam može doneti poboljšanje. Ne bi bilo loše da obratite pažnju na sve saradnike. Ima osoba koje vam nisu naklonjene. Morate da imate zaštitu. Slobodni imaju susret sa osobom iz inostranstva, dok oni koji imaju vezu ili brak mogu da uđu u tajnu vezu. Ta veza nije dobar izbor iz razloga jer nema ljubavne hemije koju očekujete. To će ipak biti erotska veza u kojoj ćete uživati. Zbog opterećenosti posla vene su vam problem.
Šta nam još predviđa nedeljni horoskop, pročitajte u nastavku ŠKORPIJA
Imate period ispunjem dobrim vibracijama i sigurno je da ćete biti uspešni posebno oni koji rade u inostranstvu ili planiraju odlazak. Dobar period za novac od sredine nedelje ali i petak i vikend vrlo aktuelni za dodatnu zaradu. Rodbina je važan deo vašeg života i sudbine. Ako ste dobri sa njima onda ćete i uspeh imati. Lep osećaj kada ste u naručju osobe koja vas voli. Ova nedelja je ispunjena strasnim trenucima i burnim noćima za sve one koji su slobodni. Zdravstveno preterujete u slanoj hrani koji vam pravi problem sa bubrezima.
STRELAC
Vi ste kao i uvek u nekoj poslovnoj takozvanoj gužvi. Dobro vam idu poslovi sa ljudima, razne organizacije zabava. Volite da izmišljate i kraće izlete za prijatelje… Ukoliko ste zastupljeni i angažovani kroz sport ili u nekoj državnoj instituciji onda sačekajte kraj nedelje za rasplet i novi bolji početak. Četvrtak dan za novac, petak dan za put u inostranstvo. Emotivno ne pokazujete veliko poverenje voljenoj osobi što je čini povučenom i nesrećnom. Opustite se i prepustite se ljubavi. Zdravstveno ste sasvim dobro i imate brz oporavak, šta god da vam se desi.
JARAC
Volite izazove na poslovnom putu. Nemate zadovoljavajuće poslovne partnere iz inostarnstva ali ih ipak nećete ostaviti. Mislite ipak, da možete nešto da izvučete iz njih. Kraj nedelje pun uzbuđenja ali i novca, što će vas naravno obradovati. Verovatno ćete biti u teškoj situaciji jer imate više od dva udvarača. Posebno ako ste žena Jarac. Moraćete da budete pažljivi oko izbora. Jedna muška Devica ili Blizanac vas želi. Ukoliko ste muški Jarac bićete okruženi ženama u znaku Jarac ili Ovan. Sinusi osetljiva tačka zdravlja.
Nedeljni horoskop do 26. februara za kraj najavljuje… VODOLIJA
Vaša intuicija i spremnost da se uhvatite u koštac sa nedaćama biće od koristi za vas i vašim saradnicima za dalju budućnost napretka u radu. Osetićete i nametanje tuđe volje. Ali vi ste znak
koji burno reaguje kada vam se nešto ne dopada, pa ćete iseći sve što ne treba. Ako ste u vezi,braku onda očekujte dobru nedelju posebno od partnera koji sve radi i pomaže vam najbolje što
može. Slobodne Vodolije menjaju kurs. Neće da budu sami. Uživaju u novim izazovima i
udvaranjima. Problem sa srcem, nervima.
RIBE
Ukoliko ste u situaciji da menjate posao ili možda radite na drugom mestu, onda bi bilo dobro da to radite tajno. Novac vam ide preko Lava ili Bika. Možda je bolje da se okrenete Lavu jer je on bolji menadžer. Ukoliko ste u braku onda imate problem sa iskrenošću partnera. Ako ste u dužoj vezi onda vodite računa da vam se ne desi problem sa osobom koja je blizu vas, možda tajna ljubav na poslu. Ako ste slobodni budite zadovoljni sobom, nova ljubav i poznanstvo vam kuca na vrata. Bavite se fizičkim aktivnostima.
AUTOR: SVET
IZVOR: Darka Cvetković
FOTO: Pexels




Opširnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop za februar

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.