Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Izvor: Svet plus, 13.Avg.2023, 09:38

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 14. avgusta do 20. avgusta 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:

OVAN

Hrana

Odlična sedmica da otpočnete sa dijetom ili sa novim režimom ishrane, jer ćete lako da se „ušemite“ i odricanje od omiljene hrane vam neće teško >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pasti (osim kad su slatkiši u pitanju….tu će biti gusto).

Ljubav

U ovu sedmicu ulazite pod snažnim utiskom svega što se u protekloj nedelji izdešavalo. Preplavljeni osećanjima kao posledicom događaja koji su vas u priličnoj meri poljuljali. Neki susreti koji su se dogodili, poznanstva, flertovi (ili pak mnogo više od toga) učiniće da makar do polovine nedelje budete kao na sedmom nebu. Zauzeti će uglavnom uspevati da se sa voljenom osobom dogovore oko svega, mada će biti par momenata u ovoj nedelji koji će doneti prepreke ili nervozu. Još uvek ima više nego dovoljno prostora da vas dvoje uživate, zabavite se ili odete na putovanje. Naravno, ima prostora I za jake strasti

Posao

Može vas pratiti osećaj da ste na nekoj vrsti raskrsnice. Svesni ste da trenutno niste zadovoljni I da vam je potrebno nešto novo da bi vas pokrenulo – poslovna svakodnevica, pogotovo sada kada je obim obaveza izraženo povećan umara vas I mentalno I fizički I ne daje vam pravi motiv. No, za sada ne možemo da pričamo o nekim korenitim promenama, a one vam se ni ne bi preporučivale. Sačekajte jesenji period koji će doneti rešenja. Finansije su u blagom oporavku, troškovi su smanjeni.

Zdravlje

Promene u načinu ishrane, kao I redovna fizička aktivnost će vam prijati.

BIK

Hrana

Apetiti je kod nekih Bikova otišao nebu pod oblake….dok se kod drugih zarozao I nema ga nigde. Različito reagujete na podsticaje iz okoline koji su u ovoj sedmici dosta jaki.

Ljubav

Porodični segment vam oduzima dosta vremena, energije I živaca – nekome kroz lepe ali pomalo stresne događaje, nekome kroz brigu I nervozu sa članovima familije. Doduše, biće kod nekih od vas baš finih razloga za radovanje (no, ta “radovanja” će vam isto tako radosno isprazniti novčanik). U svakom slučaju – vučete izazovne situacije kroz ovu nedelju, pa baš I niste raspoloženi da preterano ugađate voljenoj osobi. Ako je za utehu – I partner je u nekom svom filmu, pa se tako lepo mimoilazite ovih dana….Slobodni – dešavanja sa nekim vam popravljaju raspoloženje i donose mnogoooo osmeha.

Posao

Stoji da ćete se I u ovoj nedelji malo nervirati, možda žuriti zato što je obaveza previše, I da vam okolnosti neće dati da se lako organizujete – ali to neće uticati na krajnji rezultat koji će biti skroz korektan. Takođe, budite malo strpljiviji prema saradnicima I nemojte dozvoliti da vas sitnice ili glupe primedbe izbacuju iz takta. Prilivi su promenljiva stavka sada I ne daju vam dovoljnu stabilnost – jedino na šta možete računati, na žalost, jesu troškovi. Neka se makar troši na lepe događaje I radost.

Zdravlje

Hormonski disbalans, prehlade I osetljivo grlo.

BLIZANCI

Hrana

Oči će vam biti gladne, a posle ćete kukati kad želudac počne da odbija saradnju. I stres može sada uticati na način ishrane – bilo da idete u plus ili u minus.

Ljubav

Malo ćete kidati živce jedno drugom, malo vas neće držati mesto, malo će biti sve sa partnerom veselo, razdragano i puno dobre energije….a malo će biti i momenata u kojima će raspoloženja talasati a komunikacija biti britka. Gledajte da jedno drugom ne dajete baš mnogo razloga za nervozu….ili za ljubomoru. I vežbajte strpljenje, oboje. Slobodni Blizanci – dani će vam proleteti. Dešavanja će se samo nizati jedno za drugim – biće tu i nervoze zbog promena u planovima, ali će zato biti mnogo više pozitivnosti, flertovanja i kontakata koji vam prijaju. Uživaćete u putovanjima, izlascima, avanturi.

Posao

Jedna uzavrela sedmica je pred vama. Kao da će sve odjednom doći na dnevni red – I dogovori (skopčani sa jurnjavom I promenama) I papirološka I administrativna pitanja (češće nego inače će vam faliti “jedan papir”) I rešavanje zaostalih obaveza (pogotovo onih za koje ste mislili da će vas zaobići). Još ako na to dodamo da će biti kašnjenja I probijanja rokova (ili ono da završavate u poslednjem trenutku), da će vam veze I tehnika povremeno zadavati glavobolju – onda je situacija jasna – nedelja kroz koju ćete protrčati.

Zdravlje

Osetljivo grlo, prehlade, alergije, povremeno stomačne tegobe.

RAK

Hrana

Mlad Mesec u polju koje se vezuje za ishranu doneće pojačane apetite I potrebu da se više uživa u hrani. Pogotovo kod onih koji su ovih dana na odmoru pa su rešili da više sebi daju “na volju”.

Ljubav

Biće I talasa nesigurnosti i sumnji, biće i talasa nervoze u komunikaciji i reči na koje možemo da se posečemo….ali biće i vrućih emocija, osmeha koji izbrišu sve tenzije, biće i zajedničkih putovanja ili izleta, provoda – koji će uklanjati negativnosti i donositi dobru energiju. Ako sve ovo ne bude dovoljno – biće tu i podrške od strane prijatelja koji vam daju vetar u leđa i uz koje ćete oboje moći da se opustite. Slobodni Rakovi – ne dozvoljavate da vam prošlost ponovo uđe u život, koliko god vas povremeno mamila. Konekcija i komunikacija sa nekim novim postoji. Za sada vam je lepo. Neka tako potraje.

Posao

Neka isplata koju očekujete kao ozebao sunce – stići će otprilike do polovine nedelje. No, znate kako kažu – kako došla, tako otišla. Suviše je zaostalih obaveza koje treba isplatiti….ali I vi ćete biti široke ruke I potrošiti više nego što biste smeli. Što se poslovnog dela tiče – trebaće vam dobri živci I dosta strpljenja za sve dogovore, pregovore, sastanke ili kontakte sa saradnicima – a njih će biti dosta tokom ove sedmice. Neki od vas mogu pokrenuti nove poslovne priče I projekte. U uslužnim delatnostima porast posla.

Zdravlje

Ishrana, disajni organi, osetljivost kože.

LAV

Hrana

Promenljiva raspoloženja, a samim tim – i variranja u apetitu. Emotivne, ali I sve ostale nedoumice nemojte rešavati hranom – jer su vam stomak I varenje dosta osetljivi.

Ljubav

Trenutno ste usmereni na sebe, svoje potrebe, na to šta vi želite, gledate na sve situacije iz svoje perspektive (koja sada možda I nije najobjektivnija) – što će se svakako odraziti na odnos u kojem ste. Kod nekih od vas – kroz neželjenje da se uskladite sa partnerom, kod drugih – kroz isterivanje svoje volje, kod trećih – kroz pokušaje da okrenete situaciju u odnosu “u svoju korist” ili definišete neke stvari koje ste do sada puštali da idu kako idu. Biće I onih Lavova koji će pokušavati da poboljšaju situaciju sa voljenom osobom kroz ulaganje velike količine truda, ljubavi ili kroz pojačanu zajedničku društvenu aktivnost. Slobodni – intenzivni kontakti sa suprotnim polom, bilo da su u pitanju nove osobe ili stari poznanici, simpatije, partneri….

Posao

Sada bi vam više odgovaralo da ste na odmoru, jer ne postoji naročita fokusiranost na sve ono što se za posao vezuje. I potreba za uživanjima I lepotom je naglašena – što bi eventualno išlo na ruku onima koji se bave umetnošću, lepotom, kreativnošću, koji su prisutni u javnom životu – za suvu poslovnu realnost I praktičnu svakodnevicu sada baš I nema mnogo mesta kod vas. Zato će oni koji se bave nekim “standardnim” poslovima u ovom periodu imati pojačanu nervozu I mogućnost tenzije sa saradnicima.

Zdravlje

Potrebno vam je jedno jako “resetovanje”, odmor I relaksacija – da biste se osećali dobro.

DEVICA

Hrana

Više vodite računa o kvalitetu I roku trajanja namirnica koje koristite, ali I o tome da ishrana bude uravnotežena. Stomak može biti dosta osetljiv i lako „reagovati“ ovih dana.

Ljubav

Dogovori sa partnerom, razumski I praktični – oni u kojima se bavite stvarima I situacijama koje su neophodne za funkcionisanje na dnevnoj bazi – sve će to ići kako treba. Emotivno – baš I ne. Jer, tu može postojati osećaj uskraćenosti, nezadovoljstva. Dok će neki od vas imati u ovom periodu pojačane sumnje u iskrenost I vernost partnera, drugi mogu otići u potpuno suprotnom pravcu – I eventualno se baviti sopstvenim flertovima I tajnama. Slobodne Device – dok su neki od vas u potpunosti potisnuli sve što se vezuje za emocije I bave se samo obavezama, drugi su raspoloženi I otvoreni najpre za avanturu.

Posao

Koliko vas sve ono što se vezuje za emotivne želje I potrebe trenutno ne ispunjava, toliko vam poslovni sektor daje prostora da se dokažete I ostvarite. Tu ćete tačno znati na čemu ste I kako je potrebno da funkcionišete na dalje. Da, biće prisutna nervoza I od nje sada ne možete da pobegnete – ali će biti prisutni I motiv I elan. Neke situacije, projekte, obaveze – završavaćete u poslednjem trenutku – ali će rezultati biti više nego dobri po vas. Finansije bi bile vrlo korektne da nema pojačanih troškova.

Zdravlje

Više se relaksirajte I pokušajte da se ne nervirate oko svake sitnice. Budite I nešto oprezniji, moguće su povrede.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Izvor: Svet plus, 13.Avg.2023

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 14. avgusta do 20. avgusta 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:..VAGA..Hrana..Češći “ispadi”...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.