Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Izvor: Svet plus, 06.Avg.2023, 09:42

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 7. avgusta do 13. avgusta 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:

OVAN

Hrana

Ulazite u nedelju koja donosi prenaglašenu potrebu za svim životnim zadovoljstvima, pa i za hranom. Kao da će vam se sve „dizne“ otvoriti – svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << zalogaj će biti posebno ukusan, sladak.

Ljubav

„Previše“ nedelja. Sve vezano za emocije dolazi do tačke ključanja, bilo da ste solo igrači ili ste u paru. Za one u emotivnim vezama – ozbiljna iskušenja kroz druge osobe. Neko će po svaku cenu pokušavati da vas osvoji, a vaše je da li ćete to dozvoliti ili ne. Sa partnerom je odnos prenaglašen – ili ima ljubavi i strasti da preliva…ili ima previše zahteva i prebacivanja. U nekim emotivnim relacijama sada može doći do intenzivnijih potresa. Slobodni – neko ko vam se odavno dopada može pokazati zainteresovanost za vas. Takođe – period pogoduje naglim ljubavnim počecima koji zamagljuju oči i mozak.

Posao

Fokus stavite na sve što se vezuje za posao – neka vam tu budu prioriteti, jer ovde ćete videti konkretne rezultate (a ne kao na polju emocija, gde ćete se mentalno, fizički, ali i finansijski istrošiti). U svemu vezanom za posao je situacija prilično dobra, koliko god imali napora i otežanja kroz radnu svakodnevicu. Svi dogovori će funkcionisati, a komunikacija sa saradnicima i kolegama će se znatno poboljšati. Ukoliko je došlo do neke promene ili reorganizacije – sada već počinjete da hvatate konce dešavanja.

Zdravlje

Dobro, sem manjih prolaznih tegoba.

BIK

Hrana

Mesec je u vašem znaku  – Bikovi ne znaju šta je dosta ni u kakvoj vrsti uživanja, pa ni u hrani. Krećite se više, šetajte – ali ne u varijanti – prošetao sam do poslastičarnice, sad malo da odmorim uz kolač..

Ljubav

Neprijatni događaji u domu i sa članovima porodice (bilo vaše, bilo partnerove) – neko vas može jako iznervirati, zabrinuti, pogotovo ako se te situacije ponavljaju. Partner će pokušavati da bude od pomoći, ali više će vas iritirati nego što će vam zaista pomagati. Generalno gledano – vaš fokus sada nije na emotivnom odnosu u kojem ste, već pokušavate da se izborite sa drugim situacijama koje su vam važnije. Slobodni Bikovi – emocije i želje vas mogu preplaviti, bez obzira da li je u pitanju nova osoba ili neko od bivših partnera, simpatija, poznanika. Mogući su nagli počeci burnih i strasnih odnosa.

Posao

Koliko god vaše radno okruženje bilo nemirno ili vam unosilo distrakcije, koliki god obim obaveza bio u ovoj nedelji – izgleda da ćete vi biti dobro, bar što se redovnih poslova i saradnji tiče. To što će vas sve činiti napetim (ne samo vezano za posao, biće tu i privatne tematike) neće se odraziti na kvalitet vašeg rada i na ono što dajete. U onom najpraktičnijem mogućem delu – šta se mora obaviti, biće obavljeno. Neplanirani troškovi vezani za dom ili za člana porodice mogu se javiti od samog početka nedelje.

Zdravlje

Stres, osetljivo grlo, moguće tegobe sa stomačnim delom ili kičmom.

BLIZANCI

Hrana

Problemi sa varenjem donose potrebu da više vodite računa o namirnicama koje unosite u ovoj nedelji. Laki, a česti obroci, a slatkiše i masti životinjskog porekla smanjite na najmanju meru.

Ljubav

Zarad mira u kući (ili mira u mozgu) svesno ćete povremeno zatvoriti oči ili se napraviti gluvi, svesno ćete prećutati ili ćete svesno preći i preko sitnica i preko krupnica. I to je skroz ok. Jer, ionako je nemirno, ustalasano, povremeno zategnuto u odnosu sa voljenom osobom. A vama je više muka od nervoze (ne samo one vezane za partnera, već i oko drugih situacija i osoba) i ne želite da dodajete ulje na vatru. Moguće je da vas u ovoj sedmici ljubomora malo prodrma, ali ako je za utehu – prodrmaće i partnera. Slobodni Blizanci – neko vam se baš dopada. I znate da nije za vas. Ali od osećaja je teško pobeći.

Posao

Nervoza će biti dosta pojačana od samog početka nedelje. Pojavljivaće se otežanja ili prepreke – i koliko god ćete vi umeti da ih rešite i to prilično brzo – ipak će vam izazivati napetost. Ne zalećite se u investicije ili u dogovore u kojima se obećava više nego dobra zarada – i za jedno i za drugo je veliko pitanje da li će vam se isplatiti…ili ćete se brzo razočarati. Zarade u ovom trenutku mogu kasniti ili biti manje nego inače – ali će zato troškova biti za izvoz. Kontrolišite ono što je u vašoj mogućnosti.

Zdravlje

Moguće su povrede na radu, pa čak i u kući. U saobraćaju je potreban pojačan oprez.

RAK

Hrana

Ovo je nedelja kada će vam oči biti gladne, a želudac premali da primi sve ono što biste vi sada smazali „očas posla“. Kada navalite na slatkiše i sladolede, nećete znati šta je dosta.

Ljubav

Srce će vam biti više „na mestu“ tokom ove sedmice. Još uvek može postojati po koji odjek zategnutosti ili nerazumevanja koje je bilo prisutno tokom protekle nedelje – ali na kratko i brzo će se rešiti. Sa voljenom osobom će komunikacija lakše teći, svaki dogovor će voditi ka obostranom zadovoljstvu – kroz ostvarenje zajedničkih planova, kroz druženja, kroz „akcije“, izlaske, putovanja. Jedna lepša i stabilnija nedelja je pred vama. Slobodni Rakovi – neko će jako pokušavati da vas osvoji – da li preko društvenih mreža ili kroz prijatelje, izlaske. Moguće je i da je to osoba koju već neko vreme znate.

Posao

I po pitanju poslovnih turbulentnih dešavanja i opšte nervoze – izgleda da je popustilo. A i vi se lakše snalazite u svemu i brže pronalazite rešenja ili adekvatan model ponašanja prema određenim saradnicima. Dogovore iz prethodnog perioda je sada moguće realizovati ili makar pokrenuti u većoj meri. Da, biće osoba ili obaveza koje će vas iritirati i kojima ćete morati da posvetite više vremena od planiranog – ali to vas neće toliko doticati kao ranije. Finansije nisu sjajne, ograničite troškarenja.

Zdravlje

Alergije, osetljivo grlo i koža, manje stomačne tegobe.

LAV

Hrana

Dosta se trošite I potrebna vam je jača hrana, ali to ne znači prejedanje i neumerenost, čemu ćete biti skloni. Divni ste i sa kojim kilogramom više, nije u tome problem. Ali ne opterećujte želudac.

Ljubav

U jednom momentu ćete se osećati najsavršenije moguće, u drugom pak možete biti iznervirani ili šokirani nekim partnerovim ponašanjima ili postupcima. Sada balansa u odnosu nema, ide se iz plusa u minus (ali i obrnuto) u trenutku. One emotivne relacije koje već izvesno vreme nisu stabilne, slabije će podneti ove oscilacije i biće potrebno više vremena i truda da se „oporave“. Slobodni Lavovi – simpatije, flert, pa i ljubav – ovih su dana povezane sa jakim željama, instant „prepoznavanjima“, sa osobama koje vam svojom pojavom i energijom otvaraju potpuno nove ljubavne horizonte. Ludo, vatreno, strasno.

Posao

Ambicije, motiv i želje su prejake….ali realizacija baš i nije savršena, pogotovo što vam ni ovaj period ali ni okolnosti ne idu na ruku i ne podržavaju vaše napore. Za vas bi bilo najbolje da ovu i narednu nedelju iskoristite za odmor i malo se izmaknete iz poslovnih dešavanja. Ukoliko to niste u mogućnosti – dosta ćete se energetski istrošiti, a ne baš puno ostvariti od planiranog. Što se priliva tiče, oni nisu loši – ali vaše baratanje novcem baš i nije za pohvalu. Nije period ni za investicije ni za veće izdatke.

Zdravlje

Cirkulacija, pritisak – kod starijih Lavova. Mlađi – alergije, problemi sa kožom i grlom.

DEVICA

Hrana

Nije dobar trenutak da krenete sa novim režimom ishrane, jer  će se rezultati sporo pokazati. Za sada –  samo se potrudite da ne preterujete, posebno sa slatkišima ili prezačinjenom hranom.

Ljubav

Na prvi pogled reklo bi se – kao sve je ok. Komunicirate, dogovarate se, bavite se praktičnim stvarima, ma milina. Ali, nešto tu fali, nešto tu smeta, neka preispitivanja su prisutna, a moguće je da postoji i ljubomora (sa razlogom ili bez) ili se pak javlja nesigurnost zato što mislite da partner previše vremena posvećuje drugim stvarima – poslu, obavezama – a premalo vama. Šta god da je u pitanju – to će vreme razrešiti, za sada budite strpljivi. Slobodne Device – zabranjeno voće ume biti prilično slatko i zamamno….E vas sada takvo neko „voće“ mami – osoba ili odnos gde postoji malo tajni a mnogo želja.

Posao

Malo će vas brinuti finansije. Ne zbog manjka priliva već zato što znate da vas očekuju veći troškovi od ulaska u ovu nedelju – nekog za putovanje i odmor, nekog da bi ispunio sebi po koju želju, a nekog zato što je potrebno da zatvori zaostalu obavezu ili vrati dug. Poslovno ćete biti dobro, vaša je energija odlična i lakše ćete završavati obaveze. Komunikacija sa saradnicima je bolja nego u prethodnom periodu. Fino će proći oni koji sarađuju sa stranim firmama i inostranstvom.

Zdravlje

Mogućnost povreda. Problemi sa spavanjem.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Izvor: Svet plus, 06.Avg.2023

Nedeljni horoskop drugi deo za period od  7. avgusta do 13. avgusta 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:..VAGA..Hrana..Vage će preterivati...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.