Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Izvor: Svet plus, 12.Feb.2023, 10:52

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 13. februara do 19. februara 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:

OVAN

Hrana

Ono što biste trebali – da najveći deo  ishrane zauzima povrće, manji meso i jaja i mlečni proizvodi, a najmanji – testenine, hleb, slatkiši. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Ono što ćete uraditi – verovatno obrnuti redosled.

Ljubav

Slobodni Ovnovi ne bi trebali da se zatrčavaju kada je ulazak u vezu u pitanju, pogotovo ukoliko želite nešto trajnije i stabilnije. Da, energija je super sa tom nekom osobom, komunikacija je odlična i vidi se da varnice vrcaju na sve strane….ali hajde da se još malo muvamo, maštarimo, flertujemo, sanjarimo – pa da tamo od sledeće nedelje bude taj novi početak, može? Zauzeti – pa i da ste najvernije biće na ovom belom svetu – može vam se neko iskušenje prikrasti iza leđa. Vi gledajte šta ćete sa tim, samo nemojte posle da bude „jao što sam to uradio/uradila, jao nisam trebao/trebala“.  Više se posvetite voljenoj osobi

Posao

To što je Merkur ušao u Vodoliju će vam itekako prijati. Jer, koliko ste do sada imali osećaj da se igrate gluvih telefona sa saradnicima i da ništa ne može biti završeno iz cuga, toliko će sada taj komunikacijski i dogovorni deo funkcionisati brzinom svetlosti. Mozak vam radi sto na sad, ideja ideju sustiže. No, ne samo to – može vam se otvoriti zaista ozbiljna poslovna ponuda – ako je prihvatite računajte da ćete morati vrlo odgovorno da se postavite. Finansije – bilo bi dobro kad ne bi bilo toliko troškova.

Zdravlje

Meteoropate i hronični bolesnici mogu imati pojačane tegobe u ovoj sedmici.

BIK

Hrana

Brza hrana, pekarski proizvodi, grickalice i slatkiši  – „prikočite“ sa ovim namirnicama. Vašem organizmu i probavi prijaće povrće i voće, riba i meso u manjim količinama.

Ljubav

Ukoliko volite neobične, komplikovane, čudne ljude, okolnosti ili emotivne priče – onda izvolite, pa se zaljubite i u vezu uđite. Ako vam pak nije gušt da ste čas na sedmom nebu a čas u bunaru – onda bi možda bilo dobro da se ova nedeljica preskoči. Slobodno vi maštarite, sanjarite, uzdišite – ali kada je vaša vladarka Venera u konjukciji sa Neptunom a ulazi se u emotivnu vezu – onda to može u početku da bude lepo i prelepo….a kasnije noćna mora. Zauzeti Bikovi – partner je tu, vi ste tu. Čas se zbog razlika malo narogušite jedno na drugo, čas vas bliskosti spajaju i vraćaju. Sve u svemu – regularno skroz.

Posao

Pored Saturna koji godinama vedri i oblači vašim poslovnim sektorom, pored Sunca koje je tu mesečak dana pa vam čas donese odlične situacije i dobijanje zasluga a čas donese da ste sa nadređenima i saradnicima na ratnoj nozi – sad se u znak Vodolije i vaše polje posla nakekečio i Merkur. U prevodu – igranka počinje. Jer kad Merkur aktivira poslovni sektor – onda nas čeka jurnjava, komunikacije koliko ti duša neće, papira na sve strane, a može da se desi i da neki aparatić otkaže saradnju. Ludo i brzo.

Zdravlje

Dosta nervoze. Moguće su tegobe sa žlezdama i hormonima.

BLIZANCI

Hrana

Vi ćete se osećati bolje  i to je trenutno najbitnije. Najviše bi vam prijala hrana bazirana na povrću sa dodatkom mesa ili ribe. Od voća – jabuke, nar, banane.

Ljubav

Situacija u emotivnim relacijama kreće na bolje. Da, biće još povremenih talasanja koja se vezuju za dešavanja iz proteklog perioda, ali suštinski – vas dvoje dolazite u ravnotežu. Komunikacija će se intenzivno poboljšati i sada ćete moći posle dužeg vremena da otvorenih karata i iskreno popričate o nekim situacijama, temama, problemima koji su donosili negativnu energiju. Što se tiče slobodnih – ulazite u period koji će vam prijati. Kao da ste povratili svoju energiju i ponovo ste u potpunosti vedri, harizmatični, šarmantni – i naravno, raspoloženi za flertovanje. A toga će itekako biti u ovoj nedelji.

Posao

Ulazak vašeg vladara Merkura u znak Vodolije vam itekako odgovara. Jer, to je energija slična vašoj – intelektualna, intenzivna, komunikativna, sa mnogo aktivnosti, ideja. Probudićete se, odbaciti sve ono što vas je kočilo ili vam predstavljalo prepreku, fokusirati se intenzivno na prioritete i važne poslovne situacije. I rezultati će doći. Kod nekog kroz završetak projekata i poslova koji su im oduzeli dosta snage, kod nekog kroz nove poslovne aktivnosti i dogovore, kod nekog kroz intenzivno pokretanje planova.

Zdravlje

Neuporedivo ste bolje, ali ipak vodite računa – naročito kada je respiratorni sistem u pitanju.

RAK

Hrana

Oscilacije u vama izazivaće oscilacije apetita, preskakanje obroka ili neadekvatnu ishranu – brzu hranu, slatkiše. U periodu ste da možete popraviti  imunitet ali povrćem, voćem, mlečnim proizvodima, ribom.

Ljubav

Mars je i dalje u vašem polju podsvesti i tajni i biće tu još mesec i po dana. Donosi da, kod nekih Rakova – tajne ljubavno/erotske aktivnosti, ali će se ipak kod najvećeg broja vas njegova simbolika odraziti na nemire, preispitivanja, strahove. Na osećaj da vam nešto bruji u mozgu i ne da vam mira, pojačava vam nervozu. Odnos sa voljenom osobom je u ovoj nedelji onako, klackav. Ima tu lepih momenata, ali ima i onih drugih, koji vam ne prijaju. Slobodni Rakovi – Venera u znaku riba i zagrljaju Neptuna vas mami da se prepustite i zaronite u kombinaciju emocije, mašte i zanosa. Ne verujte Veneri, bar ne sada.

Posao

U ovu sedmicu ulazite u nekoj formi grča – možda iz zabrinutosti ili straha zbog dogovora, papira ili inofrmacija – u svakom slučaju, zbog nečeg što ste pokrenuli u prethodnoj nedelji, a niste sigurni da ste sve odradili kako treba ili kako ste nameravali. Tenzija može biti pojačana u prvoj polovini sedmice, dok druga donosi rasterećenje i korektno funkcionisanje. Takođe, mogu se pojaviti neke interesantne nove okolnosti ili ponude koje vam mogu biti zanimljive. Na završetku ste opterećujućeg finansijskog perioda.

Zdravlje

Uglavnom su aktuelne hronične tegobe, ali i problemi sa spavanjem.

LAV

Hrana

Ukoliko ste bez energije – potrebno vam je više crvenog mesa i svežeg povrća  u ishrani. Pojačajte unos proteina, vitamina i minerala – kroz unos cvekle, spanaća, integralnih žitarica, ribe, pomorandži, kivija.

Ljubav

Slobodni Lavovi – druženja su pojačana, kontakti sa prijateljima intenzivniji i vaš društveni život bi trebao da je u ovom periodu bogatiji. Oni sa kojima ste u kontaktu donose vam dobru energiju i neke opuštene i vedre momente. Možete ostvariti interesantnu komunikaciju sa osobom sa kojom postoji razlika u godinama, ali koja vam izuzetno prija i lako i lepo se „kopčate“ sa njom. Da li će to otići u nekom ozbiljnijem pravcu – videćemo. Što se tiče zauzetih – možda imate utisak da se vi stalno prilagođavate partneru, njegovim željama i slobodnom vremenu. Ipak, situacija između vas dvoje je korektna.

Posao

Pojačana nervoza će biti prisutna u prvih par dana radne sedmice. Možda će neke stvari morati brzinski da se rade ili da se završavaju u hodu, možda ćete biti preokupirani zahtevima sa više strana – što od saradnika, što od nadređenih. Izgleda da će dodatnih, neplaniranih obaveza biti – ali imaćete vi dovoljno volje i energije da sa ovim izađete na kraj. Nekima od vas sledi ozbiljna poslovna ponuda koju bi itekako vredelo razmotriti. Finansije – trenutno ne uspevate da kontrolišete svoje troškove.

Zdravlje

Meteoropate i hronični bolesnici mogu imati pojačane tegobe. Kontrolišite pritisak.

DEVICA

Hrana

Manjak energije i manje probavne tegobe mogu se regulisati pravilnom i redovnijom ishranom. Potrebno je da unosite više biljnih vlakana a da izbegavate mesne prerađevine i brzu hranu.

Ljubav

Vaš vladar u znaku Vodolije nije energija koju vi razumete i sa kojom se snalazite. Pogotovo što je znak Vodolije vaše polje obaveza, svakodnevice, onoga što se treba i mora odraditi. Za posao dušu dalo, ali za emotivni život – ne baš podsticajno. Vi ćete u svoje obaveze, partner u svoje – ali ćete uspevati da se nekako pronalazite, a komunikacija će vam biti solidna. Mogući su povremeni talasi ljubomore. Što se tiče slobodnih Devica – Venera u konjukciji sa Neptunom u partnerskom polju više liči na ljubavni san nego na realnu priču. No, možda će se nekima od vas ti snovi i ostvariti.

Posao

Posao i obaveze dolaze u totalni fokus kod vas. Da, znam – i do tada je bilo tako, ali sada ćemo te obaveze i odgovornosti da ukvadratimo i da junački zalegnemo na njih. Kada Merkur uđe u sektor poslovne svakodnevice, onda se sve ustalasa. Pokrenu se dešavanja kao na traci, odnos sa kolegama i saradnicima postane intenzivniji, užurbaniji. Ali zato ima dobrih ideja i rešenja očas posla i isto tako ima mogućnosti da se napravi po neki vrlo solidan poslovni dil. Finansije – trošite više od planiranog.

Zdravlje

Dobar period za promenu navika i veću odgovornost po pitanjima zdravlja. Stariji – češće kontrole.

 
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica,   Horoskop za februar

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Izvor: Svet plus, 12.Feb.2023

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 13. februara do 19. februara 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:..VAGA..Hrana..Iako postoji...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.