Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Izvor: Svet plus, 01.Avg.2021, 12:34

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Nedeljni horoskop za period od 2. avgusta do 8. avgusta 2021. godine! Šta mogu da očekuju Ovan, Bik, Blizanac i Rak!

OVAN

Hrana

Odlična nedelja u kojoj možete napraviti velike promene po pitanju ishrane. Pratite šta vam organizam poručuje – namirnice nakon kojih se osećate naduveno, usporeno, sa težinom u stomaku – definitivno treba izbegavati.

Ljubav

Okupiranost partnera i vas obavezama – što na poslu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << porodici, svakodnevici – uticaće na vas dvoje samo u smislu što ćete imati manje vremena jedno za drugo. Moguće je da će kod oboje postojati nervoza ali nešto ne bih rekla da ćete imati „prostora“ za rasprave – radije ćete retke zajedničke trenutke koristiti malo za odmor, a malo – za strast. Eventualno početkom nedelje može da „padne“ neka sitnija raspravica. Slobodni Ovnovi – u ovoj se nedelji može dogoditi poznanstvo i početak komunikacije sa osobom koja bi vam prijala. I za slobodne i za zauzete – mogućnost aferica preko posla.

Posao

I u poslovnom segmentu početak radne nedelje je tenzičan, sa puno obaveza, lošom komunikacijom sa saradnicima i promenam koje morate u hodu rešavati. Takođe, odnos sa šefovima može biti donekle zategnut. No, već od srede vi ste već isplivali iz tog najnapornijeg dela, hvatate neki svoj pravac i uspevate da se vrlo dobro organizujete i fokusirate na sve ono što vam je od važnosti. Neke zanimljive promene u poslovnom okruženju mogu podsticajno delovati na vas i na vaš radni elan.

Novac

Od troška početkom nedelje do dobitka u drugom delu sedmice. Kao klackalica.

Zdravlje

Sa mallim promenama u navikama i ishrani – bićete dobro.

BIK

Hrana

Obzirom da je vaša vladarka u znaku Device koja je poznata po zdravom načinu ishrane – kao da će vaš organizam sam prepoznavati šta I koliko mu je potrebno od namirnica. Malo, ali slatko – to će biti vaš moto za narednu sedmicu. U suprotnom – imaćete problem sa stomakom.

Ljubav

Porodični segment je malo zatalasan, pa ukoliko ste u braku ili živite sa partnerom – sigurno je da ćete naći razlog da se nešto kačite, uglavnom na sitno (mada kod retkih može biti i na krupno). Oni u vezama – kao sve će funkcionisati ali ćete ispod površine i voljena osoba i vi biti prilično nervozni. No, uglavnom ćete uspevati da to ispeglate (mrmljaćete i kritikovati jedno drugo, ali sebi u bradu). Slobodni Bikovi – ima prostora da se vi pokrenete, da više živnete i osetite potrebu da se družite. Ima prostora i za nove kontaktiće – samo nemojte da se žurite i zatrčavate, posebno ako su to kontakti preko društvenih mreža.

Posao

Vi ste uglavnom ok i korektni u ovoj nedelji, ali to ne znači da će se i drugi ponašati na taj način. Možete, posebno u prvom delu nedelje imati posla sa napornim saradnicima i klijentima a moguće i sa šefom koji će imati neke svoje ideje koje su totalno neostvarive. Samo nemojte da dozvolite da vas ovakve situacije izbacuju iz takta ili da čine da se nervirate. Budite ažurni sa svojim obavezama i neka vas ništa drugo ne dotiče. Dobar period za trgovce i one koji se bave uslužnim delatnostima.

Novac

Biće nekih neplaniranih troškova, ali ništa strašno.

Zdravlje

Menjajte nešto u načinu ishrane da biste se osećali bolje.

BLIZANCI

Hrana

Nedelja u kojoj vam je neophodna kvalitetna i redovna ishrana, jer ćete se energetski dosta trošiti. Trebali biste da u dnevni „raspored“ obroka uključite I užine – najbolje kombinaciju jogurta sa voćem, voćnih salata ili šake orašastih plodova.

Ljubav

Ukoliko je komunikacija sa partnerom bila loša u prethodnoj nedelji i vi ništa niste uradili po pitanju toga da je popravite – više je nego izvesno da i u ovoj nastavljate na isti način. Samo ćete nastaviti da se „ćerate“ a dokle – to ćemo već da vidimo. Umete vi reći ono što mislite i na lepši način, a ume i partner da se ne tvrdoglavi – samo je pitanje da li ste spremni da se potrudite oko tog usaglašavanja ili ne. Ukoliko se potrudite – može biti nekih finih dana i momenata u ovoj nedelji. Slobodni Blizanci – iako ste uključili svoj šarm na maksimum – ništa se spektakularno ne dešava na ljubavnom planu.

Posao

Lako je u ovim danima, pogotovo u prvom delu nedelje – izgubiti strpljenje, iznervirati se, izdramiti – ne sporim – biće situacija i osoba koje će se prosto truditi da vas izbace iz takta ali to ne znači da trebate da se prepustite tom talasu. Kao da će se sve takmičiti da vas uspori, omete, natera da neke stvari ponovo radite, možete imati probleme i sa papirima, u saobraćaju, nesporazume u komunikaciji. Sa dobrom energijom koju nosite sve to možete prevazići i završiti na vreme. Ne nervirajte se, nema vajde od toga.

Novac

Novac vam u ovoj nedelji dolazi, ali zajedno sa njim dolazi i povećanje troškova.

Zdravlje

Stariji Blizanci mogu imati pojačanje hroničnih tegoba. Mlađi – dobro ste.

RAK

Hrana

Stomak vam je dosta osetljiv ove nedelje, pa ne biste trebali da ga forsirate jakom ili previše začinjenom hranom. Odgovaraće vam supice, čorbice, neka lagana variva, kao I salate od više vrsta povrća, začinjene limunom I maslinovim uljem.

Ljubav

Ono što vi želite nije isto što želi i partner. Način na koji vi razmišljate i vidite vaš odnos – sudara se sa partnerovim. Ono što je vama bitno – partneru nije. Prosto rečeno – po mnogim pitanjima stojite nasuprot jedno drugom i bar za sada – ne vidi se kompromisno, zajedničko rešenje. Da li će ga biti kasnije? Pa, možda i hoće ukoliko na tome budete ozbiljno radili. Korak po korak, sitnicu po sitnicu. Slobodni Rakovi – mrducka se neka komunikacija, onako na sitno, na po porukicu, smeškić – ide to sporo, ali ipak ide. Savet za vas – ne požurujte ništa, dobro je ovako koliko god bili nestrpljivi.

Posao

I u poslu – mnogo nervoze a napredovanje brzinom od milimetar na sat. No, to napredovanje je ipak tu – brže ići neće, zatrpati vas novci neće ali i ovaj sistem „korak po korak“ daće svoje rezultate i Rakovi će početi da budu zadovoljniji vrlo brzo. Ukoliko se nadate nekom poslovnom putovanju ili dogovoru sa novim klijentom, saradnikom – ima šansi da se to pokrene i da dobijete povoljne informacije. Sa nadređenima i teškaškim osobama iz poslovnog okruženja gledajte da imate što manje interakcije.

Novac

Pa…ja bih sad jako volela da kažem nešto bolje, ali ovo deluje prilično stisnuto.

Zdravlje

Fizički – uglavnom ste dobro. Mentalno – opterećenje, nervoza, stres.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Rak

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nedeljni horoskop: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Izvor: Svet plus, 01.Avg.2021

Nedeljni horoskop za period od 2. avgusta do 8. avgusta 2021. godine! Šta mogu da očekuju Lav, Devica, Vaga i Škorpija!..LAV..Hrana..Malo ste se opustili i moguće je da preterujete sa nekim namirnicama, pogotovo slatkišima. Kada budete shvatili da vas omiljeni komad garderobe steže, navalićete...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.