Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Izvor: Svet plus, 30.Nov.2020, 10:05

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Nedeljni horoskop 30.11.-06.12.2020. godine. Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Ovnovi, jako ste nervozni početkom nedelje jer se ništa ne dešava po vašim planovima a i sa partnerom se ne kopčate baš „na prvu loptu“. Pogledajte šta to očekuje vaš zna Zodijaka ove nedelje!

OVAN

Hrana

Lako gubljenje energije i trošenje, pa vam je potrebna ishrana koja je raznovrsnija i bogatija nego inače. Takođe, kod nekih od vas mogući su problemi sa manjkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << gvožđa, pa vam se kao „prva pomoć“ preporučuju spanać, džigerica i cvekla.

Ljubav

Jako ste nervozni početkom nedelje jer se ništa ne dešava po vašim planovima a i sa partnerom se ne kopčate baš „na prvu loptu“. Na svu sreću pa druga strana ume i može da vas iskulira ali i „ohladi“ vašu uzavrelu glavu sa par rečenica. Sem ovih prvih dana koji mogu biti pomalo napeti, ostatak nedelje ne bi trebao da bude toliko loš. Samo jedna napomena – partner vas doooobro posmatra, zato pazite šta radite! Slobodni Ovnovi – aktivni vi, aktivni oni koji vas šmekaju ispod oka…prava atmosfera za zanimljiva dešavanja i još zanimljiviju komunikaciju. A možda padne i po koja avanturica, nikad se ne zna.

Posao

I u poslu će ta komunikacija u početnoj fazi donositi glavobolju Ovnovima. Jednostavno – ništa neće funkcionisati kako treba (čitaj – onako kako ste vi namerili), svi će vas nervirati, svi papiri će kasniti i tako dalje….Dobro je što će ta početna faza biti kratka – jako brzo se ovde pronalazi rešenje, smiruje se situacija i moći ćete da odahnete. Zato ne dižite tenziju ni sebi ni drugima. Neki vaši planovi, iako na prvi pogled dosta ambiciozni – počinju da se ostvaruju, i na iznenađenje drugih, a iskreno – i na vaše.

Novac

Više ste se istrošili od planiranog u protekloj nedelji i sada pokušavate da se „pokrpite“.

Zdravlje

Sem što ste blago neurotični – dobro ste.

BIK

Hrana

Novi recepti, novi začini, novi ukusi i mirisi – u periodu ste kada sve želite da probate, omirišete, okusite. Nećete biti skloni preterivanju, ali eksperimentisanju sa hranom – svakako. Za vaše zdravlje – manje slatkiša, više hrane bogate mineralima, naročito gvožđem.

Ljubav

A ko bi pohvatao vaša raspoloženja u ovoj sedmici? U jednom trenutku ste fenomenalno, u drugom ste besni za sve pare, u jednom momentu volite drago vam biće najviše na svetu…..a u drugom vrlo ozbiljno sumnjate u svaku njegovu reč i tražite dokaze koji bi vam potvrdili da je tu nešto „mutno“. Što je interesantno – voljena osoba se ponaša skroz korektno, što vam je tek sumnjivo….Manje drame, može? Slobodni Bikovi – ima tu par zanimljivih dešavanja sa osobama suprotnog pola, ali još uvek ništa ne ide u pravcu konkretnijih dešavanja. Eventualno bi mogli da se provuku neki strasni momenti i to je to…

Posao

U poslu se situacija uglavnom odvija korektno. Ok, imate nekih manjih nesporazuma sa određenim saradnicima, teško vam „padaju“ na mozak i živce ali uspevate da to rešite bez trzavica i bez posledica na posao. Neki od vas imaju prilično ozbiljne poslovne planove i iako u početnom momentu može izgledati kao da će to ići dosta komplikovano, ipak ćete do kraja nedelje biti zadovoljni onim što ste uradili. Tenzija se lagano spušta u vašem radnom okruženju i situacije se vraćaju u normalu.

Novac

Budite nešto oprezniji po pitanjima novca – mogući su jači troškovi u ovoj sedmici.

Zdravlje

Više povedite računa o ishrani. Idete iz krajnosti u krajnost – iz neredovnosti u preterivanje.

BLIZANCI

Hrana

Tegobe sa stomakom i želucem mogu biti prilično naporne, pa i na dalje stoji upozorenje da izbegavate hranu koja će vam opteretiti probavni sistem. Probajte da olakšate sebi nekim supicama, čorbicama, varivima – u suštini – jedite kašikom….

Ljubav

Pomračenje Meseca u vašem polju ličnosti u ponedeljak (kako god da se trenutno odvija situacija u vašim partnerstvima) pojačava osećaj nesigurnosti i neizvesnosti kod vas. Ne možete da se izborite sa osećajem da nešto ne funkcioniše onako kako bi trebalo između voljene osobe i vas i da postoje situacije na koje biste trebali da obratite pažnju. Jedino što mogu da vam preporučim jeste – ne žurite niti sa zaključcima niti sa potezima. Sačekajte. Slobodni Blizanci – na vas pomračenje drugačije deluje, donoseći vam nov emotivni interes i jaku privlačnost prema osobi koja je u vašoj blizini. Nagla zaljubljenost.

Posao

Imaćete osećaj da ste od samog početka nedelje razvučeni na sto strana, da i predviđene i nepredviđene situacije samo iskaču ispred vas. Umesto da kao muva bez glave krenete da sve rešavate odjednom, povucite se i malo priberite. Biće vam potrebno malo vremena da sastavite plan i da se organizujete a sigurno je da će ovakav način funkcionisanja dati bolje rezultate. Ulazite u period kada će se od vas zahtevati da budete više angažovani i organizovani, mnogo efikasniji nego do sada.

Novac

U ovu nedelju ulazite kroz troškove koje niste očekivali.

Zdravlje

Uznemirenost, borba sa stresom. Moguće su i glavobolje.

RAK

Hrana

Pokušavate vi tu kao sa nekim dijetama, kao trudite se da menjate svoj način ishrane…..a u suštini samo merkate kako ćete da ćapite omiljenu hranu. Loše vesti – teško je da ćete u ovoj sedmici uspevati da se kontrolišete i obuzdate apetit…

Ljubav

Pomračenje Meseca u ponedeljak će vas na više nivoa prodrmati. Evidentan je porast neizvesnosti i strahova jer ništa ne ide onako kako ste se nadali a u vama i oko vas se dešavaju promene koje ne možete kontrolisati a koje itekako utiču na odnos sa voljenom osobom. Jedino što vas sada izvlači jeste ljubav, ali ne laka i lepršava već ona za koju se treba boriti, za koju treba goreti. Ako takvu ljubav osećate prema partneru – onda se ne brinem za vas. Ako ne – onda se zapitajte šta tražite više tu? Slobodni Rakovi – ljubav vam je tu, ne oklevajte više i zgrabite je obema rukama. Sada to možete.

Posao

Odnos sa kolegama, poslovna svakodnevica, obaveze i odgovornosti – sve je to u fokusu kod vas u ovim danima. Imate osećaj da konstantno morate da se borite u radnom okruženju a sigurnost i stabilnost vam izmiču. Neke administrativne poslove ćete završiti bukvalno u poslednjem trenutku. Ulazite u period kada se vaše poslovne aktivnosti proširuju, ali isto tako i period kada imate problem da se organizujete na pravi način. Neće vam prijati ova nesređenost, ali sada je tako kako je….

Novac

Jako ste opterećeni materijalnim segmentom iako ćete ubrzo videti da niste imali razlog za takve misli.

Zdravlje

Problemi sa nesanicom. Takođe – više obratite pažnju na redovnost i ispravne životne navike.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Rak

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nedeljni horoskop: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Izvor: Svet plus, 30.Nov.2020

Nedeljni horoskop 30.11.-06.12.2020. godine.Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Lavovi, ukoliko ste u situaciji da nešto sakrivate od dragog vam bića – budite oprezni u ovoj nedelji. Pogledajte šta to očekuje vaš zna Zodijaka ove nedelje!..LAV..Hrana..Dobar je trenutak da ispravite neke propuste u svom...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.