Nedeljni horoskop 03.-09.08.2020. godine: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Izvor: Svet plus, 02.Avg.2020, 09:36

Nedeljni horoskop 03.-09.08.2020. godine: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Nedeljni horoskop za period od 03. do 09.08.2020. godine! Kod nekih je naglašena potreba za hranom, a kod drugih džumbus do polovine nedelje. Pogledajte šta to očekuje vaš znak Zodijaka u narednom periodu!

OVAN

Hrana

Potreba za kaloričnijom hranom I hedonizmom naglašena je sada kod vas, ali biste ipak trebali da vodite računa da ne preterate. Naročito će slatkiši predstavljati izazov za vas. Uvedite više ribe >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << I povrća u ishranu, a od mesa koristite pileće ili ćureće.

Ljubav

Ovu sedmicu slobodno možete nazvati „nedelja vežbanja tolerancije sa partnerom“. Možda zvuči rogobatno ali nije toliko loše. Uglavnom vas očekuje dobra kompatibilnost sa osobom koju volite, ali samo ako je atmosfera opuštena i ukoliko ste oboje u dobrom fazonu. Onog momenta kada kod nekog od vas počne da škripi, bilo zbog posla ili nekih drugih stvari – tenzija se podiže i postoji šansa da se pokačite. U tim momentima – ili se sklanjajte jedno od drugog ili sve okrećite na šalu. Slobodni Ovnovi – vaš društveni život se pojačava i trenutno vam makar dve osobe golicaju pažnju i misli.

Posao

Izgurajte prvih par dana ove nedelje na mišiće. Ukoliko pomislite da se ama baš svi Marfijevi zakoni sada odnose samo na vas – i niste toliko daleko od istine. Sve što može da zakoči – zakočiće, sve što može da se iskomplikuje – baš će to i uraditi. I komunikacija sa šefovima, kolegama, saradnicima – biće za vas prenaporna i spora. Ali, šta da se radi osim da se gura dalje napred. Drugi deo sedmice je nešto bolji, podsticajniji i već daje šanse da se završe stvari koje su vas opterećivale, smarale, mučile.

Novac

Neki trošak vas čeka….i dočekaće vas. Teško da ćete uspeti da mu pobegnete.

Zdravlje

Niste loše. Možda povremene glavobolje ili problemi sa sinusima. Starijima malo skakuće pritisak.

BIK

Hrana

Što zbog vremenskih prilika, što zbog varenja – ove sedmice ćete intuitivno osetiti potrebu za lakom I zdravom hranom, koja vam ne opterećuje želudac, a donosi vam dovoljno energije. Za brzo „dizanje“ koristite voće – lubenice, dinje, maline, kupine, borovnice.

Ljubav

Nekako partner i vi delujete u ovoj nedelji u fazonu „tu ste, a niste“. Fizički možete biti jedno pored drugog, a opet kao da ste kilometrima daleko. Ne izgleda mi kao da ćete se svađati, već pre kao da ili nemate dovoljno vremena jedno za drugo, ili vrtite jedne te iste priče i oboma vam je pomalo dosadno, ili se jednostavno – ne otvara prostor da se oboje opustite i uživate zajedno. Sve je sada na nekom čekanju, sporo i neinspirativno. Slobodni Bikovi – sad ste u nekom vakuumu po pitanju novih ljubavnih šansi. Ili nema nigde nikoga ili ta neka simpatisanja nikako da se pokrenu u pravom smeru.

Posao

Pun Mesec u polju karijere vas dočekuje na početku radne sedmice. Naravno – obećava vam džumbus makar do polovine nedelje, a ukoliko ste baš „srećnik“ – onda i duže. Neka će vas papirologija ili birokratske zavrzlame iznervirati za sve pare. U svakom slučaju, na poslu, u  kontaktima sa drugima je pojačana nervoza. Doduše, vi ste mi u fazonu da pokušavate da se prilagodite i nađete kompromis sa onima sa kojima ste u kontaktu pa će to na kraju još i biti rešeno kako valja.

Novac

Imate neke obaveze koje morate regulisati, pa izvolite  – što se mora, nije teško.

Zdravlje

Imaćete probleme sa spavanjem, možda malo sa stomakom.

 Horoskop za pun Mesec u Vodoliji 3. avgusta! Evo čega se oslobađamo!

BLIZANCI

Hrana

Izuzetno će vam prijati mlečni proizvodi, naročito kiselo mleko, jogurt, sirevi. Nemojte zanemariti I značaj žitarica, koštunjavog voća I povrća, jer su vam sada potrebni radi lakšeg varenja I veće energije. Nešto je pojačan apetit prema slatkišima pa gledajte da ne preterate.

Ljubav

Do polovine nedelje otprilike sa dragim vam bićem funkcionišete „na gurku“. Moraćete oboje dobrano da se potrudite da ne padnu neke teške reči….ili pak da ne zaćutite dibidus. Ako „preteknete“ kao par – drugi deo sedmice donosi smirivanje tenzija i poboljšanje u odnosima. Ako ne preteknete – ovaj period neka vam posluži da ispeglate ono što se ispeglati da – pri tom ne mislim na veš, nego na komunikaciju. Slobodni Blizanci – iz emotivih nedešavanja, iluzija i statičnosti ulazite u drugom delu sedmice u jedan neuporedivo povoljniji period po vas. Razmrdajte se i spremite se za ljubavne akcije.

Posao

Ono na šta ste računali i što je bilo „stopostotno sigurno“ zakočilo se i ni milimetar da mrdne. Em ste vi preopterećeni em imate utisak da sav taj vaš trud ne vodi ničemu jer se nikakvo rešenje ne pojavljuje niti se bilo koja situacija vama bitna pomera. Samo polako – ipak će se sve pokrenuti, ali ćete morati da sačekate drugi deo sedmice. Ulazite u fazu dogovora, pokreta, dešavanja, intenzivnosti – ali onih koje daju konkretne rezultate a ne samo da vas iscrpljuju i troše vam snagu.

Novac

A para ne, a para nema…..ali biće ih kasnije. Troškovi su tu pa su tu.

Zdravlje

Vremenske prilike vam ič ne prijaju. Osećate se kao da ste bez energije u potpunosti.

RAK

Hrana

I ova nedelja donosi izražen porast apetita, i to najviše zbog nervoze i promenljivih raspoloženja koja će vas svaki čas mučiti. Izbegavajte brzu hranu, konzumirajte više tečnosti i možda je najbolje da se okrenete povrću i voću.

Ljubav

Pun Mesec koji vlada vašim znakom, opozicija Merkura iz vašeg polja ličnosti sa Saturnom iz polja partnerstava – pa jel to vama liči na miran, divan i stabilan početak nove sedmice? Meni lično liči na onako, prilično zategnute partnerske odnose i na pritisak od strane voljene osobe na koji vi odgovarate ćutanjem, povlačenjem i naravno – nerviranjem. A liči i na to da sve što vi hoćete – drago vam biće neće. Da li će ovakva situacija trajati dugo još? Ne, par dana a posle toga će tenzija splasnuti. Gledajte da u međuvremenu ne „polomite“ odnos. Slobodni Rakovi – kod vas ništa za sada. Uskoro će biti.

Posao

Jes malo zakočilo. U stvari nije malo – ali rešićemo mi to. Početak nedelje donosi kulminaciju u dešavanjima (ili nedešavanjima), donosi maksimalno zategnute odnose na poslu a pojedinim Rakovima donosi osećaj i da su u potpunosti zablokirani ama baš za sve što žele da postignu i završe. Ukoliko smatrate da se nikada nećete pokrenuti, da nećete pronaći snage u sebi da rešite sve ovo – grešite. Već tokom ove sedmice počećete polako da izlazite na svetlo dana po pitanju posla. Bićete vi ok.

Novac

I finansijska situacija će početi polako da se poboljšava.

Zdravlje

Osećaj opšte iscrpljenosti počeće da popušta u drugom delu nedelje.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Nedeljni horoskop 03.-09.08.2020. godine: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Izvor: Svet plus, 02.Avg.2020

Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Nedeljni horoskop za period od 03. do 09.08.2020. godine! Lavovima se savetuje da ne kunjaju nakon ručka, kod Devica nije vreme za spektakularne promene! Pogledajte šta to očekuje vaš znak Zodijaka u narednom periodu!..LAV ..Hrana..Lavovi mogu imati problem sa varenjem,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.