Izvor: Piplmetar.rs, 30.Jul.2023, 00:31

NEDELJNI HOROSKOP: Blizanci na mukama, Strelac da se ne zadužuje, Jarčeve očekuju turbulencije, a vas?

Pročitajte nedeljni horoskop od 31. jula do 6. avgusta!
Izvor: MONDO/Mario Milojević

Pročitajte nedeljni horoskop od 31. jula do 6. avgusta 2023. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!
OVAN Nedeljni horoskop od od 31. jula do 6. avgusta 2023. godine vam donosi nova rezonovanja i poglede na budućnost. Imaćete izraženu potrebu za druženjem sa ljudima. Oćekuju vas nove konekcije i poslovne saradnje. Iako vas bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << rado entuzijam ne zalećite se na prvu loptu. Nezaposlene očekuju nove ponude. U ljubavi je vreme je da napravite prvi korak. Unosite više vitamina. Najbolji dani biće vam utorak i petak.
BIK Dosta ste držali gard, sada vam zvezde donose nove prilike i otvorenot ka novim idejama. Vaši talenti dolaze do izražaja. Idelna je prilika da ih unovčite. Gde god da se pojavite vaša energija će doći do izražaja. To bi moglo nekima da zasmeta, ali nemojte da pokleknete. Hrabro koračajte napred. Slobodni Bikovi uživaće u pažnji simpatije. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.
BLIZANCI
Tokom ove nedelje vaša svestranost vam zadaje muke. Bićete na sto strana što će vas dodatno zbuniti. Pokušajte da se fokusirate na jednu stvar i da budete predani njoj. Slobdni Blizanci se nalaze na ljubavnoj klackalici, dok će oni slobodni da uživaju u flertu. Unosite više tečnosti!
RAK
Ove nedelje prošlost vam kuca na vrata. Pokušajte da kontrolišete emocije. U suprotnom znatno će uticati na vaš izazov. Na poslovnom planu novi izazovi su pred vama. Postoji mogućnost da vam neko stane na žulj. Odreagujte mudro. Ne dozvolite da vam male stvari utiču na velike ideje. Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.
LAV
Povolljna nedelja za nove saradnje, pogotovo ako imate privatan biznis. Pripazite na troškove i ne zalećite se. Odredite svoje prioritete i držite se njih. Tri put meri jednom seci je vaša parola ove nedelje. Poslušajte siganle koje vam telo šalje. Krećite se više! Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.
DEVICA
Početak nedelje dosta ubrzan, očekuje vas dosta obaveza, dok ćete u ostatku malo da odahete. Pokušajte bolje da organizujete vreme kako vam društveni život ne bi ispaštao. Ljubav vam je trenutno na poslednjem mestu, iako imate emocije. Ključ je u boljoj organizaciji.Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.
VAGA
Nedeljni horoskop od od 31. jula do 6. avgusta 2023. godine vas savetuje da se više fokusirate na cilj, a ne na prepreke. Pomalo ste se ukopali u mestu. Potražite savet starijih i osvrnite se na svoje greške. Nije vreme za njihovo ponavljanje. U drugoj polovini nedelje očekuje vas prilv novca. Ne zalećite se sa trošenjem! Najbolji dani biće vam sreda i petak.
ŠKORPIJA Žustri ste i oštri na rečima, a to bi moglo da vas košta pogotovo na poslu. Ne trpite nepravdu, ali trenutno je bolje smirenim tonom da je „izbacite“ na videlo. Slobodne Škorpije imaće priliku za romansu, dok one zauzete očekuju male rapsprave. Unosite više tećnosti! Najbolji dani biće vam petak i nedelja.
STRELAC
Ove nedelje će vam prijati samoća. Imate vremena za razmišljanja. Partner možda neće imati razumevanja za vas, ali mu na vreme kažite i objasnite. Ne zadužujte se u bankama ili kod neproverenih ljudi bar u toku ove nedelje. Povedite računa o ishrani i izbacite iz nje nezdravu hranu i štetne napitke! Najbolji dani biće vam utorak i subota.
JARAC
Početak nedelje teče mirno, ali već sredinom očekujte mini turbulencije. Iako vam se čini da se sa partnerom sve rešilo, vrlo je moguće da će vam „baciti“ sve karte na sto i reći vam neke stvari koje vam se neće dopasti. Pokušajte argumentovano da rešite nesuglasice. Okružite se ambicioznim ljudima i procvetaćete. Najbolji dani biće vam ponedeljak i sreda.
VODOLIJA
Prva polovina nedelje biće u jeku posla i obaveza. Potrudite se da ih ravnomerno rasporedite kako biste na miru uživali u slobodnim danima. Moguća su manja ogovaranja na poslu, ali se trudite da se iz vaših usta ne čuju teške reči. Budite umereni u svemu, pa tako i u hrani. Obratite pažnju na telesnu težinu. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.
RIBE
Nedeljni horoskop od od 31. jula do 6. avgusta 2023. godine vam donosi pozitivnu energiju i izražene ambicije. Dominiraćete u poslu, ali se trudite da budite timski igrač. Budite oprezni pri donošenju finansijskih odluka i ako je potrebno savetujte se sa iskusnijim ljudima. U ljubavi slobodni Rakovi uživaju na svakom koraku, dok oni zauzeti bi trebalo da postave jasno stvari na svoje mesto. Najbolji dani biće vam ponedeljak i sreda.

Opširnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Strelac

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.