NEDELJNI HOROSKOP

Izvor: Kurir, 19.Feb.2012, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEDELJNI HOROSKOP

Ovan

od 21. marta

do 20. aprila


Ljubav: Nemojte se buniti. Veza u kojoj se nalaziti je sudbinska. Bez obzira na to da li ste zadovoljni ili ne, snađite se. Vage su idealni partneri.

Posao: Ovo je odličan period za ljude rođene u znaku Ovna koji se bave papirima, sudstvom, zakonodavstvom. Sve vam ide od ruke. Izbegavajte sukob sa zakonom. Sredinom nedelje izlazite iz opasnog perioda.

Zdravlje: Mogući su zdravstveni problemi vezani za >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << krvni pritisak. Pazite na glavobolju i bubrege. Sve je povezano. Smanjite stres.

Bik

od 21. aprila

do 20. maja


Ljubav: Preosetljivi ste i mnogo očekujete od jednog susreta. Sa neizvesnošću i zebnjom gledate na susret koji bi trebalo da se dogodi početkom nedelje.

Posao: Nemojte se nervirati ukoliko se poslovi ne odvijaju željenim tempom. Ne mešajte posao i emocije u životu. Nemojte dozvoliti da vas udarci sa strane vređaju u tolikoj meri.

Zdravlje: Nervoza može uticati na zdravlje, ali se prvenstveno manifestuje u vidu pojačanog konzumiranja hrane. Da li ste nedavno stali na vagu?

Blizanci

od 21. maja

do 20. juna


Ljubav: Kriza u vezi vas izluđuje. Samo, postoji jedan mali problem: niste objektivni. Nigde ne vidite svoju krivicu.

Posao: Koncentrišite se! Ovo su teška vremena za vas i to vas izbacuje iz koloseka, što se održava na poslove. Ne vidite kraj tunela, a on je vrlo blizu i lako ga je naći. Konfuzni ste, što se odražava na poslove. Idite na bolovanje ili ostavite probleme kod kuće.

Zdravlje: Neke stvari ne možete da svarite. I figurativno i bukvalno. Bolovi u stomaku samo su rezultat nerviranja.

Rak

od 21. juna

do 22. jula


Ljubav: Zašto ste toliko zatvoreni? Niko ne može da vam priđe! Pod hitno spustite gard i otvorite vrata. Možda će osobi u znaku Jarca to biti lakše da uradi nego drugima.

Posao: Ne budite pohlepni! Ovo je, istina, idealan period da se bacite na posao i privedete kraju neke već otvorene projekte, ali morate da budete strpljivi da biste imali finansijske koristi. Bićete veoma zadovoljni.

Zdravlje: Pazite se leda! Lako bi moglo da se desi da polomite kosti. Hronični bolesnici i reumatičari najviše su izloženi problemima.

Lav

od 23. jula

do 23. avgusta


Ljubav: Veoma pozitivna nedelja pred vama. Osoba rođena u znaku Ovna pruža vam mnogo razumevanja i ispunjava vas u potpunosti. Ipak, budite oprezni da se ne biste okliznuli...

Posao: I na ovom polju očekuje vas uspeh u narednih sedam dana. Ipak, na ovom polju morate biti strpljivi da biste ubrali plodove. Zato, nemojte odustajati. Biće uspona, padova, a neke stvari rešavaće se same od sebe.

Zdravlje: Muči vas glavobolja. Kontrolišite pritisak. Možda ne bi bilo loše da posetite lekara. Preventivno.

Devica

do 24. avgusta

do 22. septembra


Ljubav: Ljubomorni? Nesigurni? Šta vam je? Pa ne liči na vas da se tako ponašate. To što ste razdvojeni od partnera ne znači da treba da očajavate!

Posao: Naoružajte se strpljenjem i papirima. Očekuje vas mnogo posla, mnogo izazova i mnogo podmetanja. Izbegavajte nezakonita sredstva zbog mogućih posledica. Poželjno je napraviti dobru strategiju ako želite da isplivate iz mase poslovnih obaveza.

Zdravlje: Device su poznate po samo jednoj „ozbiljnoj“ bolesti: hipohondriji. Izlečite se što pre.

Vaga

od 23. septembra

do 23. oktobra


Ljubav: Strastvena nedelja je pred vama. Ako ste u vezi sa osobom koja je rođena u znaku Vodolije, emocije će prštati na sve strane. Nemojte oklevati. Prepustite se užitku.

Posao: Pre svega završite ono što ste ranije započeli. Mnoge osobe rođene u znaku Vage ove nedelje će promeniti posao, ili bar način na koji rešavaju poslovne probleme. Ne rasipajte snagu na tračeve.

Zdravlje: Pod stresom ste. Zato vas prate nervoza i konfuzija. Najsmešnije: lepi događaji su pred vama.

Škorpija

od 24. oktobra

do 21. novembra


Ljubav: Ako tražite novog partnera, savetujemo vam da pronađete nekoga rođenog u znaku Lava. Pod uslovom da mu ne padne mrak na oči zbog vaše ljubomore. Pružite tom Lavu podršku.

Posao: Gubite vreme na nebitne stvari. Korigujte se. Distancirajte se od problema, fokusirajte se na rešenja. Vi u svojim rukama imate dobitnu kombinaciju: pouzdani ste, vredni i radni. Dokažite to.

Zdravlje: Uozbiljite se: problemi sa organima za varenje zahtevaju ozbiljniji pristup. Posetite lekara.

Strelac

od 22. novembra

do 21. decembra


Ljubav: U mirnim ste vodama: partner i vi ste u dobrim odnosima i podržavate jedno drugo tokom vrlo napetih vremena. Nežnost i strast pouzdana su luka, u koju uvek možete pobeći.

Posao: Nemojte biti brzopleti. Ove nedelje imaćete velike ambicije. Zbog toga ćete lako realizovati svoje poslove - velike i male. Nemojte biti iznenađeni ako na kraju nedelje budete imali više para nego što ste očekivali.

Zdravlje: Da li ste dobili vakcinu protiv gripa? Čuvajte se virusa! Oni mogu da vam naprave problem.

Jarac

od 22. decembra

do 19. januara


Ljubav: Za većinu osoba rođenih u ovom znaku naredna sedmica nije previše povoljna. Pojedincima će prijati da nedelju provedu u porodici, ali će velika većina biti u emotivnim problemima.

Posao: Za razliku od ljubavi - posao ide od ruke: lako savladavate prepreke i postižete uspehe. Izbegnite nesigurnost da biste bili uspešniji. Nemojte se opterećivati obćanjima koja ne možete da ispunite.

Zdravlje: Obratite pažnju na grudi, gornji deo stomaka. Mogući su manji problemi.

Vodolija

od 20. januara

do 19. februara


Ljubav: Zašto toliko strahujete za svoju slobodu? Vaš partner (naročito ako je rođen u znaku Vage ili Raka) vas ne ugrožava. Opustite se. Uživajte u emocijama i nežnostima.

Posao: Nema potrebe da rizikujete ili menjate ponašanje! Budite uvek spremni da povučete oštre poteze. Zahvaljujući izuzetnim kreativnim mogućnostima, nižete uspehe. Sledi poboljšanje materijalne situacije.

Zdravlje: Ne sekirajte se zbog zdravlja, pošto se situacija menja nabolje. Naravno, morate da budete umereni u svemu.

Ribe

od 20. februara

do 20. marta


Ljubav: Svu krivicu svaljujete na partnera. Ne uviđate sopstveni deo odgovornosti. Ako nešto ne preduzmete, rastanak će biti neizbežan.

Posao: Previše ste zahtevni. Ne umete da procenite mogućnosti - pre svega sopstvene, pa onda i mogućnosti vaših saradnika. Niste zadovoljni razvojem događaja. Finansijska situacija nije sjajna. Ako razmišljate o tome da je popravite, preduzmite konkretnu akciju. Ovako više ne ide.

Zdravlje: Mogući su problemi sa želucem, bubrezima i osećaj fizičke iscrpljenosti. Posetite lekara. Preventivno.

Zoran Vulović
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop za mart,   Horoskop za april

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.