Modni horoskop: Koji trend 2024. odgovara vašem znaku

Izvor: Piplmetar.rs, 18.Jan.2024, 17:30

Modni horoskop: Koji trend 2024. odgovara vašem znaku

Kao i sve prethodne, i ovu godinu će obeležiti raznovrsni modni trendovi. Modni horoskop otkriva koji trend odgovara vašem znaku.
Na kraju odlazeće i početkom nove godine tradicionalno sagledavamo modne trendove koji su na zalasku i one koji će i dalje biti aktuelni. 2023. pomešala je različite trendove, od stila Barbi lutke do neverovatnog „tihog luksuza“, uključujući trendove iz 2000-ih i trendove iz 60-ih. Kako bi bilo da ove godine, među modnim trendovima koji će vladati >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << 2024. odaberete onaj koji je u skladu s vašim horoskopskim znakom?
Ovan: Crvena boja Vaša harizma vam omogućava da uopšte ne morate da pratite najnovije trendove – ionako ste uvek u centru pažnje. Ali, igrom slučaja, boja koja vama najviše odgovara u trendu je ove godine. Ako niste spremne da se obučete u crveno od glave do pete, neka to budu pojedini komadi odeće, crveni ruž ili crveni aksesoaru (torba, rukavice, marama, nakit…).
Bik: Sportski-šik Bikovi kombinuju udobnost i sofisticiranost, a modni horoskop vam savetuje da u ovoj godini obratite pažnju na sportski šik – trend koji Kim Kardašijan i Kajli Džener nastavljaju da demonstriraju. Isprobajte elegantnu bomber jaknu uparena sa suknjom od šljokica ili uparite sivu trenerku sa metalik sandalama i lakiranom torbom.
Blizanci: Poslovni autfiti Vaša lepršava priroda ne trpi stege, pa su opušteni poslovni autfiti idealni za vas. Isprobajte trodelno odelo sa širokim pantalonama srednjeg ili niskog struka, stilizujte midi suknju sa oversize blejzerom u duhu onih koje su nosile Hejli Biber i Elza Hosk. I sve to uparite sa  omiljenim patikama ili baletankama.
Rak: Džins Račice nisu toliko zainteresovane za brendove – biraju osnovne stvari zbog kojih se osećaju ženstveno, privlačno i opušteno. Ove sezone, modni horoskop vas poziva da obratite pažnju na teksas, koji je i dalje jedan od najmodernijih materijala na modnoj pisti. Predlažemo da tražite inspiraciju u nezaboravnim autfitima iz 90-ih – oni će biti u trendu 2024.
Modni horoskop: Lav – Šljokice O tome da su Lavice najmodernije, suvišno je i pričati. One uvek izgledaju besprekorno. Trend koji će vam najviše odgovarati ove godine su šljokice. Takve stvari treba da nosite u kombinaciji sa bazom: na primer, svetlucave pantalone ili suknju upotpunite običnom belom majicom ili pripijenim providnim bodijemm dugih rukava, a svetlucavu haljinu možete kombinovati sa patikama.
Devica: Koketa stil Device su po prirodi sofisticirane i nežne devojke, tako da će vam trendi koketna estetika besprekorno pristajati. Stil kombinuje ženstvene prozračne haljine i suknje, volane, mašne, karnere i sve što odražava lakoću i prozračnost. Posebna pažnja je posvećena boji – jezgro podrazumeva pastelne boje.
Vaga: Tihi luksuz Dame rođene u znaku vage instinktivno osećaju najuspešnije kombinacije, zbog čega ne prate toliko najnovije trendove, ali uvek izgledaju besprekorno. Modni horoskop kaže da vama najviše pristaje stil „tihi luksuz“ (ali vi to verovatno već znate). Visokokvalitetna trikotaža, moderna odela, kožna galanterija i čizme će istaći vaš šarm i eleganciju.
Škorpija: Prozračnost Škorpije se smatraju najstrastvenijim i najseksepilnijim znakom zodijaka, pa ko drugi nego vi treba da isprobate glavni trend poslednjih godina – transparentnost. Senzualni topovi, bodiji, haljine, suknje i bluze sa prozirnim umecima ili prozirnim materijalima daće vam samopouzdanje i glamur, a prolaznici neće moći da skinu pogled sa vas.
Strelac: Drugačiji od svih Strelčeve često nazivaju narcisima, ali samo zato što uvek izgledaju drugačije od svih ostalih i uživaju u tome. Imaju svoj stil i ne slušaju tuđe komentare i preporuke za kreiranje autfita, jer su sigurni u svoj izbor. Najviše im odgovara kombinacija sportskog i poslovnog stila. A jedan od trendova koji biva savršeno odgovarao je garderoba koja podseća na srednjoškolsku uniformu.
Jarac: Jarke boje Čini se da je kidcore kreiran za Jarčeve koji vole jarke boje u svojoj garderobi i ne plaše se smelih kombinacija. Sam stil podrazumeva višebojne haljine, nakit u dečijem stilu, pletene stvari sa ogromnim ukrasima, dečije kape, šarene haljine…
Vodolija: Normcore Vas nije brig za trendove i nosi isključivo ono šta vama odgovara. Odbijanje trendova učiniće vas najmodernijom devojkom i pravom predstavnicom normkora, među kojima je i slavna Điđi Hadid. Trenerke, osnovna bela majica, obične farmerke i sako postali su glavni elementi senzacionalnog trenda koji već imate u svojoj garderobi.
Ribe: Stil Marija Antoaneta Senzualne Ribe često biraju za sebe izuzetan stil: neobične marame i kape, romantičnu odeću koja se suptilno graniči sa seksualnošću, mnogo nakita i neobičnih detalja sa vintidž primesama. Stoga vas modni horoskop poziva da se okrenete najmodernije trendu sezone i oblačite se u stilu Marije Antoanete. Korseti, volani, cvetni dezeni i pastelne nijanse učiniće da se izdvojite iz gomile 2024. godine.
grinvalds/gettyimages.com
Nastavite da čitate
?>



Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.