Izvor: Piplmetar.rs, 17.Jun.2023, 03:31

Ljubazni vikend horoskop za 17. i 18. jun: Vaga, vreme je da prebolite svoju bivšu ljubav!

Ljubazni horoskop za vikend za 17. i 18. jun: Ovan treba da izdrži iskustvo, a Blizanci da iznenade partnera. Kakav vas vikend očekuje?
Iznad Već duže vreme želite da se pomirite sa bivšim partnerom, a ovaj vikenda pokušavate da uspostavite kontakt sa njim. Međutim, da li je to zaista pametno? Zauzetim Ovnovima vikend će proći bez većih promena.
Bik Oni koji su u vezi imaju harmoničan odnos sa partnerom za vikend. Osmislite zajedničke ciljeve i strategije za njihovo pozicioniranje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << BESPLATNI Bik će skupiti hrabrost da priđe osobi koja im se dopada. Ne znaš ako ne pokušaš, zar ne?
Ljubazni vikend horoskop za 17. i 18. jun: Blizanci Osmislite romantično putovanje za svog partnera. Iznenađenje kojim ćete ih obrađivati doneće vam vikend pun ljubavi, ali i neočekivanih pogodnosti. Slobodni Blizanci će biti puni samopouzdanja i neće oklevati da svoje reči sprovedu u delo. Upravo takav stav će osvojiti osobu koja vam se sviđa.
Rak Rakovi koji su sami provešće vikend u potrazi idealan partner. Zauzeti predstavnici znaka će se sa voljenom osobom povezivati na novom nivou razgovorom o različitim temama i idejama.
Lav Ovog vikenda bićete veoma neodlučni i raspoloženi. Istovremeno, poželećete da budete okruženi velikim brojem ljudi, ali i da budete povučeni i okrenuti sebi. Međutim, na odlasku ćete imati mnogo udvarača.
Devica Zvezde vam nisu naklonjene ovog vikenda, pa se čuvajte ishitrenih odluka. Prikupite sve dokaze pre nego što optužite svog partnera za nešto što nije uradio. slobodoumne Device će uživati u ovom načinu života.
Vacanci Iskoristite ovaj vikend da prebolite svoju bivšu ljubav. Zvezde su vam posebno naklonjene i bićete na meti velikog broja udvarača. Zaboravite prošlost i okrenute se budućnosti. Romanse su takođe moguće na posao.
Ljubazni vikend horoskop za 17. i 18. jun: Škorpija Ljubav trenutno nije na vašoj listi prioriteta. Čak se prema svom partneru odnosite kao prema prijatelju, a to će mu posebno smetati ovog vikenda. Isto je i samcima Škorpijama koje menjaju partnere češće nego što im je zaista potrebno.
Strelac Dozvolite svojim emocijama da izađete na videlo i pokažite partneru kako se osećate. Budite romantični jer će ovakva atmosfera ojačati vašu vezu. Strelci koji su na pragu nove veze treba da budu otvoreni sa svojim stavovima i osećanjima.
Jarac Vikend će vam doneti neizvesnost u izboru partnera. Pokušajte da logički analizirate svoj odnos. Oni koji su sami će nekoga očarati atraktivnim izgledom ili neobičnim stilom odvajanja.
Vodolija Vodolije koje su same mogu da se pripreme za ljubavna iskustva. Neko u poslovnom okruženju će vas očarati i prikazati se da ta osoba zna kakav je pritisak na vas ostavila. Vodolije u paru će imati manje, ali česte sukobe sa partnerom.
Riba Vaš partner zna kako da vas šarmira i koristi to ovog vikenda. Uživajte u danima ispunjenim ljubavi. Upoznajte osobu koja vam od tog trenutka neće izaći iz uma. Osmislite strategiju za postizanje intimne komunikacije.
OcusFocus/GettiImagesPlus
Najnovije na portalu Marie Claire





Detaljnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Vaga

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.