Ljubavni vikend horoskop za 1. i 2. jul: Vodite ljubav, a ne rat

Izvor: Piplmetar.rs, 01.Jul.2023, 04:30

Ljubavni vikend horoskop za 1. i 2. jul: Vodite ljubav, a ne rat

Ljubavni vikend horoskop za 1. i 2. jul obeležiće nezgodni kvadrat između Venere i Urana. Čak i sitnice u ljubavnom odnosu mogu buknuti kao požar i izazvati razdor. Bolje da se ljubite, nego da se svađate…
Ovan Kvadrat između Venere i Urana donosi hrabrost i motivaciju da krenete u nove ljubavne pohode. Vreme je da krenete po ono što želite. Prevaziđite stidljivost i ako u izlasku sretnete nekog ko vam se dopada – priđite bez oklevanja. Jer, ko bi vam odoleo danas…
Bik Aspekti >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << na nebu su takvi da će vam, dragi Bikovi, ovog vikenda jezik biti brži od pameti. Pa se na vreme pripremite. Izbrjte do 100 pre nego što poželite da partneru “saspete sve u lice”. Naročito u nedelju kojom će dominirati kvadrat između Venere i Urana. Osim ako ne želite da trajno narušite odnos. Bolje da tu silnu energije potrošite na lepši način…
Blizanci Subota je posebno srećan dan za vas, zahvaljujući magičnom spajanju Sunca i vašeg vladara, pametnog Merkura. Flert na poslu mogao bi se pretvoriti u strastveni vikend. Strast će dodatno podgrejati kvadrat između Venere i Urana. Samo nemojte razmišljati o budućnosti i mudro izbegnite ozbiljne razgovore. Biće dana i za to…
Rak Pucaćete od smopouzdanja ovo vikenda i to će delovati kao magnet na suprotni pol. Sad je pravo vreme da zavedete osobu koja vam već duže vreme privlači pažnju. Kvadrat između Urana i Venere donosi neočekivane susrete, pa se tu iza ugla može pojaviti i neki bivši. Ali će vas više privlačiti nove osobe. Nemojte ulaziti u verbalne sukobe. Čuvajte energiju.
Ljubavni vikend horoskop za 1. i 2. jul: Lav Venera je u vašem znaku, a budući da formira kvadrat sa Uranom, vaš ljubavni život je sve samo ne monoton. Ovog vikenda nećete znati šta ćete pre: da li da pozovete na sastanak osobu koju ste upoznali preko društvenih mreža, da otputujete negde na par dana ili da se javite osobi koju ste upoznali u prošlom izlasku. Opustite se, vama niko ne može odoleti.
Devica S obzirom na to da ste raspoloženi za veliko spremanje, pospremite malo odnos s partnerom ovog vikenda. Ali, ako je ikako moguće, bez kritikovanja i pasivno-agresivnih igrica. Mada će vas kvadrat između Venere i Urana izuti iz cipela. Umesto toga, odvedite partnera na neko mirno mesto i malo se opustite. Slobodne Device bi mogle sresti interesantnu osobu na nekoj izložbi.
Vaga Nemojte se šokirati ako vam dugogodišnji prijatelj izjavi ljubav baš ovog vikenda. Mada, ako budete iskreni prema sebi, shvatićete da ni vi niste ravnodušni kada je on u pitanju. Zračite posebnim sjajem i nije čudo što ste na meti udvarača. Pazite da vam vikend ne pokvare osobe koje očekuju od vas da im budete rame za plakanje. Naročito u nedelju.
Škorpije Ak oste čekali da rezervišete putovanje za dvoje, sad je pravi trenutak za to. Malo ste iscrpeli partnera svojim igricama, pa bi bio red da mu se odužite ovog vikenda. I nemojte da pravite ljubomorne scene, naročito ne u nedelju dok kvadrat između Urana i Venere bude u punoj snazi. Slobodne Škorpije ovog vikenda mogu upasti u ljubavni trougao.
Strelac Dragi Strelčevi, vernost vam, a ni takt, nije jača strana. Ovog vikenda će se to pokazati u punom sjaju. Može se desiti da prevarite partnera iz čiste dosade. I izbiće rat s partnerom, jer to neće moći da sakrijete. Ali do sada vam je svašta oprostio, verovatno će i ovo… A slobodni Strelčevi neće moći da se odluče kome pre da priđu.
Jarac Ako ste u poslednje vreme previše toga gurali pod tepih da ne biste ispali previše zahtevni pred partnerom, ovog vikenda biste mogi eksplodirati kao vulkan. Okidač će biti kvadrat između Venere i Urana. Ako osetite da se približava bura, bolje idite na trčanje, plivanje ili teratanu. Pa kad potrošite višak energije, sedite i mirno razgovarajte.
Vodolije Nije vam lako u poslednje vreme, jer se partner ponaša ćidljivo. Čas je tu, čas nestane bez traga. Ako ste do sada i tolerisali takvo ponašanje, ovog vikenda će vam konačno pući fil. Vaš valadar Uran pravi kvadrat s Venerom i ništa neće biti isto. Slobodne Vodolije treba malo da smanje previsoke kriterijume.
Ribe Nema smisla pokušavati da sakrijete ili negirate svoje emocije ove subote. Vreme je da konačno priznate nekom koliko vam se dopada. Bićete vrlo zavodljivi i ubedljivi. Iskoristite subotu za to, jer se već u nedelju klima menja. Moglo bi da vam se drastično pogorša raspoloženje.
15 saveta eksperata za savršen izgled letnje mlade
David-Prado/gettyimages.co.uk


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Horoskop za 1.jul

Izvor: OkRadio.rs, 01.Jul.2023

OVAN   Dnevni horoskop za 1. jul 2023. godine vam donosi promene na poslovnom planu. Uvidećete gde grešite. Moguće su kritike od nadređenih, te ih oberučke prihvatite. U ljubavi očekujte napetost. Partner će poželeti da "izmiri" račune sa vama. Vreme je za ozbiljan razgovor i dogovor.   BIK   Konačno...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.