Izvor: Piplmetar.rs, 22.Okt.2023, 02:30

Ljubavni horoskop za nedelju od 23. do 29. oktobra: Da li ćete imati sreće u ljubavi?

Ljubavni horoskop za nedelju od 23. do 29. oktobra donosi sreću u ljubavi. Blizanci će biti emotivni i strastveni, a Jarčeve očekuju iznenađenja. Ponedeljak, utorak, subota i nedelja će uglavnom biti povoljni dani za ljubav.
Ovonedeljni horoskop će biti posebno značajan u subotu 28. oktobra kada se događa pomračenje Meseca i mlad Mesec u Biku. Ovog dana izbegavajte sukobe i provedite vreme sa najmilijima. Krajem nedelje su, zbog konjukcije Merkura i Marsa, mogući razvodi i raskidi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Ovan Potrudite se da ove nedelje kontrolišete svoje izraze lica. Ona pokazuju više nego što biste želeli da otkrijete. Ukoliko vaša osećanja budu negativna od četvrtka do subote, ni nedelja se neće završiti dobro. Ovo važi i u suprotnom smeru. Kako mislite tako privlačite.
Bik Ove nedelje ćete čvrsto iskazivati svoje lične stavove, ali će vas to istovremeno plašiti. Vama je neophodna sigurna ravnoteža, pa ćete se bojati da ne povređujete partnerov ponos i da će to dovesti do svađe. Posebno kritično vreme će biti od subote uveče do nedelje uveče.
Blizanci Blizanci će ove nedelje biti veoma emotivni i strastveni, a njihov temperament će biti posebno primetan u detaljima. Burne i opširne rasprave će vas čekati na svakom koraku. Međutim, zvezde vam savetuju da ne padate u vatru.
Ljubavni horoskop za nedelju od 23. do 29. oktobra: Rak Početak ove nedelje može biti težak za Rakove. Ona može početi sa neslaganjima, eksperimentima ili iznenađenjima u ličnom životu. Međutim, ovo stanje će se povremeno poboljšavati. Imaćete prilike za komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Oni koji su u paru će nakon svađe imati šanse za pomirenje.
Lav Lavovi će ove nedelje postati direktniji, strastveniji, ljubomorniji i neuravnoteženiji. Međutim, to neće biti bezrazložno. Nepredvidivo ponašanje partnera ili iznenadna afera bi mogle dovesti do toga. Najbolji dani za njih će biti ponedeljak, utorak, subota i nedelja.
Devica Nepredvidivi i skromni počeci u ljubavi će vas iznenaditi ove nedelje. U ovom trenutku, vaše nade su ugašene. Ipak, ne brinite trud koji ste uložili u ovaj odnos i mnoge prepreke će biti uklonjene. Neki predstavnici znaka će imati šanse za upoznavanje srodne duše.
Vaga Vage će možda osetiti teške aspekte ljubavnih veza, ali vas čekaju i prijatna iskustva. Ovo je pravo vreme da se udubite u razna pitanja vezana za intimni život, kao i da sa partnerom porazgovarate o delikatnim temama.
Škorpija Škorpije su proaktivne i inventivne. U stalnoj su potrazi za načinima da iskoriste srećne prilike ili da zaobiđu razne prepreke koje se pojavljuju na putu ka zbližavanju. Ipak, ljubavne pobede nisu zagarantovane početkom i krajem nedelje.
Strelac Strelčevi će ove nedelje biti primorani da kriju ili potiskuju svoja osećanja prema voljenoj osobi. U prvoj polovini nedelje nemojte planirati važne sastanke. Najbolje vreme za to je vikend kada postoje šanse za intrigantne razgovore ili tajne avanture.
Ljubavni horoskop za nedelju od 23. do 29. oktobra: Jarac Ova nedelja će biti veoma pogodna za predstavnike ovog znaka. Iznenađenja, nejasnoće ili nedaće koje će se dogoditi u jutarnjim časovima tokom vikenda će se kasnije pokazati kao dar sudbine. Dugo očekivani događaj će doneti veliku radost i nadu.
Vodolija Najmirniji period za Vodolije će biti sredinom nedelje. Ovo će biti trenuci kada ćete morati da se odmorite od aktivnih zabavljanja i ponovnog pristupa vašim ličnim odnosima. Najuzbudljiviji dani za vas će biti ponedeljak, utorak, subota i nedelja.
Ribe Početak ove nedelje će biti obeležen samopouzdanjem ili depresijom. Moguće je da će vam biti neophodan kontakt sa voljenom osobom u utorak ili sredu. Srećom, zvezde donose i promene, pa postoji nada za srećan kraj.
Sanja Radin/GettyImagesPlus


Opširnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Blizanci,   Pomraćenje meseca

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.