Izvor: Piplmetar.rs, 19.Avg.2023, 05:30

Ljubavni horoskop za 19-20. avgust: Ko se to sprema da prevari partnera

Ljubavni horoskop za 19-20. avgust nagoveštava da će ovo biti jedan strastven i buran vikend, pa ga maksimalno iskoristite. Naročito oni koji nemaju partnera.
Ljubavni horoskop za 19-20. avgust: Pršte varnice na sve strane Ovan Dok mesec u Vagi osvetljava vašu sedmu kuću u subotu, najpametnije bi bilo da date šansu osobi koja je potpuno različita od vas. Upravo takva osoba se i nalazi u vašoj blizinu samo ga vi niste uzimali u obzir. Ali, to ne znači da budete slepi u gluvi na crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << zastavice. Ako vam intucija signalizira da nešto nije u redu, poslušajte je.
Bik Mesec u Vagi u vašoj šestoj kući motiviše vas da završite neke poslove, ali šteta bi bilo da proćerdate ovakav vikend na posao. Sve se tako lepo namestilo za uživanje s partnerom. Samo vam vernost baš neće biti jača strana ovog vikenda jer vam se može pružiti prilika kakva se ne odbija. Nemojte da vam nismo rekli…
Blizanci Subotnji Mesec u Vagi pokreće vašu petu kuću zabave, lepote i druženja. Ostanak kod kuće ne dolazi u obzir. Ako se odazovete na poziv prijatelja, biće to provod za pamćenje. ako ste još uvek solo – više nećete biti. Prilika će biti napretek. I ne ostavljate partnera da sedi sam kod kuće, jer će vam se udavari mnogo dobri frajeri.
Rak Većina Rakova može da podnese da bude preplavljena osećanjima, a to će se po milioniti put uveriti u subotu dok Mesec bude tranzitirao kroz znak Vage. prisetićete se svih bivših i bola koji su vam naneli. A imate štošta da zamerite i sadašnjem partneru. Doduše, ni njemu neće baš sve biti na broju. Ako ste solo, bolje da ovaj vikend ostanete kod kuće i napunite baterije.
Lav Svi bi da se zabavljaju i svi hoće baš vas u svom društvu ovog vikenda, ali baš i niste u elementu. Malo vas provocira Mesec u Vagi, a malo više napet odnos između Sunca i Neptuna. Niste baš sigurni ni šta želite ni koga želite. naročito ako se dvoumite između dve osobe. Iskulirajte. Ova konfuzija je kratkog daha.
Ljubavni horoskop za 19-20. avgust: Devica Dok Mesec boravi u Vagi, uživate u svakom trenutku i prija vam sporiji tempo. Držite telefon van domašaja i vidokruga, jer vreme je da se maksimalno posvetite partneru. To će vam oboma pomoći da napunite baterije. Slobodne Device treba da prihvate poziv na večernji izlazak. Super će se provesti.
Vaga Upijajte svetlost reflektora kojima vas obasjava Mesec u vašem znaku. Ne pokušavajte da umanjite koliko ste fantastični, atraktivni i zabavni. Ako izađete za vikend, a sami ste – nema šanse da i dalje budete solo. Udvarača će biti toliko da ćete moći da birate. I dobro ćete izabrati. Opustite se i uživajte. Ovo je vaših pet minuta.
Škorpija Subotnji Mesec u vašoj saosećajnoj dvanaestoj kući ističe vašu osetljivost. Biti na usluzi kolegi ili VIP prijatelju ne treba da vam oduzima sve vreme. I ne treba njihove probleme da prebacujete na svoja pleća. Dovoljno je da saslušate. Prijaće vam odlazak na bazen. Ako nemate partnera (što bi bilo pravo čudo s obzirom na spekte u poslednje vreme) mogli biste upoznati zanimljivu osobu.
Strelac Vama će ovog vikenda više biti do posla, nego do druženja i zabave. To bi moglo uzrokovati svađu s partnerom koji želi da idete negde u provod. Pokušajte da nađete kompromis. A svakako bi i vama prijalo malo druženja. Ako ste solo, slobodno iskoristite povoljne aspekte da završite sve što ste planirali.
Jarac Vama će sve ići na živce ovog vikenda, naročito partner. Umesto da tu silnu energiju troošite na svađu, bacite se na posao ili sređivanje doma. Bilo šta. Osim toga, pazite šta pričate prijateljima. Možete otkriti više nego što biste želeli. Ako ste slobodni i imate nekoga na umu, širom otvorite oči. Nije sve tako kao što se čini.
Vodolija Ovog vikenda ćete konačno staviti tačku na neki odnos koji vas već mesecima iscrpuljuje. teško vam je da prihvatite da ste idealizovali pogrešnu osobu i pokušavate da ulepšate nešto što se ulepšati ne može. Skinite te ružičaste naočare, udahnite duboko i završite s tim. samo traćite dragoceno vreme i energiju.
Ribe Dok Mesec u Vaga boravi u vašoj misterioznoj osmoj kući, spremni ste da se u potpunosti posvetite strastima i hedonizmu. partner će biti oduševljen, naročito ako vam je veza u poslednje vreme postala monotona. Ako ste solo, dobrog frajera možete sresti kad se najmanje budete nadali.
Seks na plaži: Da vam letnja avantura ostane u lepom sećanju
fizkes/gettyimages.co.uk


Opširnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.