Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Jun.2013, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubavni horoskop za 1. jun

OVAN Danas bi trebalo da izbjegavate koknflikt sa partnerom, naročito ako se radi o Blizancima ili ako ste muškarac Ovan a partnerka je mnogo mlađa. Ukoliko ste ženski predstavnik ovog znaka, možete zanemariti partnera zbog karijere. Budite prilagodljiviji, popustite u razgovoru, posebno kada su u pitanju članovi partnerove porodice. BIK Mjesec u astrološkoj kući prijatelja, gdje je i Neptun, čini vas veoma osjetljivim. Ipak, to vam omogućava i da shvatite druge, posebno partnera. Dobićete poziv za izlazak, možda od nekog Raka ili Jarca. Moguće je da mislite na Raka ili Ribu koji žive negdje daleko. Ako budete previše Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/lifestyle/ljubavni-horoskop-za-1.-jun.html)
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljubavni horoskop za jun

Izvor: Press, 01.Jun.2013

Pogledajte šta Vam zvezde donose na planu ljubavi u junu mesecu. . Foto.blic. OVAN Venera u Raku može lako da vam donese romantičnu ljubav. Prijaće vam senzibilne osobe koje su možda potpuno drugačijeg temperamenta od...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.